Μια εκδηλωση για φιλους

BMW Motorrad Days 2018.

 Όταν χιλιάδες μοτοσικλετιστές περνούν από το Garmisch-Partenkirchen, επικρατεί μία κατάσταση έκτακτης ανάγκης για άλλη μια φορά στους πρόποδες του Zugspitze. Αυτή ήταν η κοινότητα μοτοσικλετιστών από τη Γερμανία και το εξωτερικό συγκεντρώνονται στο μικρό χωριό των Άλπεων. Περίπου 40.000 επισκέπτες - από τους λάτρεις των μοτοσικλετών, του τουρισμού και των αγώνων - θα γιορτάσουν τις Ημέρες BMW Motorrad από τις 6 έως τις 8 Ιουλίου.

Η Εκδήλωση και το Πρόγραμμα

Η Εκδήλωση και το Πρόγραμμα

 Δεν είναι μόνο τα τελευταία μοντέλα μοτοσικλετών που θα βρίσκονται στο προσκήνιο στα BMW Motorrad Days για τρεις ολόκληρες μέρες από το πρωί έως το βράδυ. Θα βρίσκεσαι και εσύ επειδή είσαι μέλος της κοινότητας. Μέσα από εκδηλώσεις κωπηλασίας, εκδηλώσεις Test Ride, εκδρομές με μοτοσικλέτες και συναυλίες με μουσική, όλοι μετρούν αντίστροφα για να επανενωθούν με παλιούς γνωστούς και να δημιουργήσουν νέους φίλους

+ ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Οδηγίες για Διαμονή

Οδηγίες για Διαμονή

 Ακόμα και το ταξίδι στα BMW Motorrad Days είναι μια εμπειρία. Εδώ μπορείς να βρεις τις καλύτερες διαδρομές μοτοσικλέτας στο Garmisch-Partenkirchen και πληροφορίες σχετικά με τη γκάμα των καταλυμάτων στην ειδυλλιακή τοποθεσία στη βάση του Zugspitze.

+ ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Αυτές ήταν οι BMW Motorrad Days 2017

Αυτές ήταν οι BMW Motorrad Days 2017

Κάθε χρόνο, οι BMW Motorrad αποτελούν το μεγάλο γεγονός της χρονιάς. Μπορείς να δεις τα καλύτερα σημεία της προηγούμενης χρονιάς.

+ ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

FAQ - Οι απαντήσεις στις ερωτήσεις σας.

FAQ - Οι απαντήσεις στις ερωτήσεις σας.

Είσαι ένας από τους 40.000 οπαδούς μοτοσικλετών που ταξιδεύουν στα BMW Motorrad Days στο Garmisch-Partenkirchen; Τότε ίσως έχεις μερικές ερωτήσεις που θα χαρούμε πολύ να σου απαντήσουμε.

+ ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

#bmwmotorraddays

Ιστορίες που μπορεί να σε ενδιαφέρουν.

Κατάλληλες Μοτοσικλέτες

spinner