Τα καλυτερα σημεια 2017.

Η εκδήλωση BMW Motorrad Days 2017 ενθουσίασε πάνω από 40.000 μοτοσικλετιστές.

Για 17η φορά, το Garmisch-Partenkirchen μετατράπηκε σε Μέκκα για τους γνώστες της BMW Motorrad. Απέναντι από το υπέροχο σκηνικό των βουνών Zugspitze, περισσότεροι από 40.000 επισκέπτες από όλο τον κόσμο συναντήθηκαν και γιόρτασαν το κοινό τους πάθος για τη δίτροχη μηχανή. Δες εδώ τα καλύτερα σημεία. Τα καλύτερα σημεία της εκδήλωσης των τριών ημερών ήταν η πρεμιέρα των καινοτομιών BMW Motorrad Special και Συνδεσιμότητα, τα νέα χρώματα των μοντέλων της BMW και η συγκλονιστική παγκόσμια πρεμιέρα στο Motodrom με, για πρώτη φορά, τέσσερις BMW R 25s ταυτόχρονα μέσα στο ξύλινο βαρέλι. Λάστιχα που τσιρίζουν, ακροβατικά σόου και απίθανος καλοκαιρινός καιρός ανέβαζαν τη θερμοκρασία για του θεατές τη διάρκεια της ημέρας όπως έκαναν τα συγκροτήματα και οι DJ τα βράδια. Μετά από μια επιτυχή έκθεση σε μια φανταστική ατμόσφαιρα με πολυάριθμες εκδηλώσεις ήδη κάνουμε σχέδια για τη 18η εκδήλωση του BMW Motorrad Days, που θα λάβει χώρα από 6 έως 8 Ιουνίου του 2018 – σημειώστε την ημερομηνία στα ημερολόγιά σας! Ανυπομονούμε να σας δούμε πάλι εκεί!

ΔΡΑΣΕΙΣ & ΣΟΟΥ

Γνήσια έξαψη.

Γνήσια έξαψη.

Το ριψοκίνδυνο σόου στο Motodrom προσέφερε σπουδαίο θέαμα – μια συναρπαστική παγκόσμια πρεμιέρα με κάτι περισσότερο από τη μυρωδιά της βενζίνης στον αέρα. Στους απότομους τοίχους από το 1928, οι ακροβάτες δικύκλων γύριζαν μέσα στο ξύλινο βαρέλι με εκκωφαντική βοή – για πρώτη φορά σε τέσσερις BMW R 25s. Δίπλα δίπλα, σχεδόν χέρι χέρι, οι τέσσερις ακροβάτες στον απότομο τοίχο – Donald “Captain Donald” Ganslmeier, Jan “Flying Dutchman” Laurens, Clemens “San Clemens” Schöne, και Peter “The Viking” Petersen – έτρεχαν πάνω στον έξι μέτρων τοίχο. Οι επισκέπτες ήταν συγκλονισμένοι από τους τολμηρούς αναβάτες και έδειχναν τον ενθουσιασμό τους με έντονο χειροκρότημα. Οι μάστορες του γύρου του θανάτου εμφανίστηκαν και τις τρεις ημέρες των εκδηλώσεων, παρουσιάζοντας το ανατριχιαστικό σόου τους περίπου κάθε μία ώρα.

+ ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Οι σέρφερ των μοτοσικλετών.

Οι σέρφερ των μοτοσικλετών.

Οι τροχοί που τσιρίζουν και οι κινητήρες που μουγκρίζουν ακούγονταν ήδη από απόσταση, επειδή πολλές φορές την ημέρα ήταν πολύ θεαματικά στις υψηλές καλοκαιρινές θερμοκρασίες στην αρένα εκδηλώσεων: μετά τη φούρια για τις καλύτερες θέσεις το κοινό στεκόταν, πυκνά-πυκνά στις κερκίδες, και παρακολουθούσε με ενθουσιασμό τα ακροβατικά των ελεύθερων καλλιτεχνών που έμοιαζαν να αψηφούν τους νόμους της φυσικής. Με τελείως συναρπαστικό πνεύμα, οι αναβάτες ακροβατικών Sarah Lezito (Γαλλία) και Mattie Griffin (Ιρλανδία) παρουσίασαν με μηχανές δρόμου ένα ελεύθερο σόου από άλλον πλανήτη. Το δίδυμο εντυπωσίασε τους θεατές με τα διάφορα τρικ, από σούζες και κόφτες μέχρι καμένα λάστιχα, ανάποδες σούζες και μπαντιλίκια. Ο Mattie έδειξε τις ικανότητές του με μια F 800 R, ενώ η Sarah χόρευε με απίστευτη ελαφρότητα στη δική της μηχανή – μια S 1000 R – και άφησε τα μακριά της μαλλιά να ανεμίζουν κάτω από το μαυροκίτρινο κράνος της. "Ίσως είναι τόσο δυνατό επειδή μας παροτρύνετε", φώναξε ο αναβάτης των ακροβατικών στο πλήθος μετά από μία από τις πολλές επιδείξεις του. Και οι δύο ακροβάτες έκαναν επιδείξεις και τις τρεις μέρες.

+ ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Θεαματικές πλαγιολισθήσεις.

Θεαματικές πλαγιολισθήσεις.

Όταν η άσφαλτος κάτω από τους τροχούς των αυτοκινήτων άρχιζε να καίει στο Garmisch-Partenkirchen, ήταν ώρα για τις επιδείξεις πλαγιολίσθησης του Ritzmann Motorsport. Η ομάδα οδηγών έφτασε με εγκάρσια οδήγηση και πρόσφυση στα άκρα και οδηγούσαν τρελά στην αρένα εκδηλώσεων ως πρωταθλητές σαν να μην υπήρχε το αύριο. Οι θεατές ήταν συνεπαρμένοι από το θέαμα. Αλλά κάτι έγινε σαφές: οι επιδείξεις πλαγιολίσθησης δεν είναι για τα απλά αυτοκίνητα του καθένα.

+ ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Όχι λιγότερο εντυπωσιακή ήταν η εμφάνιση το Σάββατο του Marco Wittmann, οδηγού αγώνων DTM. Κι αυτός έδωσε μια γεύση των δεξιοτήτων του στην αρένα εκδηλώσεων με τη δική του BMW, την οποία οι επισκέπτες κανονικά μπορούσαν να βλέπουν μόνο στον χώρο της έκθεσης – και της οποίας ο εντυπωσιακός ήχος μπόρεσε να ακουστεί και στην ορεινή περιοχή.

+ ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΕΛΑ & ΔΟΚΙΜΑΣΕ

Ο πρωταθλητής προκάλεσε.

Ο πρωταθλητής προκάλεσε.

Το όνομα Bernd Hiemer δεν είναι γνωστό μόνο στους φίλους των αγωνιστικών οχημάτων. Στην αρένα εκδηλώσεων μπροστά από χιλιάδες επισκέπτες, ο δύο φορές παγκόσμιος πρωταθλητής στην κατηγορία Supermoto (2006 και 2008) δέχθηκε την πρόκληση: "Κόντρα στον παγκόσμιο πρωταθλητή". Μέχρι δέκα επισκέπτες δοκίμασαν τις ικανότητές τους οδηγώντας για δύο γύρους την ολοκαίνουργη G 310 GS, ο κάθε ένας με έξι στενές στροφές ­– κόντρα στον επιτυχημένο αναβάτη αγώνων. Όποιος έκανε τους γύρους σε περίπου ίσο χρόνο, έχοντας τη μικρότερη διαφορά, κέρδισε 45-λεπτά βόλτα με τον παγκόσμιο πρωταθλητή την ίδια μέρα.

+ ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Τέρμα στροφές μαζί.

Τέρμα στροφές μαζί.

Υπήρχε πολύ υποστήριξη για την εκδρομή των γυναικών την Παρασκευή με διπλή διάσημη παρουσία. Οι γερμανοί ηθοποιοί Hannes Jaenicke και Daniel Rösner καβάλησαν τις δικές τους μοτοσικλέτες – μια R nineT Scrambler και μία R nineT Pure – και συνόδευσαν δέκα γυναίκες αναβάτριες από το Μόναχο μέχρι το Garmisch-Partenkirchen. "Είχαμε ένα πραγματικά φανταστικό και άνετο ταξίδι, οδηγώντας για τέσσερις ώρες μέσα από την πανέμορφη ύπαιθρο," είπε μετά ο Daniel Rösner. Επίσης στο πρόγραμμα: ταξίδια μισής μέρας και ολοήμερα όπως και πανοραμικές βόλτες μακριά από συνηθισμένους δρόμους και μέσα από την ειδυλλιακή ορεινή ύπαιθρο.

+ ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

BMW Motorrad Days πάντα σημαίνει χρόνος για αξέχαστα ταξίδια. Εκατοντάδες επισκέπτες από όλον τον κόσμο έλαβαν μέρος σε μια μεγάλη παρέλαση μοτοσικλετών. Στην εκδήλωση με ξεχωριστές μοτοσικλέτες επισκεπτών πολλές διαφορετικές άλλα πανέμορφες μετατροπές τράβηξαν όλο το ενδιαφέρον.


Στη θρυλική πομπή κλασσικών, μια σειρά εξαιρετικών μηχανών παρέλασε στους δρόμους του Garmisch-Partenkirchen, σταματώντας την κυκλοφορία και με αστυνομικούς χαιρετισμούς επί τόπου. Εν κατακλείδι: με αγάπη συντηρημένες κλασικές μηχανές, υπερμοντέρνες αγωνιστικές μοτοσικλέτες, όλη η γκάμα κυβικών και μεγεθών κινητήρων – κάθε μηχανή πιο εντυπωσιακή από την προηγούμενη.

+ ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Δοκιμή της καλύτερης, και χωρίς δίπλωμα.

Δοκιμή της καλύτερης, και χωρίς δίπλωμα.

Σαφής περίπτωση: οι BMW Motorrad Days προσέφεραν πληθώρα ευκαιριών για δοκιμή μοτοσικλετών. Ως συνήθως υπήρχαν διαθέσιμες για δοκιμαστική οδήγηση πολλές μηχανές BMW από όλους τους τύπους – όπως tourer, σπορ μοντέλα, roadster, Heritage, Adventure ή Urban Mobility. Οι επισκέπτες ήδη δοκίμασαν εκατοντάδες μηχανές και έκαναν εκατοντάδες δοκιμαστικούς γύρους τις δύο πρώτες ημέρες. Για πρώτη φορά, η K 1600 Bagger ήταν δική σου για δοκιμή. Επίσης η δοκιμή κρανών έκανε ιδιαίτερη εντύπωση – βάλε ένα και δοκίμασέ το, αυτό ήταν το σύνθημα. Οι BMW Motorrad Days έδωσαν επίσης μια γεύση από μοτοσικλέτες και σε αυτούς που δεν έχουν ακόμη δίπλωμα οδήγησης. Ένας μεγάλος αριθμός επισκεπτών έκανε, υπό την επιτήρηση ειδικών, το πρώτο του σπινάρισμα πάνω σε μοτοσικλέτα στην περιοχή των πάρκινγκ.

+ ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Φανατικοί για εντούρο.

Φανατικοί για εντούρο.

Οσμή περιπέτειας; Επαφή με ανώμαλο δρόμο; Το τμήμα εντούρο στους πρόποδες του "Hausberg" προσφέρει ” τόσο σε αρχάριους όσο και σε έμπειρους οδηγούς εντούρο συναρπαστικά μαθήματα με εμπόδια. Οι οπαδοί του ανώμαλου δρόμου ανακάλυψαν, με τις συμβουλές των ειδικευμένων εκπαιδευτών, τι μπορούν να κάνουν τα μοντέλα BMW GS όταν είναι έξω από πατημένα μονοπάτια. Δεν υπάρχει αμφιβολία: μακριά από την άσφαλτο όλοι οι συμμετέχοντες ήταν κατενθουσιασμένοι.

+ ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Επισκέψου το Χωριό των ξεχωριστών μηχανών.

Το τοπίο στο Garmisch-Partenkirchen ήταν μεγάλο και πολύμορφο. Το πάθος των μοτοσικλετιστών και η ακλόνητη επιθυμία τους για μοναδικές μετατροπές στις εξαιρετικές μηχανές τους έκαναν να σμίξουν τα πιο μεγάλα ονόματα του χώρου στις εκδηλώσεις του BMW Motorrad Days: Krautmotors, Unit Garage, Hammer Kraftrad, Nagel Motors, Temple Choppers και Berham Customs, για να κατονομάσουμε μερικούς. Αυτό που παρουσιάστηκε στο περίπτερο των Urban Motor ήταν ένα ανείπωτα συναρπαστικό παράδειγμα: μπροστά στα μάτια του κοινού, το συνεργείο μετατροπών από το Βερολίνο τροποποίησε μια R 80 ST, δίνοντας νέα ζωή σε έναν παλιό καλό κινητήρα boxer. Εμπρός σε αυτό ποιός δεν θα γονάτιζε από δέος;

+ ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Μια πληθώρα συνεργαζόμενων εταιριών στη γραμμή εκκίνησης.

Μια πληθώρα συνεργαζόμενων εταιριών στη γραμμή εκκίνησης.

Αυτό έκανε τις καρδιές των μηχανόβιων να χτυπούν δυνατά: Περίπου 100 εκθέτες παρουσίασαν τα αποκλειστικά προϊόντα τους για μοτοσικλέτες. Οι ειδικοί για εξοπλισμούς μοτοσικλετών όπως οι Touratech, Wunderlich, SW-Motech, Ilmberger Carbonparts, AC Schnitzer και ZTechnik ήταν παρόντες και με τα εξαρτήματα και αξεσουάρ τους έδωσαν την τελευταία πινελιά σε μερικές μοτοσικλέτες. Εταιρείες όπως οι Martin Edition, Kesstech Ltd και Edelweiss-Motorsport and friends επίσης μαγνήτισαν μια πληθώρα επισκεπτών. Ακόμη παρόντες ήταν και εταιρείες όπως Rennkuh, WÜDO Motorrad, καθώς και διάφοροι κατασκευαστές συστημάτων εξάτμισης όπως οι Siebenrock, Hattech και Akrapovic. Φημισμένοι κατασκευαστές ελαστικών παρουσίασαν τα τελευταία προϊόντα τους. Όλα ήταν πάλι στη θέση τους στις εκδηλώσεις BMW Motorrad Days 2017 – μέχρι και αλλαγή λαδιών, σέρβις ελαστικών και επισκευές υπήρχαν στις προσφορές. Ακόμη στα τμήματα ταξιδιών, εκπαίδευσης και δοκιμαστικής οδήγησης στην τέντα εκθέσεων της BMW Motorrad οι οδηγοί μοτοσικλετών μπορούσαν να προγραμματίσουν την επόμενη περιπέτεια, να εγγραφούν σε έναν κύκλο μαθημάτων και να κανονίσουν κάποιες δοκιμαστικές οδηγήσεις.

+ ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Ο αναβάτης αγωνιστικών: Peter Hickman.

Ο αναβάτης αγωνιστικών Peter "Hicky" Hickman οδήγησε την εντυπωσιακή HP4 RACE στον αγώνα TT Tourist Trophy στη νήσο του Μαν και ανέβηκε πολλές φορές στο βάθρο των νικητών. Στις εκδηλώσεις BMW Motorrad Days ο Βρετανός αναβάτης μιλούσε με ενθουσιασμό για τη μοτοσικλέτα με το πλαίσιο και τους συμπλέκτες από ανθρακονήματα. Στην αρένα εκδηλώσεων ο Hicky μίλησε για την τελειότητα της HP4 RACE και έτσι δεν ενθουσίασε μόνο του οπαδούς των αγωνιστικών αλλά και άλλους επισκέπτες με το πάθος του για τους αγώνες και τη μάρκα. "Ήταν ένα όνειρο να οδηγήσω τη μηχανή στον αγώνα Tourist Trophy," είπε ο Hicky στους θεατές.

+ ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Η καρδιά του Wincent Weiss χτυπάει για το Garmisch-Partenkirchen.

Η καρδιά του Wincent Weiss χτυπάει για το Garmisch-Partenkirchen.

Πρώτη φορά επισκέπτης στο Garmisch-Partenkirchen και ήδη ενθουσιασμένος με τις BMW Motorrad Days: ο Wincent Weiss πήρε εμπνεύσεις από τις πολυάριθμες εκθέσεις και επιδείξεις, και επίσης χάρηκε για τις συνομιλίες με τους αναβάτες ακροβατικών Sarah Lezito και Mattie Griffin. Ο τραγουδιστής συμμετείχε το βράδυ ως παρουσιαστής στη λοταρία και ανακοίνωσε τον τυχερό νικητή μιας BMW R 1200 GS, που η έκπληξή του ήταν τόσο μεγάλη όση και η χαρά του. Και δεν ήταν μόνο αυτό: η BMW Motorrad χάρισε και μία BMW R nineT με την επόμενη λοταρία.

+ ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Ηθοποιοί στη γραμμή εκκίνησης.

Ηθοποιοί στη γραμμή εκκίνησης.

Είναι φίλοι εδώ και χρόνια: ο Hannes Jaenicke και ο Daniel Rösner είναι παλιοί φίλοι των εκδηλώσεων BMW Motorrad Days. Οι δύο ηθοποιοί γνωρίστηκαν τυχαία μέσα από τα σπορ στο νερό, μοιράζονται το ίδιο πάθος για το σέρφινγκ. Το άλλο πάθος τους είναι οι μοτοσικλέτες BMW. Και οι δύο τους μίλησαν με τον κόσμο στις εκδηλώσεις, οδήγησαν τις πιο τελευταίες μηχανές, και συμμετείχαν σε διάφορες βόλτες. "Το Garmisch-Partenkirchen είναι μια πολύ εντυπωσιακή τοποθεσία, και με τράβηξαν ιδιαίτερα οι "φτιαγμένες" μοτοσικλέτες," εξήγησε ο Daniel Rösner, που είναι πρέσβης της μάρκας BMW Motorrad και που ο ίδιος οδηγεί μια BMW R nineT Pure.

+ ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Ψιλοκουβέντα; Συνομιλία ειδικών!

Ψιλοκουβέντα; Συνομιλία ειδικών!

Οι επισκέπτες του περιπτέρου εκθέσεων είχαν την ευκαιρία να πάρουν άμεσες πληροφορίες για τα μοντέλα και τις συλλογές – κατευθείαν από τους διευθυντές παραγωγής και ανάπτυξης της BMW Motorrad – και να έχουν μια άμεση άποψη για τις εργασίες του τμήματος ανάπτυξης της BMW Motorrad. Στην αρένα εκδηλώσεων την Παρασκευή, οι Chris Gonschor, Uwe Geyer και Sepp Mächler από την BMW Motorrad, καθώς και ο οδηγός αγώνων Peter "Hicky" Hickman μοιράστηκαν τις γνώσεις τους για το όραμα, την απόδοση και τα εξαρτήματα της HP4 RACE.

Επίσης στο σινεμά της BMW Motorrad στον ξενώνα των ΗΠΑ, κοσμογυρισμένοι ταξιδιώτες και θρύλοι των μηχανών όπως οι Michael Martin, Rolf Lange, Christoph Köhler από την MotorCircus καθώς και ο Lei Jona μοιράστηκαν ιστορίες γύρω από τις ανατριχιαστικές εμπειρίες τους. Οι γεμάτες περιπέτειες ιστορίες τους μιλούσαν για τη χαρά σε ανοιχτούς δρόμους και για συναντήσεις με νέους ανθρώπους και κουλτούρες – στιγμές έμπνευσης από τον κόσμο μας, που συνήθως βλέπουμε σπάνια.

+ ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Μια τεράστια διεθνής κοινότητα.

Μια τεράστια διεθνής κοινότητα.

Όπου και να πήγαινε κανείς: στις εκδηλώσεις του BMW Motorrad Days συναντήθηκαν άνθρωποι από διάφορες χώρες. Άκουγες αγγλικά, ιταλικά, ισπανικά, νορβηγικά, γαλλικά και άλλες γλώσσες σε όλη την περιοχή. Πέντε παλικάρια ταξίδεψαν 1500 χιλιόμετρα από τη Γαλλία απλά για να ζήσουν αυτήν την εμπειρία. Ο René Constantin ήρθε για πολλοστή φορά στο Garmisch-Partenkirchen: "Μου αρέσει η ατμόσφαιρα – Είναι όλο το πακέτο των εκδηλώσεων και των προϊόντων που με συναρπάζει και με κάνει να έρχομαι. Εδώ συναντιούνται τόσο πολλοί διαφορετικοί άνθρωποι – είναι υπέροχο." Χιλιάδες μοτοσικλετιστές δελεάστηκαν από το Gamisch-Partenkirchen, και όχι μόνο από την Ευρώπη. Για παράδειγμα, ο Byron Coetzee από τη Νότια Αφρική επίσης απόλαυσε τις εκδηλώσεις των τριών ημερών. Το 2016 κέρδισε μαζί με την ομάδα του τον αγώνα GS Trophy στην Ταϊλάνδη. Πολλοί φίλοι της BMW Motorrad ήρθαν από την Ιαπωνία και τη Μαλαισία. Ο αναβάτης της GS Prasit Aphiphunya είχε ένα ιδιαίτερα μακρύ ταξίδι μέχρι εδώ, καλύπτοντας 18.000 χιλιόμετρα με τη μηχανή του!

+ ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΑΤΜΟΣΦΑΙΡΑ

BMW Motorrad Days 2017
BMW Motorrad Days 2017
BMW Motorrad Days 2017
BMW Motorrad Days 2017
BMW Motorrad Days 2017
BMW Motorrad Days 2017
BMW Motorrad Days 2017
BMW Motorrad Days 2017

Έκανε το Garmisch-Partenkirchen άνω κάτω.

Από νωρίς το πρωί όλα στο Garmisch-Partenkirchen ήταν στους ρυθμούς των μηχανών. Οι πρώτες μοτοσικλέτες ακούστηκαν ήδη το πρωί στους δρόμους πηγαίνοντας κατευθείαν στις εκδηλώσεις BMW Motorrad Days. Υπό τις υψηλές καλοκαιρινές θερμοκρασίες οι μοτοσικλετιστές απολάμβαναν την οικογενειακή και χαλαρή ατμόσφαιρα της περιοχής εκθέσεων, διεσπαρμένης με συναρπαστικά σόου. Το μείγμα αναρίθμητων προγραμμάτων και εκτεθειμένων καινοτομιών γοήτευε πολλούς αναβάτες στη ζώνη των εκδηλώσεων για πολλοστή φορά. Αλλά δεν ήταν μόνο οι παλιοί γνωστοί που παρασύρονταν από τα νέα μοντέλα, τις δοκιμές οδήγησης, τα εξαρτήματα και τα αξεσουάρ, το πάρκο εντούρο και τις ακροβατικές επιδείξεις. Η επόμενη γενιά εραστών της BMW Motorrad κατέφθασε επίσης – σίγουρα για πολλούς μια καινούργια παράδοση. Και υπήρχε κάτι για τον καθένα: οι μικροί επισκέπτες δεν έμειναν έξω και οι ανάγκες τους καλύφθηκαν στους παιδότοπους μέχρι τις πρώτες βραδυνές ώρες. Μια απολαυστική αγωνιστική διαδρομή για παιδιά επίσης τους χάρισε ένα μαγευτικό Σαββατοκύριακο σε φιλικό και οικογενειακό περιβάλλον.

Την Κυριακή το πρωί ένα χορταστικό βαυαρέζικο πρωινό και η παραδοσιακή ετήσια λειτουργία στην εκκλησία για μοτοσικλετιστές προσέφεραν τροφή για το σώμα και την ψυχή. Μετά από μια συναρπαστική μέρα, με κουρασμένο αλλά χαρούμενο προσωπικό και με ένα πλήθος ικανοποιημένων επισκεπτών έκλεισαν οι εκδηλώσεις BMW Motorrad Days αυτής της χρονιάς.

+ ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Πάρτι εδώ, συναυλίες εκεί.

Πάρτι εδώ, συναυλίες εκεί.

Το πάρτι καλωσορίσματος με το συγκρότημα Bogus Brothers στην τέντα των πάρτι της BMW Motorrad, πέτυχε το γούστο των επισκεπτών και άνοιξε την όρεξη για τρεις συναρπαστικές μέρες. Οι Bogus Brothers είναι φημισμένοι για τα ενθουσιώδη σκηνικά τους σόου, τα εκκεντρικά κοστούμια και για γεμάτες αίθουσες συναυλιών. Ήταν αδύνατον να μείνει κανείς ήσυχος με αυτό το πενταμελές αγγλικό συγκρότημα και τον μαγευτικό κιθαρίστα του. Το κοινό απόλαυσε τραγούδια από διαφορετικές δεκαετίες και διαφορετικά είδη.

+ ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Το σόου του Rob Ryan πραγματικά άναψε τα κέφια με το μείγμα από επιλεγμένα Rockabilly, Country και Blues στη σκηνή Pure&Crafted στο Motodrom. Για να απολαύσουν το τέλος μιας ζωντανής μέρας πολλοί επισκέπτες αφέθηκαν στους ήχους της κιθάρας του Jimmy Roger γύρω από τη φωτιά. Μια εξίσου υπέροχη ατμόσφαιρα δημιούργησαν και οι DJ Robert, Gerry & Gary και οι Dead Lovers.

Επίσης και το γυναικείο ροκ συγκρότημα Push It Up, στον ξενώνα των ΗΠΑ τράβηξε πολλά βλέμματα και αυτιά: οι πέντε κοπέλες από το Αμβούργο έφεραν πραγματικά τα πάνω κάτω στις BMW Motorrad Days το Σάββατο το βράδυ και δημιούργησαν μια αχτύπητη ατμόσφαιρα πάρτι.

+ ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Παγκoσμιες πρεμιeρες & Oτι νεoτερο

Οι πιο τελευταίες μοτοσικλέτες, ιδιότητες και αξεσουάρ.

Νέες μοτοσικλέτες και πολλά αξεσουάρ: η μεγάλη έκθεση της BMW Motorrad κοντά στην αρένα της εκδήλωσης προσέφερε βαθιά κατάδυση στην τρέχουσα σειρά μοντέλων, τις τελευταίες χρωματικές δημιουργίες και τα καινοτόμα χαρακτηριστικά. Οι δοκιμές επιτρέπονταν ρητά!

Μαθε περισσοτερα

Περισσότερες ιστορίες που μπορεί να σε ενδιαφέρουν.

Κατάλληλες μοτοσικλέτες.

spinner