Αξιολογηση του GS Trophy

Αξιολόγηση των τελευταίων διεθνών GS Trophy.

Η περιπέτεια, οι ξένες κουλτούρες, οι νέες φιλίες, το χαλίκι, η άμμος και η σκόνη καθιστούν το διεθνές GS Trophy της BMW Motorrad μια δοκιμασία Enduro που δεν έχει ταίρι. Διεθνείς ομάδες ανταγωνίζονται σε εντατικά καθημερινά στάδια καθώς και σε πολλές ειδικές δοκιμασίες.

GS Trophy 2016

Το πέμπτο διεθνές Trophy GS ήταν μια ακόμη επιτυχία. 19 διεθνείς ομάδες αντιμετώπισαν μια δύσκολη σειρά δοκιμασιών στην καυτή και σκονισμένη περιοχή του Χρυσού Τριγώνου της Ταϊλάνδης. Μεταξύ των αναβατών: η πρώτη διεθνής ομάδα γυναικών. 57 τυχεροί φιναλίστ πολέμησαν με τον τρόπο τους μέσα από 1.400 χιλιόμετρα τροπικού δάσους και άγριου ορεινού εδάφους. Έμαθαν για ξένους πολιτισμούς και έκαναν νέους φίλους. Μετά από μια εβδομάδα αξέχαστων δοκιμασιών, ανακοινώθηκε ο νικητής: η ομάδα της Νότιας Αφρικής. Η ομάδα της Γερμανίας και η ομάδα της Αγγλίας ήρθαν ισόπαλες στη δεύτερη θέση. Αλλά όταν κοιτάζεις τα πρόσωπα των φιναλίστ του διεθνούς GS Trophy, των βοηθών, των ομαδαρχών, των φωτογράφων, των κινηματογραφιστών και των blogger, είναι ξεκάθαρο: ο καθένας είναι νικητής εδώ. 

+ ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

GS Trophy 2014

Η τέταρτη έκδοση του διεθνούς Trophy GS της BMW Motorrad έγινε για πρώτη φορά στο βόρειο ημισφαίριο - με μεγάλη επιτυχία. Ο Καναδάς ήταν το θεαματικό σκηνικό με περισσότερες ομάδες και περισσότερους αναβάτες από κάθε άλλη φορά.
16 ομάδες από 18 χώρες συναγωνίστηκαν στα Βραχώδη Όρη. Αν προσθέσετε σε αυτές και τις ομάδες οργάνωσης και εφοδιασμού, περισσότεροι από 120 άνθρωποι συμμετείχαν σε αυτή την εκδήλωση μοτοσικλέτας, και για την οποία καλύφθηκαν περισσότερα από 2300 χιλιόμετρα στις καναδικές επαρχίες Alberta και Βρετανική Κολούμπια.
Στο τέλος, νικήτρια ομάδα ήταν η ομάδα της Κεντρικής και Ανατολικής Ευρώπης, ακολουθούμενη σε μικρή απόσταση από τη Νότια Αφρική και τη Γαλλία. Αλλά και όλοι οι άλλοι συμμετέχοντες ένιωσαν νικητές - απλά και μόνο επειδή είχαν συμμετάσχει. 

+ ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

GS Trophy 2012

Η Νότια Αμερική ήταν το σωστό μέρος για το τρίτο διεθνές GS Trophy της BMW Motorrad. 15 ομάδες από 32 χώρες συμμετείχαν και συναγωνίστηκαν στην Αργεντινή και στη Χιλή στον αγώνα Εντούρο των εφτά ημερών.
Μετά από 2000 χιλιόμετρα διαφορετικών διαδρομών και πολυάριθμων ειδικών δοκιμασιών, η ομάδα από τη Γερμανία αναδείχθηκε νικητής αυτού του μοναδικού διαγωνισμού. Ακολούθησαν οι ομάδες από τη Γαλλία και την Ιταλία.
Όμως, στο GS Trophy κερδίζουν όλοι. Όλοι οι συμμετέχοντες ήταν ευτυχείς που συμμετείχαν σε αυτό το ταξίδι μέσω της Παταγονίας και έζησαν μαζί αυτή την περιπέτεια - μια φανταστική περιπέτεια που ξεπέρασε κάθε προσδοκία. 

+ ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

GS Trophy 2010

Το δεύτερο διεθνές GS Trophy της BMW Motorrad πραγματοποιήθηκε στη Νότια Αφρική. Ένα μοναδικό γεγονός για τον σωστό εορτασμό της 30ης επετείου της BMW GS. Επειδή η Νότια Αφρική είναι, χωρίς αμφιβολία, μία από τις καλύτερες περιοχές στον κόσμο για οδήγηση με μοτοσικλέτα BMW GS.
10 ομάδες από 13 χώρες αγωνίστηκαν για τη νίκη σε μια διαδρομή περίπου 2000 χιλιομέτρων κατά μήκος της Νότιας Αφρικής, της Σουαζιλάνδης και της Μοζαμβίκης. Εκεί οι συμμετέχοντες έπρεπε να περάσουν πολλές ιδιαίτερες δοκιμασίες. Ανάμεσά τους εξαντλητικές διαβάσεις ποταμών, απαιτητικές διαδρομές οδήγησης μέσα από τη ζούγκλα καθώς και μεγάλα και βαθιά περάσματα λάσπης.
Στο τέλος, η ομάδα από το Ηνωμένο Βασίλειο κατέλαβε την πρώτη θέση. Η ομάδα της Νότιας Αφρικής κατέλαβε τη δεύτερη θέση και η Σκανδιναβική ομάδα την τρίτη θέση. 

+ ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

GS Trophy 2018

Η Μογγολία μας καλεί.

ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Περισσότερες ιστορίες που μπορεί να σε ενδιαφέρουν.

Κατάλληλες μοτοσικλέτες.

spinner