μαζι ειμαστε πιο δυνατοι.

Πώς οι χορηγοί συμβάλλουν στο GS Trophy;

Η απόλυτη off-road περιπέτεια. Το GS Trophy έχει σκληρές απαιτήσεις τόσο από τον αναβάτη όσο και από την μοτοσικλέτα. Δεν είναι αρκετή μόνο μία στιβαρή και αξιόπιστη μοτοσικλέτα GS. Θα πρέπει πάντα να συνδυάζεται και με τον κατάλληλο εξοπλισμό αναβάτη. Η BMW Motorrad έχει αξιόλογους συνεργάτες δίπλα της και όλοι μαζί συμβάλλουν στην επιτυχία του απόλυτου event μέσω των προϊόντων της και των εμπειριών τους.

Metzeler.

Metzeler.

Η METZELER είναι ο επίσημος συνεργάτης ελαστικών της BMW Motorrad Int. GS Trophy από το 2008. Όλες οι μοτοσικλέτες που θα χρησιμοποιηθούν στην εκδήλωση θα είναι εξοπλισμένες με το METZELER KAROO ™ 3. Αυτά τα ελαστικά υψηλής αντοχής είναι ιδανικά για off-road χρήση προσφέροντας ασφάλεια και σταθερότητα. Το METZELER KAROO ™ 3 μπορεί να ανταποκριθεί ακόμα και στις πιο απαιτητικές περιπέτειες μοτοσικλετών και είναι η ιδανική επιλογή για το GS Trophy. To METZELER KAROO ™ 3 είναι το καλύτερο ελαστικό Enduro για τις περιπέτειες σου on και off-road όσο μακριά και αν θέλεις να πας.+ ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Shell.

Shell.

Από τη Μογγολία μέχρι τους επαρχιακούς δρόμους της πατρίδας σου, αν αγαπάς τη δυναμική οδήγηση ή αν αμφισβητείς τις ικανότητές σου. Η Shell μοιράζεται το πάθος σου για οδήγηση. Έχουμε συνεργαστεί με μερικούς από τους πιο πετυχημένους οδηγούς στην ιστορία των αυτοκινήτων και των μοτοσικλετών. Κάθε μέρα προσπαθούμε να προωθήσουμε ακόμα πιο πολύ την τεχνολογική καινοτομία και να παρέχουμε στους πελάτες και στους συνεργάτες μας ανά των κόσμο προϊόντα κια υπηρεσίες αιχμής.

+ ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ADVANTEC Αυθεντικό Λάδι Μηχανής BMW.

ADVANTEC Αυθεντικό Λάδι Μηχανής BMW.

Το αυθεντικό λάδι μηχανής BMW ADVANTEC δημιουργήθηκε αποκλειστικά για τους κινητήρες υψηλών επιδόσεων της BMW Motorrad. Έχοντας ανταποκριθεί ακόμα και στα πιο απαιτητικά test της BMW έχει εντυπωσιάσει τους πάντες με τα εκπληκτικά του αποτελέσματα. Το όνομα ADVANTEC αντιπροσωπεύει τη δέσμευσή μας προς την ποιότητα που προσφέρουμε κατά το GS Trophy.

+ ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Γνήσια αξεσουάρ BMW Motorrad.

Γνήσια αξεσουάρ BMW Motorrad.

Η λάσπη, τα χαλίκια και η σκόνη. Όποιος τρέχει πάνω σε απαιτητικό έδαφος, πρέπει να έχει εμπιστοσύνη σε όλο τον εξοπλισμό που υπάρχει πάνω του. Ως αποκλειστικός προμηθευτής για τις μοτοσικλέτες του Int. GS Trophy, είναι πολύ σημαντικό για εμάς να μπορούμε να παρέχουμε σε όλους τους συμμετέχοντες τις κατάλληλες συνθήκες για να ανταποκριθούν σε όλες τις απαιτήσεις του GS Trophy.  Με τα γνήσια Αξεσουάρ BMW Motorrad που χρησιμοποιούνται από όλους τους συμμετέχοντες στους τομείς της ασφάλειας, της εργονομίας, της άνεσης αλλά και των χώρων αποθήκευσης, μπορείς να αναβαθμίσεις το δικό σου GS και να είναι έτοιμο για την επόμενη περιπέτεια.

+ ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Leatt.

Leatt.

Ξέρουμε για ποιον λόγο κάνεις ό,τι κάνεις. Για αυτό τον λόγο θέλουμε πάντα να είσαι καλυμμένος. Με μία διαρκώς εξελισσόμενη σειρά κρανών, στολών, σύστημα νερού και οτιδήποτε άλλο χρειάζεται ο αναβάτης για να είναι ασφαλής. Πρόκειται για ένα παιχνίδι αυτοπεποίθησης και είμαστε σίγουροι ότι θα ωθήσεις τον εαυτό σου να πας πιο δύσκολα, σε πιο δύσκολες διαδρομές και πιο μακριά. 

+ ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Marmot.

Marmot.

Η Marmot Mountain Europe GmbH είναι ο επίσημος προμηθευτής υπαίθριου εξοπλισμού και συνεργάτης του GS Trophy από το 2012. Η παραδοσιακή μάρκα από την Καλιφόρνια αποδίδει ύψιστη προτεραιότητα στην καινοτομία, την ποιότητα, την εμφάνιση και τη λειτουργικότητα. Για αυτό τον λόγο οι συμμετέχοντες του Int. GS Trophy θα μπορούν να βασίζονται στις σκηνές  Vapor 2P και στους υπνόσακους Trestles Elite 20

Με το αδιάβροχο ύφασμα stretch που αναπνέει, το μπουφάν Magus θα προσφέρει πλήρη προστασία με απόλυτη άνεση. Σε περίπτωση που η θερμοκρασία χαμηλώσει υπερβολικά, το Hybrid μπουφάν μπορεί να εγγυηθεί εξαιρετική ζεστασιά. Το πακέτο Kompressor Meteor είναι ελαφρύ και προσφέρει αρκετό χώρο για όλες τια ανάγκες κάθε οδηγού. Παράλληλα η σκληρή Duffle Bag και το Mini Hauler θα φροντίσουν τον εξοπλισμό του συμμετέχοντα όπως πρέπει.

+ ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Κατάλληλες Μοτοσικλέτες

spinner