Συναρπαστικεσ μνημες απο τη μογγολια

2018 GS Trophy αλλά το πνεύμα της GS ζει.

Ήρθαν, έτρεξαν και κατέκτησαν τα απομακρυσμένα εδάφη της Κεντρικής Ασίας κατά τη διάρκεια μιας αξέχαστης έκτης χρονιάς του Διεθνούς GS Trophy. Η Μογγολία καλωσόρισε 18 ομάδες από 21 έθνη που πολέμησαν σκληρά ο ένας εναντίον του άλλου στην προσπάθειά τους για τα κορυφαία σημεία στην κατάταξη της Int. GS Trophy. Αλλά όποια και αν είναι η τελική κατάταξη, κάθε συμμετέχων θα αφήσει τη γη του Genghis Khan με αξέχαστες αναμνήσεις για αυτή τη μοναδική εμπειρία από τη μία στη ζωή. 

Ο καθένας είναι νικητής.

Δεν υπάρχει τίποτα άλλο εκεί έξω σαν το Int. GS Trophy. Τίποτα που δεν ενώνει τον κόσμο της μοτοσικλέτας με το πνεύμα του φιλικού ανταγωνισμού, με την ευκαιρία να κάνεις φιλίες με άλλους αναβάτες από όλο τον κόσμο - όχι μόνο λόγω της μοτοσικλέτας που οδηγείς, του R 1200 GS Rallye. Με κάθε έκδοση του Int. η GS Trophy, η παγκόσμια κοινότητα των αναβατών GS, μεγαλώνει ακόμα περισσότερο και όσοι είναι αρκετά τυχεροί και αρκετά εξειδικευμένοι για να ανταγωνίζονται τον τροχό με τα άλλα έθνη σε αυτή την εκδήλωση, γίνονται μέρος μιας ακαταμάχητης σκηνής που δεν γνωρίζει όρια σύνορα ή γλωσσικά εμπόδια.

+ ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Όλα ξεκινούν από το σπίτι.

Όλα ξεκινούν από το σπίτι.

Δεν υπάρχουν χαμένοι στο Int. GS Trophy – μόνο νικητές, επειδή όλοι οι συμμετέχοντες είναι οι καλύτεροι για τις χώρες που εκπροσωπούν τους για να κερδίσουν ένα από τα τρία πολυπόθητα ομαδικά μέρη για τους διεθνείς τελικούς. Και ποιος adventure μοτοσικλετιστής δεν θα πήγαινε στην σε ένα αξέχαστο ταξίδι στην απομακρυσμένη μογγολική έρημο για να αμφισβητήσει τους καλύτερους ερασιτέχνες οδηγούς BMW Motorrad GS από κάθε ήπειρο σε μια ομαδική μάχη για την υπεροχή του Trophy;

  

+ ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Δύο χρόνια μετά, με αμέτρητες διαδρομές που πραγματοποιήθηκαν για να ανακαλύψουν τις καλύτερες τοποθεσίες και διαδρομές, 18 διεθνείς ομάδες έφθασαν στην πρωτεύουσα Ulaanbaatar στις αρχές Ιουνίου για οκτώ ημέρες έντονου, σκληρού, εξαντλητικού αλλά πάντα φιλικού off-road ανταγωνισμού. Τα πρωταθλήματα της GS Trophy, όπως η Αυστραλία και η Ινδία, καθώς και δύο διεθνείς γυναικείες ομάδες που περιλαμβάνουν γυναίκες από τις ηπείρους της Αφρικής, της Ευρώπης, της Αυστραλίας και της Αμερικής. 

+ ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
«
"Το GS Trophy είναι μια ευκαιρία να εμπνεύσει τις γυναίκες να κυνηγήσουν τα όνειρά τους."
»

Julia Maguire, #261 Team AusAmerica

Γνωστές και άγνωστες ποσότητες.

Καμία χώρα δεν είχε κερδίσει ποτέ το Int. GS Trophy περισσότερες από μία φορές, οπότε οι προβλέψεις έγιναν πολύ δύσκολες. Θα μπορούσαν οι πρωταθλητές της Νότιας Αφρικής να κάνουν κάτι που δεν είχε γίνει ποτέ πριν και να κερδίσουν διαδοχικούς αγώνες; Ή θα μπορούσε μια από τις ομάδες "μπαλαντέρ" να εκπλήξει τους πάντες με άψογη και σταθερά υψηλές ομαδικές αποδόσεις κατά τις οκτώ ημέρες ανταγωνισμού. Μόνο ο χρόνος θα δείξει. 

+ ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Σκληρές νίκες.

Σκληρές νίκες.

Είναι ενδιαφέρον ότι η Team Korea πήρε το προβάδισμα στις πρώτες θέσεις, ακολουθώντας στενά την ομάδα South Africa, η οποία είχε κερδίσει και τον τίτλο - και ήξερε πώς να υπερασπιστεί τον τίτλο. Το τρίο των αναβατών - ο Mark Dickinson, ο Eugene Fourie και ο Chris Meyer - είχαν εξασκηθεί σκληρά και ήταν πολύ καλά προετοιμασμένοι και ποτέ δεν έπεσαν κάτω από τη δεύτερη θέση στην κατάταξη καθ 'όλη τη διάρκεια του οκταήμερου διαγωνισμού. Εναπόκειται στις υπόλοιπες ομάδες να αυξήσουν τα παιχνίδια τους - και όχι μόνο όταν η πρόκληση συσχετιζόταν με οδήγηση μοτοσικλέτας. 

+ ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Η κοινότητα μπορεί να κάνει την πραγματική διαφορά.

Η κοινότητα μπορεί να κάνει την πραγματική διαφορά.

Οι προκλήσεις για οδήγηση μοτοσικλέτας - γνωστές ως Special Stages - αποτελούσαν μια ποικιλία δοκιμών και ασκήσεων δεξιοτήτων, με σκοπό να δοκιμάσουν την ικανότητα των αναβατών και των ομάδων να τα καταφέρνουν με τις υψηλότερες επιδόσεις κάτω από καταστάσεις πίεσης. Αλλά υπήρξε και ένας άλλος τρόπος για να κερδίσεις ευκολότερους πόντους, και αυτό ήταν και οι δύο διαγωνισμοί φωτογραφίας, οι οποίοι εμφανίζονται πάντα κατά τη διάρκεια των τελικών. Με απλά λόγια: κάθε ομάδα έχει δύο πιθανότητες να ενεργοποιήσει τις τοπικές κοινότητες μοτοσικλέτας για να ψηφίσει τις καλύτερες δύο φωτογραφίες της από την εκδήλωση. 

+ ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Και στις δύο ομάδες Photo Contests η Νότια Αφρική άφησε τη σκόνη της καθώς έλαβε πολύ περισσότερες ψήφους από οποιοδήποτε άλλο έθνος. Ως εκ τούτου, η ομάδα έφτασε τα μέγιστα σημεία - 50 συνολικά - τα οποία τους βοήθησαν να εδραιώσουν ένα πολύτιμο προβάδισμα στην κορυφή του leaderboard. 

+ ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Special ημέρες Special δοκιμές.

Η Μογγολία προσέφερε στους συμμετέχοντες μια φαινομενικά ατελείωτη ποικιλία από ευκαιρίες οδήγησης μοτοσικλέτας, από αμμώδη μονοπάτια μέχρι φαράγγια, διασταυρώσεις νερού και πολλές γρήγορες διαδρομές με χαλίκια σε μεγάλες πεδιάδες και ορεινά βραχώδη φαράγγια. Ωστόσο, ειδικά οι Ειδικές Δοκιμές είναι εκεί όπου η Int. Ο GS Trophy θα κερδίσει. Εδώ, μια εξειδικευμένη ομάδα, είχε επινοήσει μια μεγάλη ποικιλία ασκήσεων οδήγησης και ναυσιπλοΐας, σχεδιασμένες να εκθέτουν τυχόν αδυναμίες στην τεχνική ή κενά στη γνώση. Ανεξάρτητα από το πόσες φορές ομάδες και άτομα είχαν ασκήσει παρόμοιες ασκήσεις στο σπίτι, η ικανότητά τους να εκτελούν με πίεση έκανε ζωτική διαφορά στον πίνακα βαθμολογίας. 

+ ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
«
"Οι προκλήσεις είναι μέρος του παιχνιδιού, αλλά η κοινή χρήση των ταξιδιών μέσω αυτής της εκπληκτικής χώρας είναι το κύριο γεγονός".
»

Konstantin Zolotarev, #213 Team Russia

Μέχρι το τέλος.

Πέραν της τελευταίας ημέρας, υπήρχαν ακόμα τρεις ομάδες για τον τίτλο. Η ομάδα των Η.Π.Α και η ομάδα της Γαλλίας αγωνίστηκαν σκληρά μέχρι το τέλος, με μόλις δύο σημεία να τους χωρίζουν μετά την τελική δοκιμασία. Ωστόσο, οι συνεχείς υψηλές επιδόσεις της ομάδας της Νότιας Αφρικής τους είδαν να στέκονται άξιοι και δημοφιλείς πρωταθλητές του 2018. Γιορτάστηκαν και όλες οι ομάδες γιόρταζαν μαζί τους. Η ομάδα της Ν. Αφρικής, Mark Dickinson, συνόψισε απόλυτα το ήθος της εκδήλωσης: "Η πιο ελκυστική πτυχή του Int GS Trophy είναι ότι εξαπλώνει την αγάπη προς και από την BMW Motorrad. Το Πνεύμα της GS σημαίνει ενότητα για μένα." 

+ ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Αυτό είναι! Το GS Trophy 2018.

Μήπως έχασες μια μέρα; Μην ανησυχείς - εδώ μπορείς να βρείς συναρπαστικές στιγμές, πιο συναρπαστικές εμπειρίες και το μέγιστο συναίσθημα GS για το σύνολο των 8 ημερών του ανταγωνισμού.

Δες όλα τα highlights
Περισσότερες Ιστορίες που μπορεί να σε ενδιαφέρουν.
Κατάλληλες Μοτοσικλέτες.