Η προετοιμασια του πιο επιτυχημενου event

Όλα τα συστατικά για να έρθει το GS Trophy στον κόσμο.

Το GS Trophy είναι μία από τις μεγαλύτερες περιέχει από τις πιο πολύπλοκες ασκήσεις που μπορείς να φανταστείς. Μιλάμε στην ομάδα που εργάζεται ακούραστα πίσω από τα σκηνικά για να το κάνει να συμβεί - και ο παραγωγός ταινιών στην τοποθεσία που έχει την εντολή να φέρει όλα τα highlights σε όλους όσους παρακολουθούν σε όλο τον κόσμο.

The beautiful vast emptiness of the Mongolian Steppe.    

Το λιγότερο είναι και το καλύτερο.

Απλά τοποθέτησε το GS σου προς την κατεύθυνση που θέλεις να ακολουθήσεις και να οδηγήσεις.

Το λιγότερο είναι και το καλύτερο.

Οι τελικοί των GS Trophy προσεγγίζουν τους συμμετέχοντες με ανυπομονησία να περιμένουν τη συναρπαστική περιπέτεια μπροστά τους, αλλά για την ομάδα του οργανισμού, η επίσημη έναρξη αυτής της εκδήλωσης θα σηματοδοτήσει το τέλος μιας τεράστιας μαζικής υλικοτεχνικής πρόκλησης 18 μηνών, ως διευθυντής έργου Mathias Horn εξηγεί. 

+ ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
«
Υπάρχει μια μικρή ομάδα που κάνει πραγματικά μεγάλα πράγματα για να βάλει το Int. GS Trophy στο δρόμο. »

Mathias Horn

Υπόσχεση με φουλ Ανατολή.

Υπόσχεση με φουλ Ανατολή.

"Για μας, αυτό το ταξίδι ξεκίνησε τον Οκτώβριο του 2016, όταν αποφασίσαμε να διερευνήσουμε τη Μογγολία ως πιθανό προορισμό. Μόλις λήξει η απόφαση, πετούσαμε την επόμενη μέρα για να ξεκινήσουμε τα πράγματα. "
Με κάθε Int. η έκδοση GS Trophy, ο ενθουσιασμός και η γοητεία αυξάνεται, όπως και η προσδοκία της κοινότητας GS να βρει πιο εκπληκτικά μέρη για να ανακαλύψουν οι αναβάτες του ανταγωνισμού. Δεν ήταν πολύ καιρό αφού ο Mathias και η συνάδελφός του Julia Kerner έφτασαν στην έρημο της κεντρικής Ασίας, ότι συνειδητοποίησαν ότι αυτό το απομακρυσμένο έθνος θα ήταν ένας τέλειος προορισμός για τους διεθνείς τελικούς. 

+ ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Νέοι Ορίζοντες

Γνώρισε τους ντόπιους και μάθε πως ζουν.

Νέοι Ορίζοντες

 

"Είναι αναμφισβήτητα μια χώρα ακραίων συνθηκών - ακραίες θερμοκρασίες, τοπία και ιππασία - που την καθιστούν ιδανικό μέρος για να φιλοξενήσουν τους διεθνείς τελικούς", λέει η Τζούλια. "Φαντάσου ένα μέρος που είναι τέσσερις φορές το μέγεθος της Γερμανίας, αλλά με πληθυσμό μόλις 3 εκατομμύρια - με τους μισούς να ζουν στην πρωτεύουσα. Μόλις εγκαταλείψεις το Ulan Bator, υπάρχει μια υπέροχη αίσθηση ελευθερίας και ατελείωτες ευκαιρίες για εξερεύνηση. " 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

+ ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Extreme Νομαδικά

Είναι δίκαιο να πούμε ότι η Μογγολία δεν είναι γεμάτη τουρίστες, οπότε οι συμμετέχοντες μας δεν θα παραμείνουν σε πολυτελή ξενοδοχεία, αλλά αντ 'αυτού θα κάνουν καλή χρήση του εξοπλισμού κατασκήνωσης Marmot υψηλής ποιότητας και - ενδεχομένως - θα βιώσουν το εσωτερικό ενός "yurt" ή δύο. Το φαγητό θα είναι τοπικό, ενδιαφέρον και σίγουρα υψηλό στο κρέας. Ας πούμε απλά ότι η Μογγολία δεν είναι το καλύτερο μέρος για χορτοφάγους.

+ ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

You’re never far away from the powerful presence of Genghis Khan    

Επιστρέφοντας για περισσότερα.

Φαντάσου να έχεις όλο τον κόσμο μπροστά σου και να αισθάνεσαι ότι εξερευνείς τη Μογγολία μέσα από τη GS.

Επιστρέφοντας για περισσότερα.

Έχοντας ήδη περάσει πάνω από ένα μήνα που βιώνει διαφορετικές περιοχές της Μογγολίας κατά τη διάρκεια αρκετών επισκέψεων, ο Mathias πιστεύει ότι οι υλικοτεχνικές προκλήσεις, οι μακριές αποστάσεις και η πιθανότητα σκληρών καιρικών συνθηκών θα κάνουν αυτό το τελευταίο Int. GS Trophy σε αντίθεση με οποιοδήποτε άλλο.

"Σίγουρα τα logistics θα είναι πολύ διαφορετικά από τα προηγούμενα διεθνή πρωταθλήματα στην Ταϊλάνδη πριν από δύο χρόνια", λέει. "Η διαδρομή που θα ακολουθήσουμε είναι ένα προσεκτικά φυλαγμένο μυστικό, αλλά φαντάσου τεράστια τοπία που κόβουν την ανάσα, πλατύς, ανοιχτοί χώροι, μεγάλες αποστάσεις μεταξύ των τόπων, ιδιαίτερες επισημάνσεις που κανείς δεν περιμένει και αλλαγή του καταυλισμού κάθε βράδυ. Οι Μογγόλοι είναι γνωστοί για τον νομαδικό τρόπο ζωής τους, οπότε μπαίνουμε ακριβώς στο πνεύμα του έθνους. " 

+ ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Ο Tom και η ομάδα του.

Tom Moran during the 2016 international finals.    

Ο Tom και η ομάδα του.

Ο Tom Moran είναι ο άνθρωπος που έχει την εντολή να φέρει οπτικά το Int. GS Trophy για τη ζωή για τους χιλιάδες οπαδούς μετά τον ανταγωνισμό σε όλο τον κόσμο. Η κινηματογραφική του ομάδα δημιούργησε μερικές συναρπαστικές και αξέχαστες στιγμές από την έκδοση του 2016 στην Ταϊλάνδη και το σχέδιό του είναι να ωθήσει τα όρια ακόμα περισσότερο στη Μογγολία.

"Θα φτάσουμε συνολικά 11 μέλη του πληρώματος φέτος", λέει. "Εγώ είμαι, μαζί με τέσσερις ακόμα χειριστές φωτογραφικών μηχανών, πιλότοι, βοηθοί, ένας συντάκτης, ένας διαχειριστής δεδομένων και ένας βοηθός παραγωγής για να πάρουν ένα τεράστιο φορτίο από την πλάτη μου!" 

+ ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Τα πάντα μπορούν να συμβούν.

Οι μακριές μέρες στη σέλα σε συνδυασμό με πολλές ειδικές διαδρομές θα είναι σωματικά δύσκολες και ο καιρός θα μπορούσε να διαδραματίσει επίσης ρόλο. Υπάρχει ακόμα μια πιθανότητα χιόνι τον Ιούνιο και παρόλο που θα είναι καυτό τη διάρκεια της ημέρας, οι νύχτες μπορεί να είναι κρύες. Είναι καλή δουλειά οι αναβάτες της GS Trophy να είναι εξοπλισμένοι για κάθε πιθανότητα, επειδή η Μογγολία είναι ένας τόπος γεμάτος εκπλήξεις - από τα τοπία της, μέχρι το κλίμα της στους ανθρώπους της. Οτιδήποτε μπορεί να συμβεί, και μάλλον θα το κάνει. Τα ποδήλατα είναι στο δρόμο τους, οι στρατηγοί είναι προετοιμασμένοι και η ομάδα του οργανισμού περιμένει να καλωσορίσει όλους τους συμμετέχοντες. Για έλα! 

+ ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Αξέχαστη δράση.

Tom ready to bring the Int. GS Trophy action to the watching world.    

Αξέχαστη δράση.

Ο Tom περιγράφει την προηγούμενη ενότητα. GS Trophy στην Ταϊλάνδη ως μια από τις καλύτερες εμπειρίες της ζωής του, όπου είδε κάθε ανταγωνιστή να έχει ληφθεί στην άκρη του και τα όρια ικανότητας και αντοχής του σε απίστευτα προκλητικά μονοπάτια ανάμεσα σε αξέχαστα τοπία. Ο έντονος ανταγωνισμός, η υποστήριξη και η συντροφικότητα που είδε καταγράφηκαν στην κάμερα από μια ειδική ομάδα που επιλέχθηκε προσεκτικά για να μοιραστεί τις ίδιες αξίες με τους συμμετέχοντες. 

+ ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Προνόμιο να εκτελέσεις

Tom Moran με τον Kurt Yaeger κατά τη διάρκεια των προηγούμενων διεθνών τελικών.

Προνόμιο να εκτελέσεις

Έχοντας την ευθύνη να παράγουμε τα κυριώτερα επιτεύγματα του Trophy για όλους όσους ακολουθούν σε όλο τον κόσμο είναι μια ευπρόσδεκτη ανταμοιβή για τον Tom και το πλήρωμά του, που όλοι προσβλέπουν στις προκλήσεις υψηλής πίεσης που βρίσκονται μπροστά.
"Οι επιτυχημένες κινηματογραφικές παραγωγές εξαρτώνται απόλυτα από την ομαδική εργασία. Μόνος, δεν επιτυγχάνεις τίποτα, έτσι ώστε να δεις πώς κάθε ένα από το πλήρωμα πήρε τα κεφάλια τους κάτω και έβγαλε όλες τις στάσεις για να παράγει τέτοια απίστευτα πλάνα ήταν μια από τις πιο συναισθηματικές και συγκινητικές εμπειρίες στην επαγγελματική μου καριέρα». 

+ ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Υψηλής τεχνολογίας, υψηλής ασφάλειας.

Όταν ο Τομ άρχισε να εργάζεται ως παραγωγός και χειριστής φωτογραφικής μηχανής για την τηλεόραση πριν από 25 χρόνια, τα συστήματα κάμερας ήταν μεγάλα, βαριά και ακριβά, αλλά σήμερα είναι ακριβώς το αντίθετο. Πολλά νέα συστήματα και συσκευές έχουν εισέλθει στην αγορά - ακόμη και τα τελευταία δύο χρόνια - έτσι οι συμμετέχοντες θα δουν τα τελευταία συστήματα, τα αεροσκάφη και τα αντίζυγα που θα χρησιμοποιηθούν για να αποτυπώσουν αυτές τις αξέχαστες στιγμές Trophy.

Κρατώντας ασφαλές το πλήρωμα, ενώ οι υψηλά εκπαιδευμένοι χειριστές του στην καρδιά της δράσης, είναι υψηλές προτεραιότητες για τον Tom, ο οποίος έχει επιλέξει χειροκίνητα μια ομάδα που μπορεί να αποδώσει στα υψηλότερα επίπεδα, να οδηγεί με αυτοπεποίθηση στους ανταγωνιστές και να παραμείνει 100% με επίκεντρο την αντιμετώπιση των μεγάλων ημερών και των αποστάσεων.

+ ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

100% δέσμευση.

Ο Tom παίρνει το φάρμακό του για να παραμείνει σε φόρμα και να επικεντρωθεί κατά τη διάρκεια του 2016 Int. GS Trophy.

100% δέσμευση.

"Για τα παιδιά σαν και εμάς που οδηγούν μοτοσικλέτες, δεν πρέπει να χάσουμε τη συγκέντρωση. Στη Μογγολία οι ημέρες θα είναι πολύ μακρές και αν χάσετε τη συγκέντρωσή σου για ένα δευτερόλεπτο, θα μπορούσε να έχει συνέπειες για εσένα, το ποδήλατο και τον εξοπλισμό. Θα αφιερώσουμε το χρόνο μας και θα διασφαλίσουμε ότι θα έχουμε την ευκαιρία να αναζητήσουμε ακόμη περισσότερες θέσεις σκοποβολής και να καταγράψουμε σκηνές με τους ντόπιους και τους νομάδες της Μογγολίας, ώστε να μπορέσουμε να μεταδώσουμε την πραγματική εμφάνιση και την αίσθηση αυτής της φανταστικής χώρας ". 

+ ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Όντας εκεί υπάρχει ανταμοιβή.

«Αισθάνομαι απολύτως προνομιούχος και είμαι ειλικρινά ευγνώμων που μου επιτρέπεται να βιώσω μια τέτοια περιπέτεια και να την ζωηρή για όλους τους λάτρεις που βλέπουν σε όλο τον κόσμο. Είμαι ευγνώμων που μας δόθηκε η ευκαιρία από την BMW Motorrad να αποδείξει ότι θα μπορούσαμε να το κάνουμε. " 

+ ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Περισσότερες Ιστορίες που μπορεί να σε ενδιαφέρουν.

spinner