Adventure Kit.

Οι συμμετέχοντες είναι ιδανικά εξοπλισμένοι για το International GS Trophy.

Η Μογγολία φέρνει τους αναβάτες και τις μοτοσικλέτες στα όρια τους: Όμως, η R 1200 GS Rallye ανταποκρινόταν σε όλες αυτές τις απαιτήσεις ακόμη και με τον βασικό εξοπλισμό. Επιπλέον, ήταν σημαντικό να εξοπλίσει τους μοτοσικλετιστές με τα καλύτερα για να κυριαρχήσουν στις προκλήσεις του International GS Trophy και φέρουν τη νίκη.

GS TROPHY BIKE

Για να είναι έτοιμη για οποιαδήποτε κατάσταση, η R 1200 GS Rally αναβαθμίστηκε με τα αυθεντικά αξεσουάρ της BMW Motorrad για να βοηθήσει τους συμμετέχοντες να οδηγήσουν σε οποιοδήποτε έδαφος ασφαλέστερα και πιο άνετα. Σου παρουσιάζουμε τα αξεσουάρ - έτσι μπορείς να φτιάξεις τη δική σου GS σαν μία πραγματική μοτοσικλέτα GS Trophy. 

+ ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Ασφάλεια & Άνεση

Ρυθμιζόμενα ποδοστήρια.

Ειδικά ποδοστήρια GS Enduro ήταν διαθέσιμα στο R 1200 GS Rallye για χρήση στη Μογγολία. Σου προσφέρουν πλήρη άνεση όταν οδηγείς καθιστός. Και όταν οδηγείς όρθιος, η ελατηριωτή πλάκα πεντάλ μειώνεται λόγω του βάρους του αναβάτη και το οδοντωτό εξωτερικό περίγραμμα των ποδοστηρίων εξασφαλίζει τέλεια στήριξη στο ποδοστήριο - για τον καλύτερο δυνατό έλεγχο μοτοσικλέτας ανά πάσα στιγμή. 

Ρυθμιζόμενοι μοχλοί ποδιού και ταχυτήτων.

The trophy bike has been equipped with an adjustable footbrake lever and gearshift lever, which is particularly useful for riding with the Enduro boots in a standing position and contributes to an overall better handling of the bike in off-road conditions.  

Προφυλακτήρας προβολέων.

Ο συγκεκριμένος προφυλακτήρας προστατεύει τον προβολέα σου από τις πέτρες σε περίπτωση δύσκολης οδικής χρήσης. Ανάλογα με τον τύπο έγκρισης κυκλοφορίας του οχήματος, ο προφυλακτήρας προβολέων μπορεί να χρησιμοποιηθεί μόνο εκτός δρόμου - με το σύστημα ασφάλισης που διαθέτει,μπορεί να εγκατασταθεί και να αφαιρεθεί γρήγορα και εύκολα.  

Ράβδος προστασίας κινητήρα.

Η μοτοσικλέτα είναι εξοπλισμένη με ράβδο προστασίας κινητήρα και έχει σχεδιαστεί κατά τέτοιο τρόπο ώστε να απορροφά και να κατανέμει τις πιέσεις με βέλτιστο τρόπο σε περίπτωση πτώσης. Αυτό αποτρέπει τη ζημιά τόσο του κυλίνδρου όσο και ολόκληρου του κινητήρα. Ταυτόχρονα, σου προσφέρει έναν τρόπο για να ανεβάσεις πιο εύκολα τη μηχανή και μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως σημείο έλξης.

Προστατευτικό καλύμμα κυλινδροκεφαλής.

Η προστατευτική θήκη κυλινδροκεφαλής από ανοξείδωτο χάλυβα προστατεύει την κυλινδροκεφαλή από γρατζουνιές και πέτρες, εξασφαλίζοντας έτσι ότι η μοτοσικλέτα διατηρεί την αξία της. 

Προστατευτικό Enduro κινητήρα από αλουμίνιο.

Καλύτερη προστασία για την καρδιά του GS σου: ο προστατευτικός μηχανισμός αλουμινίου Enduro προστατεύει το κατώτερο τμήμα του κινητήρα από πέτρες και προστατεύει την μοτοσικλέτα σου κατά τη διάρκεια χτυπημάτων. Είναι αρκετά μακρύτερη και επίσης ενισχύεται ο  offroad χαρακτήρας της μοτοσικλέτας GS.

Αποθήκευση & Περισσότερα.

Τσάντα για πίσω κάθισμα.

Εσύ που βάζεις τις αποσκευές σου; Η αδιάβροχη τσάντα που είναι τοποθετημένη στο πίσω κάθισμα σου δίνει 14 λίτρα αποθηκευτικού χώρου και μπορεί να επεκταθεί και σε 18 λίτρα. Το πλεονέκτημα: Σε αντίθεση με μια τσάντα ρεζερβουάρ, αυτή η τσάντα δεν θα σε ενοχλήσει ενώ οδηγείς. 

Χώρος αποσκευών από ανοξείδωτο χάλυβα.

Εάν θέλεις να πάρεις μαζί σου τον εξοπλισμό σου και τα πράγματα σου, ο χώρος για τις αποσκευές από ανοξείδωτο χάλυβα όχι μόνο σου προσφέρει ευέλικτες επιλογές ενσωμάτωσης για το μαλακό σύστημα αποσκευών Atacama και το σύστημα αποσκευών αλουμινίου, αλλά και σημεία έλξης για τη χρήση του Enduro.

Μεγάλο kit πρώτων βοηθειών.

Το μεγάλο κιτ πρώτων βοηθειών αποτελεί απαραίτητο εξοπλισμό για την R 1200 GS Rallye: συμμορφώνεται με το πρότυπο DIN για τα κιτ πρώτων βοηθειών μοτοσικλέτων,εξοικονομεί χώρο και είναι έτσι συσκευασμένο για να είναι αδιάβροχο.

ADVANTEC Ultimate.

Με τα γνήσια ADVANTEC λάδια κινητήρα , η μοτοσυκλέτα σου θα είναι η ίδια όπως με την πρώτη ημέρα, ακόμη και μετά από χιλιάδες μίλια. Είναι απόλυτα εναρμονισμένα με τον κινητήρα της μοτοσικλέτας και αυτό συμβαίνει γιατί δημιουργήθηκε από τους ίδιους ειδικούς που την έφτιαξαν.   

Εξατομικευμένο κάλυμμα

Οι μοτοσικλετιστές του International GS Trophy είναι όλοι μοναδικοί, όπως και οι μοτοσικλέτες τους. Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι το εξατομικευμένο κάλυμμα, το οποίο κατασκευάζεται με διαδικασία εκτύπωσης 3D, απεικονίζει τον αριθμό και το όνομα του μοτοσικλετιστή. Δεν υπάρχουν δύο μέρη. Επιπλέον, το λογότυπο International GS Trophy είναι και αυτό ενσωματωμένο.

ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ ΑΝΑΒΑΤΗ.

Είναι δύσκολο να το πιστέψεις, αλλά όλα τα απαραίτητα για το International GS Trophy της Κεντρικής Ασίας που χρειάζονται οι συμμετέχοντες για το φετινό διαγωνισμό μπορούν να τοποθετηθούν σε αυτή τη μεγάλη τσάντα - εκτός από τις μοτοσικλέτες τους φυσικά. Μάθε τι θα τους κρατήσει ζεστούς, δροσερούς και ενυδατωμένους στην άγρια φύση της Μογγολίας αυτό το καλοκαίρι. Σου παρουσιάζουμε ποιο εξοπλισμό φορούν οι αναβάτες κατά τη διάρκεια των καθημερινών διαδρομών και ποια ρούχα φορούν μετά από ένα δύσκολο ταξίδι.

+ ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Στην μοτοσικλέτα.

Τσάντα Duffle Long Hauler.

Η εξαιρετικά μεγάλη τσάντα Duffle Long Mauer της Marmot είναι σπειροειδής, ανθεκτική και έτοιμη να χωρέσει όλα όσα έχουν οι συμμετέχοντες για το GS Trophy. Είναι αρκετά δύσκολο να κρατήσει όλα τα απαραίτητα πράγματα, και εύκολο να μεταφέρεται γύρω από τα αεροδρόμια, κάμπινγκ, μέσα και έξω από οχήματα μεταφοράς και άλλα. Η τσάντα Long Hauler θα κρατήσει τη βροχή, το χιονόνερο και τη σκόνη και θα χρησιμοποιηθεί για πολλά χρόνια αφού τελειώσει το Trophy (απλώς ρώτα τους συμμετέχοντες από το 2014 και το 16 που έχουν ακόμα το δικό τους). Για να αποθηκεύσεις τα απαραίτητα για την περιποίηση, ή για να χρησιμοποιήσεις απωθητικό για τα κουνούπια,και για αντιρυτιδικές κρέμες, οι συμμετέχοντες μπορούν να χρησιμοποιήσουν την τσάντα "mini-hauler".   

Φόρμα Rallye.

Η νέα φόρμα της BMW Motorrad Rallye έχει χιλιάδες πλεονεκτήματα. Αρκεί να πούμε ότι η κατασκευή ProTechWool με γρήγορη ξήρανση και ρύθμιση του κλίματος (πολυαμίδιο και μαλλί με φινίρισμα άνθρακα), άριστο αερισμό στους βραχίονες, στα πόδια, στο στήθος και στο πίσω μέρος,μακρύ δέρμα στις περιοχές των εσωτερικών των ποδιών για ασφαλή πρόσφυση όταν είναι εκτός δρόμου και τα φορτία των θυλάκων για επιπλέον αποθηκευτικό χώρο - συμπεριλαμβανομένης μιας θήκης για το TrinkPak Hydra - το καθιστούν ως την μόνη επιλογή για τους σοβαρούς της περιπέτειας. Και δεν υπάρχουν σκληρότερες δοκιμές adventure μοτοσικλέτας από τo Int. GS Trophy.  

TrinkPad Hydra.

Η διατήρηση της ενυδάτωσης είναι πρωταρχικής σημασίας στο Int. Το GS Trophy, και απαιτείται σε υψηλότερα επίπεδα συγκέντρωσης από τις ομάδες μας. Δίνουμε σε κάθε συμμετέχοντα δύο λίτρα χωριτικότητα (BMW Motorrad TrinkPad Hydra), το οποίο εφαρμόζει άνετα μέσα στην ειδική τσέπη της φόρμας BMW Motorrad Rallye, ώστε να μπορεί να το γεμίσει με παγωμένο νερό και να απολαύσει την εκδήλωση καθ 'όλη τη διάρκεια της ημέρας.

STX νάρθηκας αυχένα.

Το Int. Το GS Trophy είναι τελικά μια εξαιρετική περιπέτεια και γι’ αυτό η BMW Motorrad θέλει να διασφαλίσει ότι όλοι οι συμμετέχοντες είναι κατάλληλα εξοπλισμένοι. Ο Leatt STX νάρθηκας αυχένα έχει σχεδιαστεί για να ταιριάζει σε μπουφάν του αναβάτη προσφέροντας απόλυτη ασφάλεια. Χρησιμοποιώντας την τεχνολογία Alternative Load Path Technology (ALPT®), βοηθάει την μετάδοση ενέργειας από το κράνος στο σώμα σου. Οι διπλές φτερούγες στο πίσω μέρος μπορούν να προσαρμοστούν ώστε να ταιριάζουν στα περισσότερα σχήματα του σώματος και οι πρόσθετοι ρυθμιστές ύψους στους ώμους είναι κατάλληλοι για διαφορετικά μεγέθη αναβατών. Για ασφάλεια κατά την οδήγηση, έχει ενσωματωμένο padding που διευκολύνει την κίνηση πέρα από το ώμο.

Γάντια Enduro.

Το αγαπημένο για τους περισσότερους αναβάτες είναι αυτά τα ελαφριά, γάντια Enduro που θα σε βοηθήσουν να κρατήσεις τους συμμετέχοντες δροσερούς ακόμα και στις πιο καυτές μέρες του Int. GS Trophy. Κατασκευασμένο από ένα μίγμα από δέρμα καγκουρό,δέρμα κατσίκας και ελαστικό Spandex  σε συνδυασμό με ένα ανθεκτικό σε κραδασμούς σκληρό κέλυφος, τα γάντια BMW Motorrad Rallye προσφέρουν την απόλυτη προστασία για περιπέτειες εκτός δρόμου.

Προστατευτικά γυαλιά Enduro.

Τα προστατευτικά γυαλιά BMW Motorrad GS Trophy Enduro αποτελούν τέλειο συνδυασμό για το κράνος GS Carbon και προσφέρουν εξαιρετικό αερισμό για χρήση εκτός δρόμου. Ο ρυθμιζόμενος ιμάντας και το άνετο παραπέτασμα τους σε κάνουν να τα φοράς με ευχαρίστηση, ειδικά όταν συνδυάζονται με το φακό με διπλό τζάμι με ευκολία στην αλλαγή.

Για τον ελεύθερο χρόνο.

Ζακέτα ROM.

Μετά από αρκετές μέρες πάνω στην σέλα της μοτοσικλέτας και φορώντας τον πλήρη εξοπλισμό αναβάτη, οι συμμετέχοντες θα χαρούν να φορέσουν μία τέτοια άνετη ζακέτα ROM από την Marmot το οποίο είναι άνετο,βοηθάει να αναπνεύσει το σώμα ενώ επίσης είναι αδιάβροχο και εξαιρετικά ανθεκτικό στο νερό. Σχεδιασμένο για πεζοπορία, κατασκήνωση ή ποδηλασία σε όλες τις καιρικές συνθήκες, αυτό το κλασσικό Marmot θα αισθάνεσαι σαν δεύτερο δέρμα σου, το οποίο είναι διαθέσιμο τόσο και για άνδρες όσο και για γυναίκες. 

Φλίζ Φούτερ.

Για τους συμμετέχοντες του GS Trophy, η διαμονή που είναι πρωταρχικής σημασίας πρέπει να είναι ζεστή και άνετη στη Μογγολία, όπου το θερμόμετρο μπορεί να πέσει εύκολα στο υπο-μηδέν χωρίς να το καταλάβεις. Ελπίζουμε ότι το μαλακό και άνετο φλίζ φούτερ της Marmot θα σε βοηθήσει να κρατήσει τους αγωνιζόμενους χαρούμενους και ζεστούς, είτε είναι μπροστά από την φωτιά, στις σκηνές τους είτε μέσα σε ένα από τα πανταχού παρόντα παραδοσιακά yurts.

Σκούφος, Καπέλο ,Μπαλακλάβα και Φακός κεφαλής.

Γνωρίζουμε ότι μπορεί να χαθεί αρκετή θερμότητα του σώματος μέσα από το κεφάλι σου. Λοιπόν,εάν φορέσεις ένα σκούφο Summit θα καταφέρεις να κρατηθείς ζεστός. Αυτό το κλασικό σκουφί από 100% μαλλί από την Marmot διαθέτει μία εσωτερική επένδυση για άνεση, πράγμα που σημαίνει ότι δεν θα υπάρχει πλέον μέτωπο με ερεθισμό. Έχουμε πραγματικά σκεφτεί τα πάντα.

Εάν ο σκούφος είναι πολύ ζεστός, τότε το καπέλο της Marmot Retro Trucker Cap θα βοηθήσει τους διαγωνιζόμενους να παραμείνουν και να φαίνονται δροσεροι, και να προστατεύονται από τον σκληρό ασιατικό ήλιο και το funky κεντημένο λογότυπο έχει ως στόχο να τους υπενθυμίσει ότι αυτό είναι, φυσικά, μια συλλογή περιορισμένης έκδοσης.

Ένα από τα πιο εύχρηστα αντικείμενα θα συμπεριληφθεί και στον κατάλογο του κιτ - η μπαλακλάβα της BMW Motorrad - η οποία μπορεί να φορεθεί σαν μαντίλι, μπαντάνα, κορδέλα και πολλά άλλα. Είναι επίσης χρήσιμο ως μάσκα ύπνου.

Ακόμη ένα άλλο απαραίτητο στοιχείο είναι ο φακός κεφαλής Coleman διαθέτoντας τρεις διαφορετικές επιλογές: υψηλό και χαμηλό και επίσης κόκκινο φως. Σίγουρα θα υπάρξουν ασκήσεις νυχτερινής πλοήγησης όπου θα είναι ανεκτίμητες για τους συμμετέχοντες, για να μην αναφέρουμε την πρόκληση να βρούν το δρόμο πίσω στις σκηνές τους το βράδυ.

Σκηνή Vapor.

Δεν είναι μόνο όλος ο εξοπλισμός που πρέπει να υπάρχουν στο σακίδιο Duffle Long Hauler. Υπάρχει επίσης μια ολόκληρη σειρά εξοπλισμού camping που απαιτείται για κάθε συμμετέχοντα, ξεκινώντας από τη σκηνή vapor. Αυτή η έκδοση για 2 άτομα χρησιμοποιείται λόγω του επιπλέον χώρου που χρειάζονται όλα τα ρούχα μοτοσικλετών, οι μπότες και το κράνος. Είναι γρήγορη και εύκολη στο στήσιμο,έχει δύο μεγάλα ανοίγματα για εύκολη είσοδο και έξοδο και χρειάζονται μόνο λίγα λεπτά για να αποσυναρμολογηθεί και να μαζευτεί- βολικό όταν αλλάζεις θέση σχεδόν κάθε ημέρα στο Int. GS Trophy.

 

Trestles Elite υπνόσακος.

Ο καλός ύπνος είναι απαραίτητος στο Int. GS Trophy, έτσι εξασφαλίσαμε έναν από τους καλύτερους υπνόσακους - τον νέο υπερυψωμένο Marmot Trestles Elite, ο οποίος είναι εξαιρετικά ζεστός.Τραβήξε έναν από τους ανατομικούς σάκους πάνω από το αυτο-φουσκωτό θερμικό στρώμαTrail Pro και στηρίξε το κεφάλι σου πάνω στο μαλακό μαξιλάρι Cirrus Down - μέχρι να ακουστεί η κόρνα το επόμενο πρωί.  

Tool Box Σακίδιο.

Οι συμμετέχοντες μας θα πετάξουν στην πρωτεύουσα της Μογγολίας,την Ουλάν Μπατόρ, , με όλα τα εργαλεία τους να στοιβάζονται με ασφάλεια στο σακίδιο Duffle Long Hauler. Οι χειραποσκευές τους, εν τω μεταξύ, θα αποτελούνται από ένα σακίδιο Toolboard 26 Million από τη Marmot. Πρόκειται για ένα πολύ έξυπνο κομμάτι του κιτ, με ένα μεγάλο κεντρικό μεγάλο χώρο, μια τσέπη καλλυντικών και πρόσθετη θήκη για το φορητό υπολογιστή, μια εσωτερική τσέπη για tablet, μια τσέπη για γυαλιά ηλίου ή τηλέφωνο, μια εξωτερική τσέπη για τα απαραίτητα αξεσουάρ και δύο εξωτερικές τσέπες μπουκαλιών νερού. Ό, τι χρειάζεσαι για το ταξίδι στην κεντρική Ασία μπορεί να μεταφερθεί στο Tool Box.  

Περισσότερες ιστορίες που μπορεί να σε ενδιαφέρουν.

Κατάλληλες μοτοσικλέτες.

spinner