GS Trophy 2018

Η Μογγολία μας καλεί.

Προκριματικοι αγωνες

Το πρώτο βήμα στον δρόμο σου για την περιπέτεια.

Το πρώτο βήμα στον δρόμο σου για την περιπέτεια.

Δείξε μας τι μπορείς να κάνεις! Αν θέλεις να συμμετέχεις στην off-road περιπέτεια, θα πρέπει να αποδείξεις προηγουμένως τις ικανότητές σου στα προκριματικά της χώρας σου. Οι προκριματικοί αγώνες, που διαρκούν δύο ημέρες είναι ανοιχτοί σε όλους τους αναβάτες, δεν απαιτείται ιδιαίτερη προηγούμενη εμπειρία οδήγησης. Μπορείς να συμμετέχεις αν είσαι ερασιτέχνης αναβάτης και έχεις τη δική σου μοτοσικλέτα BMW. Η πρόκληση είναι να απολαύσεις τον εαυτό σου.

+ ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Θα πρέπει επίσης να μπορείς να διαχειρίζεσαι με επιτυχία δύσκολες καθημερινές διαδικασίες σε συνήθη και ανώμαλη διαδρομή, να λειτουργείς ως ομάδα και να ολοκληρώσεις ένα τεστ πλοήγησης. Βασικές τεχνικές γνώσεις είναι επίσης απαραίτητες. Θα ολοκληρώσεις τις δοκιμασίες με τη δική σου BMW. Για το τελικό τεστ, η BMW Motorrad θα σου διαθέσει μία GS. Εάν είσαι κατάλληλος για το διεθνές GS Trophy 2018 και ανήκεις σε εθνική ομάδα τριών αναβατών, η BMW Motorrad θα σου διαθέσει μια GS και ρουχισμό, και πολλά άλλα, για όλη τη διάρκεια του διαγωνισμού. 

+ ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Ανέπνευσε στον αέρα της περιπέτειας.

Ανέπνευσε στον αέρα της περιπέτειας.

Το διεθνές GS Trophy 2018 είναι δοκιμασία αντοχής για τον άνθρωπο και τη μοτοσικλέτα. Όλοι οι οδηγοί GS απολαμβάνουν ένα ιδιαίτερο είδος χρήσης της μοτοσικλέτας: μπορούν να πάνε απολύτως οπουδήποτε. Ίσως δεν μπορείς να συμμετέχεις στο διεθνές Trophy GS 2018, αλλά το πνεύμα της GS είναι μέσα σου. Στην περίπτωση αυτή έχουμε λύση για σένα: η BMW Motorrad διοργανώνει μεμονωμένες περιπέτειες μοτοσικλέτας προσαρμοσμένες στις δικές σου ικανότητες οδήγησης. Έμπειροι εκπαιδευτές προσφέρουν εκπαιδευτικά μαθήματα ειδικά για την GS. Προσφέρεται πλούσια γκάμα περιηγήσεων, δίνοντάς σου την ευκαιρία να δοκιμάσεις τον αέρα της περιπέτειας και να μπεις βαθύτερα στον κόσμο της GS. Η γκάμα της GS είναι ιδιαίτερα ποικιλόμορφη, με κάτι για όλους, είτε είσαι αρχάριος είτε έμπειρος αναβάτης. Όπου και αν είσαι στον κόσμο. Επειδή δεν υπάρχουν όρια όταν πρόκειται για εσένα και την GS σου.

+ ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Άνθρωποι και τοποθεσίες.

Άνθρωποι και τοποθεσίες.

Οι ανιχνευτές είναι ενθουσιασμένοι. Εξερεύνησαν τη Μογγολία και γνωρίζουν ακριβώς: Η τέλεια περιπέτεια GS εξαρτάται από εσάς, ανεξάρτητα από το αν συμμετέχετε στο International GS Trophy 2018 ή αν σας οδηγεί η επιθυμία σας για την επόμενη περιπέτεια. Μπείτε στο πνεύμα του GS στην Κεντρική Ασία.

+ ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

GS Trophy 2016

Περισσότερο off-road δεν γίνεται.

Περισσότερο off-road δεν γίνεται.

Όμορφα, εντυπωσιακά τοπία κάνουν την καρδιά κάθε μοτοσικλετιστή να χτυπά πιο γρήγορα. Μέχρι στιγμής, το διεθνές GS Trophy έχει διοργανωθεί στην Τυνησία, τη Νότια Αφρική, την Παταγονία, τον Καναδά και την Ταϊλάνδη. Πέντε ομάδες πέρασαν τη γραμμή εκκίνησης στο πρώτο GS Trophy. Στο τελευταίο έλαβαν μέρος 19 ομάδες. Ακόμη περισσότερο, η off-road περιπέτεια δεν αφορά μόνο τους άνδρες: το 2016 συμμετείχε η πρώτη ομάδα γυναικών. Το άκαμπτο ανταγωνιστικό τους πνεύμα και το λαμπρό οδηγητικό τους ταλέντο κέρδισαν τους θεατές.

+ ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Περνώντας ποτάμια, κάνοντας ελιγμούς με την GS σας επάνω σε σπασμένες γέφυρες, δημιουργώντας ομαδικό πνεύμα. Οδηγώντας σε σκονισμένες διαδρομές, λασπώδεις δρόμους και μονοπάτια γεμάτα πέτρες. Το διεθνές GS Trophy 2018 είναι χωρίς αμφιβολία μία από τις μεγαλύτερες off-road δοκιμασίες στον κόσμο – και μπορείς να είσαι μέρος του. Δεν έχει σημασία αν είσαι ερασιτέχνης. Απλά πρέπει να έχεις αρκετά καλή φυσική κατάσταση, να χρησιμοποιείς τις ικανότητες και το μυαλό σου στη δράση και να δείχνεις αδιάκοπο μαχητικό πνεύμα, τότε θα κατακτήσεις την περιπέτεια. 

+ ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Ανακαλυψε το GS Trophy 2016

#GSTROPHY

Περισσότερες ιστορίες που μπορεί να σε ενδιαφέρουν.
Κατάλληλες μοτοσικλέτες.