GS Trophy 2018

Η Μογγολία μας καλεί.

Ανακάλυψε τον κόσμο. Εξερεύνησε το άγνωστο. Κάνε φιλίες που διαρκούν. Και αντιμετώπισε κάθε πρόκληση με την GS σου. Το International GS Trophy είναι μια περιπέτεια με μοτοσικλέτες που φέρνει τον κόσμο στα πόδια σου. Ομάδες από όλο τον κόσμο αναμετρούνται σε καθημερινές πίστες υψηλής έντασης και πολυάριθμες ειδικές προκλήσεις.

Η γοητεία αυξάνεται όλο και περισσότερο.

Η γοητεία αυξάνεται όλο και περισσότερο.

Η BMW Motorrad οργανώνει αυτό το event για τους λάτρεις της περιπέτεις από το 2008 και κάθε δύο χρόνια. Όμορφα τοπία κάνουν την καρδιά κάθε μοτοσικλετιστή να χτυπάει ακόμα πιο δυνατά. Μέχρι στιγμής, το GS Trophy έχει οδηγήσει του συμμετέχοντές του μέχρι την Τυνησία, την Νότια Αφρική, την Παταγονία, τον Καναδά και την Ταϊλάνδη. Πέντε ομάδες πέρασαν την γραμμή εκκίνησης στο πρώτο GS Trophy. Στο τελευταίο έλαβαν μέρος 19 ομάδες. Επιπλέον, η off-road περιπέτεια δεν απευθύνεται μόνο σε ανδρικό κοινό. Η πρώτη ομάδα γυναικών συμμετείχε. Το ανταγωνιστικό του πνεύμα και οι άριστες οδηγικές ικανότητες κέρδισαν όλους όσους τους παρακολούθησαν. Στη Μογγολία, δυο διεθνείς ομάδες με γυναίκες οδηγούς πρόκειται να συμμετέχουν.

+ ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Σκληρές προκλήσεις.

Μόνο όσοι έχουν περάσει επιτυχώς τον σκληρό προκριματικό μπορούσαν να εκπροσωπήσουν τη χώρα τους σε μια ομάδα και να συμμετέχουν στο 2018 International GS Trophy στη Μογγολία. Οι προκλήσεις περίμεναν τους Endurists: ελιγμοί με το GS πάνω σε μια σπασμένη γέφυρα, οδήγηση περνώντας μέσα από βαθιά άμμο,άλματα πάνω από πέτρινα ποτάμια και κορμούς δέντρων. Επιπλέον, υπήρχαν ασκήσεις πλοήγησης με GPS, κουίζ ερωτήσεις σχετικά με την GS και τεχνικές προκλήσεις, όπως αλλαγή ελαστικών υπό πίεση χρόνου.

+ ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Απόσπασμα από τις προκλήσεις του Int. GS Trophy 2018.

ΟΜΑΔΕΣ

Ένας για όλους, και όλοι για έναν.

Ένας για όλους, και όλοι για έναν.

Γνώρισε όλες τις ομάδες που συμμετείχαν στο International GS Trophy 2018. 

+ ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Δύο ικανές ομάδες γυναικών στην Μογγολία.

Δύο ικανές ομάδες γυναικών στην Μογγολία.

Μετά από τέσσερις ημέρες διαγωνισμού στο Country Trax Off Road Riding Academy της Νότιας Αφρικής, μόνο δύο ομάδες γυναικών εμφανίζονταν με ιδιαίτερες ικανότητες στο έκτο BMW Motorrad International GS Trophy που έλαβε χώρα στη Μογγολία τον Ιούνιο του 2018. Λόγω του υψηλού επιπέδου των δεξιοτήτων τους, τον ενθουσιασμό και το ομαδικό πνεύμα, η ομάδα της BMW Motorrad αποφάσισε να "διπλασιάσει" και να πάρει έξι γυναίκες μοτοσικλετιστές GS στη Μογγολία.

+ ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

εξερευνησε και νιωσε την εμπειρια

Άνθρωποι και τοποθεσίες .

Άνθρωποι και τοποθεσίες .

Οι μοτοσικλετιστές ήταν ενθουσιασμένοι. Διερεύνησαν τη Μογγολία και ήξεραν ακριβώς ότι ζήσουν την απόλυτη περιπέτεια GS, ανεξάρτητα από το αν συμμετείχαν στο International GS Trophy 2018 ή αν θα συμμετείχαν στην επόμενη περιπέτεια. Μπες στο GS κλίμα στην Κεντρική Ασία.

+ ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Ακολούθησε τα μονοπάτια του Trophy.

Ακολούθησε τα μονοπάτια του Trophy.

Ζηλεύεις τους συμμετέχοντες του International GS Trophy 2018 και θα θέλεις να εξερευνήσεις μόνος σου τις διαδρομές των αναβατών; Δεν χρειάζεται να παραμείνει να περιμένεις για πολύ: Το Enduro Park Andalusia σου προσφέρει τη μοναδική ευκαιρία να οδηγήσεις συνολικά 2.200 χιλιόμετρα μέσα από τα συναρπαστικά τοπία της Μογγολίας με μία γνήσια μοτοσικλέτα GS Trophy 2018 και να περάσεις τη νύχτα σε σκηνές γνωρίζοντας τον πολιτισμό των νομάδων.

+ ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

#GSTROPHY

GS Trophy 2016

Περισσότερο off-road δεν γίνεται.

Περισσότερο off-road δεν γίνεται.

Όμορφα, εντυπωσιακά τοπία κάνουν την καρδιά κάθε μοτοσικλετιστή να χτυπά πιο γρήγορα. Μέχρι στιγμής, το διεθνές GS Trophy έχει διοργανωθεί στην Τυνησία, τη Νότια Αφρική, την Παταγονία, τον Καναδά και την Ταϊλάνδη. Πέντε ομάδες πέρασαν τη γραμμή εκκίνησης στο πρώτο GS Trophy. Στο τελευταίο έλαβαν μέρος 19 ομάδες. Ακόμη περισσότερο, η off-road περιπέτεια δεν αφορά μόνο τους άνδρες: το 2016 συμμετείχε η πρώτη ομάδα γυναικών. Το άκαμπτο ανταγωνιστικό τους πνεύμα και το λαμπρό οδηγητικό τους ταλέντο κέρδισαν τους θεατές.

+ ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Περνώντας ποτάμια, κάνοντας ελιγμούς με την GS σας επάνω σε σπασμένες γέφυρες, δημιουργώντας ομαδικό πνεύμα. Οδηγώντας σε σκονισμένες διαδρομές, λασπώδεις δρόμους και μονοπάτια γεμάτα πέτρες. Το International GS Trophy 2016 είναι χωρίς αμφιβολία μία από τις μεγαλύτερες off-road δοκιμασίες στον κόσμο – και μπορείς να είσαι μέρος του. Δεν έχει σημασία αν είσαι ερασιτέχνης. Απλά πρέπει να έχεις αρκετά καλή φυσική κατάσταση, να χρησιμοποιείς τις ικανότητες και το μυαλό σου στη δράση και να δείχνεις αδιάκοπο μαχητικό πνεύμα, τότε θα κατακτήσεις την περιπέτεια. 

+ ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Ανακαλυψε το GS Trophy 2016 external-link-arrow-slim

Περισσότερες ιστορίες που μπορεί να σε ενδιαφέρουν.

Κατάλληλες μοτοσικλέτες.

spinner