Μια ματια πισω στο διεθνες GS Trophy 2016.

Η ομάδα της Νότιας Αφρικής νικά στη δοκιμασία GS στην Ταϊλάνδη.

Οδηγώντας τις μοτοσικλέτες επάνω από ερειπωμένες γέφυρες, διασχίζοντας ποτάμια με την GS και αλλάζοντας βιαστικά ελαστικά: το διεθνές GS Trophy είναι αγώνας enduro τελείως διαφορετικός. Το 2016 έφτασε ξανά η ώρα για την εκδήλωση. 19 ομάδες από όλο τον κόσμο οδήγησαν τις BMW R 1200 GS κατά μήκος της βόρειας Ταϊλάνδης. Οι αναβάτες των GS συναγωνίστηκαν σε 1.400 km, 19 ειδικές δοκιμασίες και σε επτά ημερήσια σκέλη. Διέσχισαν ζούγκλες, φράγματα και τροπικά δάση, υπομένοντας υψηλή θερμοκρασία και υγρασία. Το έκτο διεθνές GS Trophy τους άφησε σωματικά εξαντλημένους, αλλά ικανοποιημένους από κάθε άλλη άποψη.

Προβαδισμα 31 ποντων

Στο τέλος, οι John Harris, Byron Coetsee και Charl Moolman ήταν ένα βήμα πιο μπροστά από τους υπόλοιπους. Η ομάδα της Νότιας Αφρικής απόλαυσε μια αποφασιστική νίκη στο International GS Trophy με προβάδισμα 31 πόντων. Ακολουθήθηκαν από τη Γερμανία και τη Μεγάλη Βρετανία, οι οποίες μοιράστηκαν τη δεύτερη θέση. "Σίγουρα έφυγε τεράστιο βάρος από τους ώμους μας, τώρα που έχουμε κερδίσει το GS Trophy", αναγνώρισε ο 23-χρονος Byron Coetsee μετά τη νίκη. Η ομάδα είχε χάσει για λίγο την πρώτη θέση το 2010 και 2014.
+ ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Κάθε ένας από τους αναβάτες μπορεί επίσης να θεωρεί τον εαυτό του νικητή. Το γεγονός και μόνο ότι οι συμμετέχοντες τελείωσαν την επτά ημερών περιπέτεια και τις δύσκολες δοκιμασίες, συμπεριλαμβανομένων των διαβάσεων των ποταμών, των δοκιμασιών δύναμης και ευελιξίας, είναι αρκετό για να θεωρούνται νικητές. Πριν φτάσουν στον τελικό της δοκιμασίας enduro, οι συμμετέχοντες έπρεπε πρώτα να αποδείξουν το σθένος τους σε αυστηρές εκδηλώσεις προκριματικών.
+ ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
«
Από όλες τις διοργανώσεις GS Trophy στο παρελθόν, ο αγώνας στην Ταϊλάνδη απέδειξε ότι μόνο πραγματικές ομάδες με ισχυρή συντροφικότητα μπορούν να κερδίσουν έναν τόσο σκληρό και συναρπαστικό αγώνα. »

Heiner Faust, υπεύθυνος πωλήσεων και μάρκετινγκ στην BMW Motorrad

Περισσότερες ιστορίες που μπορεί να σε ενδιαφέρουν.

Κατάλληλες μοτοσικλέτες.

spinner