Η μοτοσικλετα σου αλλαζει τον τροπο σκεψης.

Η οπτική γωνία του Fhatuwani.

Η μητέρα του τον φωνάζει Fhatuwani αλλά οι φίλοι του τον φωνάζουν Steaz. Είναι φωτογράφος, παραγωγός κινηματογράφου και σκηνοθέτης. Το project που ετοιμάζει ονομάζεται "Βλέπω μία εναλλακτική πλευρά του εαυτού σου", και υποδυλώνει την αρνητική στάση σχετικά με την τέχνη στην Αφρική. Πηγαίνει παντού με την μοτοσικλέτα του και πάντα ψάχνει το κατάλληλο αντικείμενο ενασχόλησης για τον εαυτό του.

«
Είναι σημαντικό για εμένα να έχω νέες εμπειρίες. Αυτές συνθέτουν αυτό που είμαι στην πραγματικότητα. »

Fhatuwani Mukheli

Ανακαλυψε τη δικη σου περιπετεια

Φαντάσου να επιστρέφεις σπίτι σου μετά από την πρωινή σου γυμναστική και να σε περιμένει έξω από την πόρτα σου το G 310 GS, με ένα σημείωμα πάνω που λέει “Ανακάλυψε τη δική σου περιπέτεια”. Αυτό ακριβώς συνέβη και στον Fhatuwani. Έκπληκτος, δέχτηκε την πρόκληση και έγινε μέρος του project Everyday Adventure. Ξεκινάει την καθημερινή του περιπέτεια με τον αδερφό του και έναν φίλο του. Οδήγησαν την μοτοσικλέτα στην παραλία και η περιπέτειά τους ξεκίνησε. Οδήγησαν μέσα στο νερό και έτσι η δική τους καθημερινή περιπέτεια στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία. Πλέον ο Fhatuwani έχει μια καινούρια ιστορία που μπορεί να μοιραστεί.

+ ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Everyday Adventure Project external-link-arrow-slim

ΑΠΟ ΤΙΣ 5 ΜΕΧΡΙ ΤΙΣ 9

Ο Fhatuwani είναι ένας σκηνοθέτης ή τουλάχιστον αυτό είναι που κάνει από τις 9 μέχρι τις 5. Η δική του αποστολή είναι να είναι να κάνει κάνει πράγματα που σχετίζονται με την τέχνη. Σχεδιάζει εικόνες προσπαθώντας να αλλάξει την αντίληψη των ανθρώπων. Σχεδιάζει εικόνες που αποπνέουν ζωντάνια και δίνοντας χρώμα σε άδειες ψυχές.

+ ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΒΛΕΠΩ ΜΙΑ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ ΠΛΕΥΡΑ ΤΟΥ ΕΑΥΤΟΥ ΣΟΥ

Αυτό είναι το όνομα του Project που αποσκοπεί να αλλάξει την άποψη της Αφρικής σχετικά με την τέχνη και το σχέδιο.

Όλα ξεκίνησαν με τέσσερα δημιουργήματα που κυκλοφόρησαν στο Soweto, που τελικά αυτό που ήθελα να δείξουν ήταν ποιά είναι η πατρίδα τους και όχι αυτό που οι ξένοι περιγράφουν. Παρουσίασαν τις σκέψεις τους μέσω ενός blog φωτογραφιών.

Το κίνημα μεταφέρθηκε από την Νότια Αφρική σε όλη την Αφρική. Όταν η συλλογή ξεκίνησε να ταξιδεύει, συνειδητοποίησαν πόσες προκαταλήψεις υπάρχουν σε όλο τον κόσμο.

Οι τέσσερις άνδρες χρησιμοποίησαν τη δημιουργικότητά τους, την εμπειρία και την φαντασία τους χρησιμοποιώντας τα μέσα μαζικής ενημέρωσης και κατάφεραν να δείξουν μία πιο δημιουργική κια πιο θετική Αφρική. Βλέπω μια διαφορετική πλευρά του εαυτού σου.  

+ ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
«
Όταν είμαι πάνω σε μοτοσικλέτα, ο κόσμος φαντάζει απεριόριστος και αισθάνομαι σαν να είμαι και εγώ μέρος της περιπέτειας. »

Fhatuwani Mukheli

ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΑ ΣΥΝΗΘΙΣΜΕΝΑ

Το να οδηγείς απλά μια μοτοσικλέτα δεν σήμαινε κάτι ιδιαίτερο για τον Fhatuwavi μέχρι που ένας φίλος του, του είπε να δοκιμάσει. Μόλις δοκίμασε την μοτοσικλέτα είπε αμέσως "θέλω και εγώ". Η ικανότητα που έχεις να πηγαίνεις παντου και να σταματάς όπου θέλεις είναι μοναδική. Κάθε τοπίο μπορεί να αποτυπωθεί σε μία μοναδική φωτογραφία. Όχι μόνο μπορεί να αντιδράσει πιο γρήγορα αλλά όλα αποκτούν και νέες προοπτικές. Αντιλαμβάνεται διαφορετικά τα πράγματα σε σχέση με το αυτοκίνητο. Για τον Fhatuwavi η μοτοσικλέτα προσφέρει ελευθερία με τεράστιες διαστάσεις και η αισθηση της περιπέτειας ξεκινάει μόλις ξεκινάει ο κινητήρας.

+ ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Περισσότερες ιστορίες που μπορεί να σε ενδιαφέρουν.

Κατάλληλες μοτοσικλέτες

spinner