Περιπετεια σημαινει διαρκης αλλαγη

Για να μην βαριέσαι ποτέ

Ο Brad Klynsmith είναι από το Durban και είναι μέλος του συγκροτήματος Gangs of Ballet. Ανακάλυψε ξανά το πάθος του για τις μοτοσικλέτες τρία χρόνια πριν και από τότε ζει και αναπνέει για τις μοτοσικλέτες. Όταν δεν γράφει τραγούδια και δεν διαβάζει άρθρα για μοτοσικλέτες θα τον βρεις να κάνει surf που το λατρεύει.

«
Δεν είναι ότι απλά κινείσαι αλλά πετάς. Είτε οδηγείς μοτοσικλέτα είτε κάνει surf. »

Brad Klynsmith

Κανε κατι για πρωτη φορα

Ο Brad έχει πάρει μέρος στο Everyday Adventure Project. Μια μέρα κοιτάει από το παράθυρο και βλέπει τη G 310 GS στον κήπο του. Υπάρχει ένα σημείωμα πάνω της με γραμμένο το όνομά του και μία πρόκληση: Να κάνει κάτι για πρώτη φορά. Κάτι που δεν έχει ξανακάνει ποτέ. Ο Brad ήξερε αμέσως τι θα κάνει με τη G 310 GS για την καθημερινή του περιπέτεια. Εκτός από τις μοτοσικλέτες, το πάθος του είναι επίσης το surf. Οπότε γιατί να μην προσπαθήσει να τα συνδυάσει και τα δύο. Μαζί με δύο φίλους του, έκανε την καθημερινή του περιπέτεια να γίνει πραγματικότητα. Ο ένας από τους φίλους του έχει κατάστημα με είδη surf και ο άλλος αγάπησε αμέσως την ιδέα της καθημερινής περιπέτειας με τη G 310 GS. Έτσι και έγινε. Όταν έφτασαν στην παραλία βρήκαν έναν τρόπο σύνδεσης του σχοινιού με τη μοτοσικλέτα. Μετά από μερικές προσπάθειες αποστολή εξετελέσθει! Ο Brad ήταν μέσα στο νερό και από την στεριά η μοτοσικλέτα τον τραβούσε. Η δική του καθημερινή περιπέτεια με τη G 310 GS μόλις είχε ξεκινήσει.

 

 

 

+ ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΞΕΧΑΣΜΕΝΟ ΠΑΘΟΣ

Σχεδόν Ξεχασμένο Πάθος.

Σχεδόν Ξεχασμένο Πάθος.

Σαν έφηβος, του άρεσε πάρα πολύ να κάνει ιππασία στην αυλή του. Ξαφνικά ξεχάστηκε όλη αυτή η διασκέδαση. Μία μέρα ένας φίλους του, του έδωσε ένα σκούτερ να οδηγήσει και θυμήθηκε πόσο υπέροχο συναίσθημα είναι να οδηγείς μοτοσικλέτα. Το μόνο που χρειαζόταν ήταν μία μόνο βόλτα με το σκούτερ του (3 χρόνια πριν).  

+ ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Από τότε που οι μοτοσικλέτες και ό,τι άλλο σχετίζεται με μοτοσικλέτες έγινε το απόλυτο πάθος για αυτόν, ψάχνει κάθε μέρα για καινούριες δημοσιεύσεις στα social media που έχουν σχέση με μοτοσικλέτες. Αυτό που αγαπάει ο Brad, είναι ο αέρας που φυσάει στα μαλλιά του, η ελευθερία που νιώθει πάνω στο δρόμο και τα μέρη που μπορεί να πάει μόνο με μοτοσικλέτα. Υπάρχει ακόμα μία πολύ πρακτική πλευρά. Τέλος στην αναζήτηση πάρκινγκ.

+ ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗ ΖΩΝΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΣΟΥ

Ο Brad δεν ψάχνει για περιπέτεια. Απλά τυχαίνει χωρίς να το επιδιώκει. Την ίδια στιγμή προσπαθεί να έχει πάντα κάτι νέο που να τον εμπνέει στη ζωή του μέσα από συνεχείς αλλαγές. Πάντα θέτει καινούριες προκλήσεις στην καθημερινότητά του. Για παράδειγμα προσπαθεί να πηγαίνει από διαφορετική διαδρομή σπίτι του κάθε φορά. Με αυτόν τον τρόπο ανακαλύπτει κάθε φορά καινούριους δρόμους, εστιατόρια, μέρη και ανθρώπους. Επιπλέον ο Brad κάνει διάφορες μικρές αλλαγές στη ζωή του για να μην βαριέται ποτέ. Για παράδειγμα δεν αγοράζει την ίδια οδοντόκρεμα πάνω από μία φορά. Του αρέσει να αγοράζει και να δοκιμάζει νέα πράγματα γιατί καταλαβαίνει ότι μπορεί να είναι καλός σε περισσότερα πράγματα από αυτά που φανταζόταν.

+ ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
«
Η ζωή είναι ένα ταξίδι. Πάντα θα υπάρχουν βαρετά σημεία αλλά πρέπει να είσαι σίγουρος ότι υπάρχουν πάντα και περιπετειώδη σημεία. »

Brad Klynsmith

ΓΕΝΝΗΜΕΝΟΣ ΜΟΥΣΙΚΟΣ

Ο μπαμπάς του είναι ντράμερ και η μητέρα του παίζει πιάνο. Έτσι ήταν σχεδόν απίθανο να μην γίνει μουσικός, παρόλο που όταν ήταν μικρός σιχαινόταν να παίζει πιάνο. Έγινε μουσικός και έφτιαξε τη δική του μπάντα μαζί με δύο φίλους του, με όνομα "Gangs of Ballet". Και τα τρία μέλη της μπάντας σπούδασαν μουσική σε πανεπιστήμιο, αποφασίζοντας να κάνουν το πάθος τους επάγγελμα. Ο Brad είναι τραγουδιστής, συνθέτης και κιθαρίστας. Πρέπει να ταξιδέψεις στη Νότια Αφρική αν θέλεις να δεις τον Brad από κοντά.

+ ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
«
Πρέπει να αφήνουμε τα πράγματα να τσουλίσουν. Αυτή είναι η μαγεία της μοτοσικλέτας. »

Brad Klynsmith

Ιστορίες που μπορεί να σε ενδιαφέρουν.

Suitable motorcycles.

spinner