40 χρόνια περιπέτειας

Τέσσερις δεκαετίες GS

Έτοιμες για κάθε πρόκληση: Από το 1980 το GS αντιπροσωπεύει την περιπέτεια χωρίς όρια και την περιέργεια, τόσο στις χωμάτινες όσο και στις ασφάλτινες διαδρομές. Πριν από 40 χρόνια παρουσιάσαμε για πρώτη φορά την R 80 G/S ως προπομπό των ταξιδιωτικών μοτοσικλετών enduro και θέσαμε τον θεμέλιο λίθο για μία ιστορία επιτυχιών που κρατά αρκετές δεκαετίες. Γιορτάζουμε αυτήν την επέτειο με τις ειδικές εκδόσεις των πολύπλευρων μοντέλων μας GS. Οι εκδόσεις Editions 40 Years GS αποτίνουν φόρο τιμής στο #SpiritofGS. Κερδίζουν τις εντυπώσεις με την προηγμένη τους τεχνολογία, όμως η σχεδίασή τους αντλεί έμπνευση από τη θρυλική R 100 GS και θυμίζει τις ρίζες του GS.

Μοναδική σχεδίαση για την επέτειο

Εμπνευσμένη από τον θρύλο

Προηγμένη τεχνολογία, εμπνευσμένη από τους θρύλους: Οι εκδόσεις Editions 40 Years GS αποτίνουν φόρο τιμής στον θρύλο GS: η μαύρη-κίτρινη σχεδίαση παραπέμπει στην R 100 GS, που έγινε γνωστή με το ψευδώνυμο Bumblebee.

R 1250 GS Adventure – Edition 40 Years GS

Θρύλος με εμβληματική εμφάνιση: Η R 1250 GS Adventure στην έκδοση Edition 40 Years GS με κίτρινα tapes και τις χούφτες προστασίας, αλλά και με ζάντες, τιμόνι και δαγκάνες φρένων σε χρυσαφί χρώμα.

F 850 GS – Edition 40 Years GS

Με το χρώμα Black storm metallic, τις κίτρινες λεπτομέρειες και τις χρυσαφί ανοδιωμένες ζάντες, η F 850 GS Edition 40 Years GS τραβά επάνω της όλα τα βλέμματα.

F 850 GS Adventure – Edition 40 Years GS

Η F 850 GS Adventure στην έκδοση Edition 40 Years GS με μαύρη-κίτρινη σέλα, ζάντες σε ανοδιωμένο χρυσαφί χρώμα και ποιοτικές λεπτομέρειες παραπέμπει στην R 100 GS.

F 750 GS – Edition 40 Years GS

Μαύρες ζάντες, κίτρινες χούφτες προστασίας και ιδιαίτερη επιγραφή 40 Years GS: η F 750 GS στην έκδοση Edition 40 Years GS.

G 310 GS – Edition 40 Years GS

Κινήσου σβέλτα μέσα στη ζούγκλα της μεγαλούπολης με την G 310 GS στην έκδοση Edition 40 Years GS σε Cosmic black με τηλεσκοπικό πιρούνι σε χρυσαφί χρώμα και κίτρινα tapes.

R nineT Urban G/S – έκδοση Edition 40 Years GS

Χρώμα Black storm metallic, μαύρη-κίτρινη σέλα με επιγραφή 40 Years GS και κίτρινες χούφτες προστασίας: η R nineT Urban G/S στην έκδοση Edition 40 Years GS.

40 χρόνια πρόοδος

Ήρθε, είδε, νίκησε

Ήρθε, είδε, νίκησε

Όταν η GS 80 κατακτούσε δύο χρυσά μετάλλια στο παγκόσμιο πρωτάθλημα Έξι Ημερών το 1978, δεν φανταζόταν κανείς ότι η σειρά μοντέλων θα συνέχιζε τη νικηφόρα πορεία της και στην αγορά, δύο χρόνια μετά. Η R 80 G/S ίδρυσε την κατηγορία των ταξιδιωτικών enduro μεγάλου κυβισμού, στην οποία κυριαρχεί μέχρι σήμερα. Η GS είναι η πιο πετυχημένη γερμανική μοτοσικλέτα – και γνωρίζουμε γιατί. Όποιος ανέβει σε μια GS, θα το διαπιστώσει αμέσως: η οδήγηση της GS είναι στάση ζωής.

+ ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Τεχνική οδήγησης που θέτει ορόσημα

Τεχνική οδήγησης που θέτει ορόσημα

Οδηγική δυναμική, ικανότητες offroad κίνησης, άνεση και στιβαρότητα είναι τα τέσσερα ξεχωριστά της ταλέντα που συντηρούμε και εξελίσσουμε διαρκώς εδώ και 40 χρόνια. Η GS ως κίνητρο πρωτοπορίας: προορισμένη για να ξεπερνά τα όρια και να κατακτά νέα εδάφη. Ωθούμενη από την τεχνολογία κινητήρων του μέλλοντος, από τον πρώτο μονοκύλινδρο μέχρι τον σημερινό κινητήρα boxer.

+ ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Μετάβαση στον Επίσημο Έμπορο

Σου κεντρίσαμε την περιέργεια, χρειάζεσαι περισσότερες πληροφορίες; Αναζήτησε έναν Επίσημο Έμπορο BMW Motorrad στην περιοχή σου και μάθε περισσότερα για τις εκδόσεις Editions 40 Years GS.

Βρες έναν Επίσημο Έμπορο

More on the #SpiritofGS

spinner