ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ULTIMATE

ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ULTIMATE

Το εντυπωσιακό μπροστινό τμήμα και η χαρακτηριστική σχεδιαστική γραμμή GS είναι απολύτως αναγνωρίσιμα. Αλλά είναι οι λεπτομέρειες της Option 719 και η περιορισμένη επετειακή πλακέτα για την εκατονταετηρίδα της BMW που κάνουν αυτό το μοντέλο έναν ανεπανάληπτο εορτασμό ενός εμβλήματος. Αυτή είναι η ταχύτητα, η υπεροχή και η ασφάλεια με το κομψό Triple Black Finish, συμπεριλαμβανομένων και των σκληροτράχηλων μαύρων μπαρών πρόσκρουσης, για την πιο αεροδυναμική μορφή σώματος που έχει γνωρίσει ποτέ η GS.

+ ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΑΥΤΟΠΕΠΟΙΘΗΣΗ ULTIMATE

ΑΥΤΟΠΕΠΟΙΘΗΣΗ ULTIMATE

Το βελτιωμένο σύστημα φώτων LED δημιουργεί μια αλάνθαστη εμφάνιση με μέγιστη ορατότητα. Κατάκτησε τους δρόμους με τη νέα φιμέ ρυθμιζόμενη ζελατίνα, τους χαμηλούς κραδασμούς και τους αεροδυναμικά βελτιστοποιημένους καθρέφτες. Τα πακέτα Comfort και Touring ικανοποιούν την απεριόριστη δίψα σου για περιπέτεια, ενώ με το κορυφαίο σύστημα αποσκευών θα αφήσεις πίσω σου όλες τις αναστολές. 

+ ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΕΛΕΓΧΟΣ ULTIMATE

ΕΛΕΓΧΟΣ ULTIMATE

Εσύ αποφασίζεις πώς θα είναι η απόλυτη περιπέτειά σου. Κυριάρχησε κάθε δρόμο ανά πάσα στιγμή με χειρισμό ανώτερου επιπέδου σε επτά δυναμικές λειτουργίες οδήγησης. Νιώσε τη δύναμη του κλασικού κινητήρα boxer σε κάθε ταχύτητα και εύρος στροφών ενώ κυριαρχείς τη μηχανή σου με τον κορυφαίο δυναμικό έλεγχο πέδησης κινητήρα και τον πλούσιο ειδικό εξοπλισμό. 

+ ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΑΝΑΚΑΛΥΨΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

spinner