Το BMW Motorrad Vision AMBY αντιπροσωπεύει την ιδέα της μελλοντικής κινητικότητας σε αστικό περιβάλλον και γύρω από αυτό. Ο ηλεκτροκινητήρας του και η μοναδική του σχεδίαση δίνουν μια μικρή πρόγευση για τις δυνατότητες που προσφέρει αυτό το όραμα, από σήμερα κιόλας.

+ ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
«

Στόχος μας ήταν να εξελίξουμε ένα άκρως συναισθηματικό όχημα για έξυπνες μετακινήσεις μέσα και γύρω από την πόλη με μέγιστη ελευθερία.

 »

Edgar Heinrich

Διευθυντής σχεδιασμού BMW Motorrad

To BMW Motorrad Vision AMBY με γυναίκα αναβάτη.
«

Η ηλεκτρική κινητικότητα σε δύο τροχούς πρέπει να είναι διασκεδαστική και να συναρπάζει.

 »

Δρ. Markus Schramm

Επικεφαλής BMW Motorrad

Το BMW Motorrad Vision AMBY με την ασυνήθιστη εμφάνιση και τους μεγάλους τρακτερωτούς τροχούς σε έναν εγκαταλειμμένο χώρο εργοστασίου.

Να είσαι ανοικτός σε όλα

Να είσαι ανοικτός σε όλα

Το BMW Motorrad Vision AMBY έχει αυτονομία 110 km περίπου. Η σχεδίασή του περιλαμβάνει χαρακτηριστικά μοτοσικλέτας και ποδηλάτου. Δεν πρόκειται για κατηγορίες μεταφορικών μέσων αλλά για ένα νέο είδος κινητικότητας. Η τεχνολογία Geofencing σε βάζει σε έναν κόσμο με νέες δυνατότητες: από το δασικό μονοπάτι και τον ποδηλατόδρομο μέχρι την περιφερειακή της πόλης. Η ασφαλιστική σου κάλυψη προσαρμόζεται κατ' απαίτηση και με την εφαρμογή Vision AMBY έχεις πάντα μαζί σου το προσωπικό σου προφίλ, όπως και το κλειδί του οχήματός σου. Αυτή είναι μόνο η αρχή…

+ ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Ανακάλυψε την ηλεκτρική κινητικότητα από την αρχή

spinner