Τα νέα μας μοντέλα τουρισμού εγγυώνται ξεκούραστη άφιξη και εμπειρία ταξιδιού χωρίς συμβιβασμούς – με άνεση, δυναμισμό και ισχύ. Είτε ταξιδεύεις μόνος σου είτε με παρέα, για ημερήσια εκδρομή ή σε μακρύ ταξίδι: Ο θρυλικός εξακύλινδρος κινητήρας προσφέρει επιβλητική οδηγική απόλαυση και τέλειες επιδόσεις τουρισμού, από την άνετη χαλαρή οδήγηση μέχρι τη δυναμική οδηγική απόλαυση σε διαδοχικές στροφές.

Το κόκπιτ προσανατολίζεται απόλυτα σε σένα και τις ανάγκες σου. Η μεγάλη, έγχρωμη οθόνη TFT 10,25“ θέτει νέα πρότυπα κατά την πλοήγηση με χάρτες. Το νέο ηχοσύστημα 2.0 προσφέρει τον τέλειο ήχο και νέες διαστάσεις ήχου. Και ο νέος προβολέας Full LED διαθέτει σε όλη του τη λειτουργικότητα τεχνολογία αιχμής.

+ ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Lorem ipsum
«

Αυτές οι τέσσερις μοτοσικλέτες είναι τα αριστουργήματα τουρισμού της BMW Motorrad.

 »

Timo Resch

Vice President Sales and Marketing BMW Motorrad

Κοντινές λήψεις της K 1600 GT
Δυναμικές λήψεις της K 1600 GT σε κίνηση

Η K 1600 GT και η K 1600 GTL

Η K 1600 GT και η K 1600 GTL

Με την K 1600 GT και την K 1600 GTL, οι καμπές και τα χιλιόμετρα μετατρέπονται σε μια εμπειρία άνεσης – διατίθεται μέχρι και μια αυτόματη αντιστάθμιση της θέσης οδήγησης. Με μια μικρή στροφή του καρπού νιώθεις την ακαταμάχητη ώθηση του θρυλικού εξακύλινδρου κινητήρα και βιώνεις δυναμικές επιδόσεις τουρισμού για λίγους. Η K 1600 GTL προσφέρει μεγάλη άνεση και εξοπλισμό και έχει σχεδιαστεί για εμπειρία ταξιδιού δύο ατόμων.

+ ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
«

Απολαμβάνεις την άνεση και την εμπειρία γρήγορης οδήγησης που πάντα επιθυμούσες.

 »

Timo Resch

Vice President Sales and Marketing BMW Motorrad

Η K 1600 B και η K 1600 Grand America

Η K 1600 B και η K 1600 Grand America

Χαλαρό στιλ bagger με ένα μακρύ, μοναδικό flyline. Και τα δύο μηχανήματα υπόσχονται χαλαρή οδήγηση ακόμα και όταν τα κοιτάς σταματημένα. Μπορείς, ωστόσο, να ξυπνήσεις ανά πάσα στιγμή την αυξημένη ροπή των 180 Nm, για να απολαμβάνεις την ασυμβίβαστη απόδοση ισχύος των έξι κυλίνδρων. Η K 1600 Grand America ενθουσιάζει με πλούσιο εξοπλισμό: Τα σκαλοπάτια, η βαλίτσα topcase με πλάτη, τα δύο ακόμα κουτιά μαζί με υποβραχιόνια για τον συνεπιβάτη και η ψηλή ζελατίνα φροντίζουν για την άνεση του ταξιδιού για δύο άτομα.

+ ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Η K 1600 B σε λεπτομέρεια και σε κίνηση
Η K 1600 B ως ειδική έκδοση Option 719 Midnight σταθμευμένη στο προφίλ

Η ειδική έκδοση Option 719 Midnight

Η ειδική έκδοση Option 719 Midnight

Στην έκδοση Option 719 Midnight, η BMW K 1600 B και η BMW K 1600 Grand America είναι μοναδικές στην κυριολεξία. Τα εξαρτήματα του αμαξώματος αναβαθμίζονται με πολύπλοκη μέθοδο εκτύπωσης μεταφοράς νερού – γα πρώτη φορά στις μοτοσικλέτες σειράς παραγωγής. Με τη σχολαστική γραφιστική προεργασία, την ακρίβεια στην εκτέλεση και την αυθεντική δουλειά στο χέρι, κάθε μοτοσικλέτα γίνεται ένα μοναδικό όχημα - και διακοσμείται με έναν γαλαξία από περίπου 340.000 αστέρια. Σε αυτά προστίθενται πολλά ακόμα highlight εξοπλισμού, όπως η ειδικά σχεδιασμένη σέλα.

+ ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

#Rideandshare - εδώ συνεχίζεται το ταξίδι

spinner