Είτε διανύεις αμέτρητα χιλιόμετρα με τη μοτοσικλέτα σου, ανακαλύπτεις απόμακρα τερέν, σερφάρεις χαλαρά σε έναν επαρχιακό δρόμο, κατακτάς την πόλη ή δοκιμάζεις τα όριά σου στην αγωνιστική πίστα: Ο εξοπλισμός οδηγού συμμετέχει σε μεγάλο βαθμό εξίσου στην οδηγική σου εμπειρία. Η συλλογή BMW Motorrad Riders Gear ανταποκρίνεται στις υψηλές μας απαιτήσεις για ασφάλεια και άνεση. Με υλικά υψηλής ποιότητας και εξαιρετική εφαρμογή αποτελεί το νέο μέτρο σύγκρισης. Και σε ό,τι αφορά την εμφάνιση, οι σχεδιαστές μας τα έδωσαν και πάλι όλα, μεταξύ άλλων με τα νέα χρώματα.

+ ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΕΠΩΦΕΛΗΣΟΥ ΜΕ ΕΩΣ ΚΑΙ 500 ΕΥΡΩ,-*

Δες τις ξεχωριστές μας προσφορές στη νεότερη συλλογή Εξοπλισμού Αναβάτη τώρα και εξοικονόμησε έως και €500, -* στα αγαπημένα σου προϊόντα που ταιριάζουν στο στυλ σου. Είτε θέλεις να ταξιδέψεις σε επαρχιακούς δρόμους, να ανακαλύψεις την πόλη σου, να δοκιμάσεις τα όριά σου στην πίστα, ή να εξερευνήσεις τον κόσμο. Όσο περισσότερο αγοράζεις, τόσο μεγαλύτερο είναι το όφελος. Είσαι έτοιμος να οδηγήσεις με στυλ;  

  • *€1.000, -: €150 όφελος
  • €1.500, -: €250 όφελος
  • €2000, -: €400, - όφελος
  • €2.500, -: €500, - όφελος

*Στις παραπάνω τιμές περιλαμβάνονται οι φόροι

+ ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
«

Εξελιγμένη από αναβάτες μοτοσικλέτας για αναβάτες μοτοσικλέτας: Η συλλογή BMW Motorrad Riders Gear συνδυάζει ασφάλεια, άνεση και στιλ.

 »

Highlights με Street-Style

Στο αστικό περιβάλλον κινείσαι καλύτερα με το Scooter ή το ηλεκτρικό σου eParkourer. Γρήγορα, άνετα και ευέλικτα κινείσαι μεταξύ των αγαπημένων σου στεκιών. Ο εξοπλισμός μας σου παρέχει τέλεια υποστήριξη. Σε κάνει αναγνωρίσιμο στην οδική κυκλοφορία και μπορείς να τον χρησιμοποιείς και χωρίς το όχημά σου. Στα highlights της συλλογής #PluggedToLife ανήκουν τα μπουφάν Tokyo Connect Gore-Tex και Singapore, το παντελόνι London με προστατευτικά στους γοφούς και τα γόνατα ή τα ιδιαίτερα ελαφρά υποδήματα sneaker Seoul.

+ ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Highlights για άνετες διαδρομές

Η διατιθέμενη ποικιλία είναι ακαταμάχητη: Αυτή η συλλογή έχει πολλά χρήσιμα στοιχεία εξοπλισμού που εξασφαλίζουν την άνεσή σου σε μακρινές διαδρομές, ώστε να μη θέλεις να κατέβεις από την τουριστική σου μοτοσικλέτα. Το μίγμα υλικών είναι η μαγική λέξη για βέλτιστη προστασία, ευχάριστη εφαρμογή και ελευθερία κινήσεων. Μερικά στοιχεία είναι αδιάβροχα, άλλα αεροπερατά και θα βρεις ελαστικές ζώνες στα σωστά σημεία. Στα highlights της συλλογής #RideAndShare ανήκουν μεταξύ άλλων το System 7 Carbon Carbon Evo, το μπουφάν και το παντελόνι Aravis Air καθώς και το αδιάβροχο παντελόνι Gerlos.

 

+ ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Highlights για τις μεγάλες περιπέτειες

Απότομοι λόφοι, κινούμενα χαλίκια, άμμος που εκτοξεύεται – εκτός δρόμου μπορεί να υπάρξουν πλήθος δυσκολίες. Για αυτό κάνουμε τα πάντα, ώστε να νιώθεις συνεχώς άνετα στον εξοπλισμό σου. Η συλλογή #SpiritOfGS είναι κομμένη και ραμμένη για σκληρή εκτός δρόμου χρήση του Enduro σου. Στα highlights ανήκουν μεταξύ άλλων το μπουφάν και το παντελόνι GS Rallye Gore-Tex και GS Puna Gore-Tex με ενίσχυση στα σημεία που κινδυνεύουν περισσότερο σε πτώση καθώς και οι μπότες GS Competition που δεν τα παρατάνε ακόμα και στις πιο δύσκολες συνθήκες – ακριβώς όπως εσύ.

 

+ ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Highlights για τις φιλοδοξίες των επιδόσεών σου

Στη μοτοσικλέτα επιδόσεών σου ψάχνεις διαρκώς την επόμενη πρόκληση. Στο κυνήγι σου για τα χιλιοστά του δευτερολέπτου, όλα πρέπει να εφαρμόζουν με ακρίβεια χιλιοστού. Ο εξοπλισμός σου πρέπει να σου παρέχει μέγιστη ελευθερία κινήσεων και ταυτόχρονα τη μέγιστη εφικτή προστασία. Η συλλογή #NeverStopChallenging σχεδιάστηκε ακριβώς για αυτό. Στα highlights περιλαμβάνεται το κράνος Integral M Pro Race καθώς και το μπουφάν Downforce με δερμάτινα ελαστικά ένθετα και προστατευτικά.

 

+ ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Highlights με χαρακτήρα Heritage

Αγαπάς τη μοτοσικλέτα σου Heritage κυρίως για τη μοναδική, νοσταλγική της εμφάνιση. Για να μην υστερεί η μοτοσικλέτα σου και οπτικά σε τίποτα, σχεδιάσαμε για τους φίλους του #Soulfuel τον κατάλληλο εξοπλισμό. Σε αυτόν ανήκουν για παράδειγμα το μπουφάν Mitte ή οι μπότες Treptow Gore-Tex, με τα οποία έχεις μια εξαιρετική εμφάνιση σε κάθε περίσταση. Εκτός από το κλασικό, κουλ στιλ, όλα τα είδη πληρούν τις πλέον αυστηρές απαιτήσεις ασφαλείας για τη χρήση πάνω στη μοτοσικλέτα.

 

+ ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Η συλλογή BMW Motorrad Riders Gear 2024

Ανακάλυψε όλο τον εξοπλισμό αναβάτη BMW Motorrad.

Μετάβαση στον εξοπλισμό αναβάτη
spinner