Η οδήγηση μοτοσικλέτας είναι στάση ζωής με πολλές πτυχές: από την ομαδική εμπειρία μέχρι το προσωπικό σου στιλ και το ανόθευτο πάθος για εξερεύνηση. Για να μπορείς να απολαμβάνεις την BMW Motorrad, σου προσφέρουμε τον εξοπλισμό που ταιριάζει άψογα στο πάθος σου. Όπου κι αν βρίσκεσαι. Σχεδιασμένη από αναβάτες για αναβάτες. Στη νέα μας συλλογή θα βρεις ρούχα που δεν είναι μόνο λειτουργικά αλλά και όμορφα – και σου χαρίζουν υπέροχη εμφάνιση.

+ ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
«

Έχουμε πολλά υπέροχα νέα προϊόντα, αλλά και κάποιες καινοτομίες στα κλασικά μας.

 »

Markus Pfister

Head of Gear & Garment BMW Motorrad

Ζήσε την πόλη. Ακριβώς όπως εσύ θέλεις. Στη διαδρομή προς τη δουλειά ή το χαλαρωτικό δείπνο. Με τα ρούχα μας, είσαι κάτι περισσότερο από μέσα στη μόδα: έξυπνες δυνατότητες και αόρατη τεχνολογία ασφαλείας συναντούν τα ελαφριά υλικά και την απόλυτη άνεση - για να απολαμβάνεις στο έπακρο τη μεγαλούπολη.

+ ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Heritage και Vintage: Οι παλιοί, ξέγνοιαστοι καιροί είναι ακόμα εδώ. Και ποιος το γνωρίζει αυτό καλύτερα από σένα – και εμάς φυσικά: Γιατί στον εξοπλισμό οδηγού μας, η κορυφαία ποιότητα υλικών συναντά την αυθεντική χειροτεχνία και την καθαρή σχεδίαση. Ταυτόχρονα δεν αμελούμε την ασφάλεια, αντίθετα φροντίζουμε έτσι ώστε να μπορείς να εκφράζεις με ασφάλεια το στιλ σου.

+ ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Στο τέλος της ημέρας, το ταξίδι ήταν άνετο μόνο όσο και ο εξοπλισμός που χρησιμοποιείς για την οδήγηση: Αυτή την εμπειρία την κατέχουμε εδώ και περισσότερα από 40 χρόνια. Γι' αυτό δίνουμε προσοχή στη μέγιστη ποιότητα και ασφάλεια των ρούχων τουρισμού, στη μελετημένη άνεση και στην πρακτική λειτουργικότητα. Για να μπορείς να απολαμβάνεις κάθε χιλιόμετρο με κάθε άνεμο και καιρό.

+ ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Από την σπορ πρόκληση μέχρι την ασυμβίβαστη περιπέτεια: Θέλεις να δοκιμάζεις τα όριά σου και να διευρύνεις διαρκώς τον ορίζοντα; Θα χαρούμε να σε συνοδεύσουμε. Με τον εξοπλισμό μας, θα είσαι πάντα άριστα προστατευμένος, θα απολαμβάνεις μέγιστη ελευθερία κινήσεων και θα ανακαλύψεις τον κόσμο σε όλες τις καιρικές συνθήκες.

+ ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Μετάβαση στις εμφανίσεις της σεζόν

Ντύσου και ανέβα στη μοτοσικλέτα

Η προσμονή είναι η ομορφότερη ευχαρίστηση - φυσικά αμέσως μετά την χαρά της οδήγησης. Εδώ θα βρεις από τώρα όλες τις εμφανίσεις και τους εξοπλισμούς για τη σεζόν 2022. Μην καθυστερείς, ανακάλυψέ τα τώρα.

Μετάβαση στον εξοπλισμό οδηγού BMW Motorrad
spinner