Η οδήγηση μοτοσικλέτας είναι στάση ζωής: για εμάς η ομορφότερη! Για να μπορείς να απολαμβάνεις στο έπακρο την αίσθηση BMW Motorrad, σου προσφέρουμε τον ρουχισμό που ταιριάζει άψογα με την μοτοσικλέτα σου – εξελιγμένος από αναβάτες για αναβάτες. Στον Εξοπλισμό Αναβάτη 2021 θα βρεις εντυπωσιακά ρούχα με έξυπνα χαρακτηριστικά για τη δική σου ασφάλεια. Τι θα έλεγες για μια πρόγευση; Ας αρχίσουμε!

+ ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
«

Επιδίωξή μας δεν είναι να παράγουμε απλώς τεχνικά άρτιο ρουχισμό για αναβάτες μοτοσικλέτας, αλλά να έχει και όμορφη εμφάνιση, δίπλα και επάνω στη μοτοσικλέτα.

 »

Andy Dukes

Η πόλη σου ανήκει. Για να μην αλλάξει τίποτε σ' αυτό σε εξοπλίζουμε με κομψά ρούχα που ανταποκρίνονται πλήρως στις προκλήσεις της μεγαλούπολης. Εδώ, η σύγχρονη σχεδίαση συνδυάζεται με έξυπνα χαρακτηριστικά και «αόρατη» τεχνολογία ασφαλείας. Ο στόχος είναι ένας: η αδάμαστη οδηγική απόλαυση στη μεγαλούπολη.

+ ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Απόδρασε από την καθημερινότητα, όχι από τη ζώνη άνεσης. Με τον άνετο ρουχισμό Touring άρτια προετοιμασμένος για κάθε περιπέτεια. Τα υλικά υψηλής τεχνολογίας και η τεχνογνωσία 40 ετών φροντίζουν για άριστη προστασία και μέγιστη ευελιξία. Το επόμενο ταξίδι μπορεί να ξεκινήσει. 

+ ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Φόρος τιμής στις παλιές, ξένοιαστες εποχές – σύγχρονη έκφραση και εκθαμβωτική λάμψη. Ο εξοπλισμός αναβάτη σού προσφέρει πολλές δυνατότητες εξατομίκευσης, χωρίς φυσικά να κάνεις παραχωρήσεις στο θέμα της ασφάλειας. Κατάκτησε τους δρόμους με το δικό σου στιλ!

+ ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Ο κόσμος είναι η δική σου παιδική χαρά. Δεν υπάρχει κανένας δρόμος γύρω σου; Κανένα πρόβλημα, διότι η θέληση δεν χρειάζεται δρόμους. Με την καλύτερη δυνατή υποστήριξη μπορείς να ανακαλύψεις το άγνωστο. Απόλαυσε μέγιστη ελευθερία κινήσεων και προστασία σε όλες τις καιρικές συνθήκες. Η περιπέτεια μπορεί να αρχίσει.

+ ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
spinner