Δυναμική οδήγηση σε δρόμους με πολλές στροφές και στο επαρχιακό οδικό δίκτυο: Με την BMW R 1250 RT με νέο, στενότερο μπροστινό τμήμα και τεχνικά χαρακτηριστικά όπως το νέο, προαιρετικά διαθέσιμο, σύστημα υποστήριξης αναβάτη Active Cruise Control (ACC) θα φτάνεις ξεκούραστα στον προορισμό σου.

+ ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Η BMW R 1250 RT

Η BMW R 1250 RT

Ο κινητήρας boxer για τις μοτοσικλέτες touring: Η R 1250 RT. Ο κινητήρας boxer BMW ShiftCam προσφέρει μοναδική ελαστικότητα σε όλο το φάσμα των στροφών. Τα νέα χαρακτηριστικά όπως η μεγάλη οθόνη TFT 10,25" ή το Active Cruise Control (ACC) κάνουν το ταξίδι σου πιο άνετο, ξεκούραστο και ασφαλές.

+ ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Active Cruise Control

Απροβλημάτιστη οδηγική απόλαυση: Μία ιδιαίτερη καινοτομία είναι το σύστημα υποστήριξης αναβάτη Active Cruise Control (ACC), το οποίο ρυθμίζει αυτόματα την ταχύτητα και την απόσταση από το προπορευόμενο όχημα.

+ ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Χαλαρή οδήγηση

Χαλαρή οδήγηση

Το νέο σύστημα υποστήριξης αναβάτη Active Cruise Control (ACC) σου επιτρέπει να ρυθμίζεις την ταχύτητα και την απόσταση από το προπορευόμενο αυτοκίνητο μέσω του διακόπτη στο τιμόνι. Η μοτοσικλέτα διατηρεί αυτόνομα την απόσταση και τη διατηρεί σταθερή φρενάροντας και επιταχύνοντας. 

+ ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Περισσότερα για το #RideAndShare

spinner