Τα νέα μας χρώματα

Τα νέα μας χρώματα

Εδώ μπορείς να δεις συνοπτικά πώς φαίνονται οι νέες μας βαφές στις διάφορες μοτοσικλέτες. Οι εντυπωσιακοί συνδυασμοί χρωμάτων θα σε εκπλήξουν. Και ίσως είναι σε αυτές και η μοτοσικλέτα των ονείρων σου;

+ ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Light white/M Motorsport

Light white/M Motorsport

Η ασύμμετρη βαφή σε Light white/M Motorsport δεν αφήνει καμία αμφιβολία: Εδώ κυριαρχεί το πάθος για επιδόσεις, για το χιλιοστόμετρο και το χιλιοστό του δευτερολέπτου. Τα χρώματα χαρίζουν στη μοτοσικλέτα σου μια σπορ, δυναμική εμφάνιση από κάθε γωνία παρατήρησης και αντιπροσωπεύει συμβολικά τον δυναμισμό κάθε πίστας σε αυτό τον κόσμο.

+ ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Galaxy Dust Option 719

Galaxy Dust Option 719

Option 719 Galaxy Dust metallic/Titansilber 2 metallic: Μια βαφή που πρέπει κανείς να δει. Και θέλει να τη βλέπει συνέχεια. Η βαφή με λειτουργία εφέ αλλάζει χρώμα αναλόγως της πρόσπτωσης του φωτός από μπλε έως βιολετί. Χάρη σε ένα απλωμένο με το χέρι εφέ καπνίσματος ενώνεται χωρίς διακοπές με τις ασημί επιφάνειες αντίθεσης. Σε αυτό προστίθεται και η κλασική λευκή διπλή ρίγα. Αυτό το χρώμα είναι ένα πραγματικό χάρμα οφθαλμών και δηλώνει ταυτόχρονα το βαθύ σου δέσιμο με την ιστορία της BMW Motorrad. 

+ ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Όλα τα μοντέλα με τα νέα χρώματα

spinner