Με την BMW Motorrad Definition CE 04, δώσαμε μορφή στο όραμά μας για την αστική κινητικότητα. Και τι μορφή! Η προοδευτική του σχεδίαση δημιουργεί εντυπώσεις, ακόμα και στο smartphone σου. Στην Definition CE 04, η συνεπής δικτύωση οδηγού, οχήματος και περιβάλλοντος παίζουν σημαντικό ρόλο. Σε αντίθεση με τις εκπομπές ρύπων που απουσιάζουν τελείως από την ηλεκτροκίνητη Definition CE 04. Έτσι, τηρεί την υπόσχεση για αφιλτράριστη οδηγική απόλαυση μέσα στα στενά της μεγαλούπολης.

+ ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
«

Όραμά μας ήταν να δημιουργήσουμε ένα σύγχρονο, προοδευτικό δίτροχο που θα ταιριάζει άψογα στους ρυθμούς ζωής της πόλης.

 »

Edgar Heinrich

Head of BMW Motorrad Design

Ο δικός μας ορισμός για το αύριο

Ο δικός μας ορισμός για το αύριο

Πώς θα μετακινούμαστε στο μέλλον από το σημείο Α στο σημείο B; Πώς θα γίνονται οι μετακινήσεις μας από το σπίτι στη δουλειά; Ακριβώς έτσι, εάν ρωτάτε τη γνώμη μας. Η BMW Motorrad Definition CE 04 δείχνει πόσο αρμονικά μπορεί να συνδυαστεί η έξυπνη κινητικότητα με τη φουτουριστική σχεδίαση και την ανόθευτη οδηγική απόλαυση.

+ ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Κομμένος και ραμμένος στις ανάγκες σου

Ο ρουχισμός για την Definition CE 04 είναι εξίσου προοδευτικός όπως και η μοτοσικλέτα. Το παρκά διαθέτει μη εμφανή προστατευτικά και παρέχει λειτουργική προστασία από τις καιρικές συνθήκες. Οι πρόσθετες οπτικές ίνες προσφέρουν σημαντικό πλεονέκτημα ασφάλειας και ορατότητας. Χάρη στη λειτουργία επαγωγικής φόρτισης θα έχεις πάντα αρκετή ενέργεια για την «ψηφιακή σου καθημερινότητα».

+ ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
«

Plugged to Life, η ψηφιακή σου παρουσία συνεχίζεται όπου κι αν βρίσκεσαι… χάρη και στον ρουχισμό που γίνεται τώρα ακόμα πιο εύχρηστος από αυτήν την άποψη.

 »

Edgar Heinrich

Head of BMW Motorrad Design

Περισσότερα για την αστική κινητικότητα

spinner