Η μεγαλούπολη δεν σταματά ποτέ να κινείται. Δεν το έκανε ποτέ. Για αυτό, εδώ και πάνω από μια δεκαετία ασχολούμαστε εντατικά με μελλοντικά πρότζεκτ που δεν θα σε μεταφέρουν απλά από το Α στο Β – αλλά θα περιλαμβάνουν όσο το δυνατόν περισσότερες πτυχές της ζωής και της κινητικότητάς σου. Όπως το BMW CE 04: Αυτό το ηλεκτροκίνητο scooter ταιριάζει ιδανικά στην καθημερινότητά σου. Εντελώς #PluggedToLife.

+ ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
«

Ο στόχος μας ήταν να σκεφτόμαστε προνοητικά και να βρίσκουμε λύσεις που θα εμπνέουν τους πελάτες μας σε όλο τον κόσμο. 

 »

Δρ. Markus Schramm

Head of BMW Motorrad

Ήδη από την πρώτη ματιά – ασυνήθιστο και διαφορετικό

Ήδη από την πρώτη ματιά – ασυνήθιστο και διαφορετικό

Ο επίπεδος συσσωρευτής ενέργειας στο κάτω μέρος και το συμπαγές σύστημα μετάδοσης κίνησης έδωσαν στους σχεδιαστές μας νέες ελευθερίες κατά τη διαμόρφωση. Το αποτέλεσμα: μια μοναδική εικόνα εμφάνισης. Η πλευρικά ανοιγόμενη θήκη φόρτωσης ή η αιωρούμενη σέλα είναι μόνο μερικά από τα highlights. Χάρη στο BMW Motorrad Connectivity και την BMW Motorrad Connected App συνδυάζεται με μοναδικό τρόπο η κινητικότητα και η επικοινωνία. Η οθόνη TFT 10,25“ μετατρέπεται σε διεπαφή μεταξύ του αναλογικού και του ψηφιακού κόσμου. Μπορείς να ελέγχεις την πλοήγηση και τους χρόνους φόρτισης μέχρι και την αυτονομία και τις λίστες αναπαραγωγής σου.

+ ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

130 km αυτονομία – κανένα άγχος για τις καθημερινές διαδρομές

Με το BMW CE 04 κινείσαι απλά διαφορετικά. Βίωσε όλη την ημέρα δυναμικά χαρακτηριστικά και οδηγική απόλαυση: Αποδοτικά, αμιγώς ηλεκτρικά και με μηδενικές εκπομπές. Με 130 χιλιόμετρα αυτονομία σύμφωνα με WMTC δεν θα προλαβαίνεις τα ραντεβού και τις διαδρομές. Και το ειδικά εξελιγμένο για το BMW CE 04 παρκά σού χαρίζει μια ωραία εμφάνιση.

+ ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Μπουφάν Tokyo Connect GTX

Μπουφάν Tokyo Connect GTX

Το παρκά Urban Parka είναι ιδιαίτερα λειτουργικό και απολύτως κατάλληλο για καθημερινή χρήση. Διαθέτει εύκαμπτα προστατευτικά και σε προστατεύει από τον άνεμο και τις καιρικές συνθήκες. Για να μπορούν επίσης να σε αναγνωρίζουν με ασφάλεια, ενσωματωμένες στο παρκά οπτικές ίνες εξασφαλίζουν καλύτερη αναγνωρισιμότητα και ασφάλεια.

+ ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Περισσότερα #pluggedtolife

  

+ ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
spinner