Γρήγορες μετακινήσεις στην πόλη ή αυθόρμητες αποδράσεις από αυτή. Με το BMW C 400 GT και το BMW C 400 X η πόλη γίνεται η δική σου πίστα παρκούρ. Η επιλογή είναι δική σου: δυναμικά, σπορ ή μήπως κομψά; Με το νέο Ride by Wire μπορείς να οδηγείς και τα δύο σταθερά και χωρίς κραδασμούς. Ποιο σου ταιριάζει;

+ ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Ανακάλυψε νέες γωνίες

Ανακάλυψε νέες γωνίες

Καθημερινές μετακινήσεις μέσα στην πόλη ή αυθόρμητες εξερευνήσεις: Με το C 400 X μπορείς να κινείσαι γρήγορα κι ευέλικτα μέσα στην πυκνή κυκλοφορία και τους στενούς δρόμους. Αυτό το scooter σού δείχνει τη νέα πλευρά της πόλης σου. Διαισθητικά, αποφασιστικά, ευέλικτα.

 

+ ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Διεύρυνε τους ορίζοντές σου

Διεύρυνε τους ορίζοντές σου

Ξεκούραστες διαδρομές στην πόλη ή εξορμήσεις έξω από αυτή: Αυτό το scooter σε μεταφέρει ξεκούραστα και χωρίς κραδασμούς στον επόμενο προορισμό σου. Οι δυνατότητες είναι απεριόριστες, εσύ επιλέγεις τον δρόμο, το C 400 GT είναι το μεταφορικό σου μέσο.

+ ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Καθ' οδόν και πάντα δικτυωμένοι

Καθ' οδόν και πάντα δικτυωμένοι

Το smartphone, το κράνος και το scooter σου: το BMW Connectivity επιτρέπει την ολοκληρωμένη δικτύωση. Η μεγάλη οθόνη TFT 6,5" παρέχει άριστη πληροφόρηση και δεν αποσπά την προσοχή σου. Το Multi Controller επιτρέπει τον διαισθητικό έλεγχο: άλλαξε το τραγούδι, κάλεσε τους φίλους σου καθώς οδηγείς ή φτάσε στον επόμενο προορισμό σου με την πλοήγηση Turn-by-Turn – κάθε στιγμή #PluggedToLife.

+ ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Πρακτικές, ευέλικτες, μοντέρνες

Πρακτικές, ευέλικτες, μοντέρνες

Οι νέες τσάντες της συλλογής Black Collection δημιουργούν άφθονο χώρο στο scooter σου.  Είναι διευρυνόμενες, αδιάβροχες και μπορούν να αναδιπλωθούν για να εξοικονομήσουν χώρο κατά την αποθήκευση. Ένα πρόσθετο πλεονέκτημα: με τη χρήση προσαρμογέων, οι νέες τσάντες μπορούν να τοποθετηθούν σε διαφορετικά μοντέλα BMW Motorrad. Αυτό αποδεικνύεται ιδιαίτερα πρακτικό εάν οδηγείς διαφορετικές μοτοσικλέτες BMW.

+ ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Το μέλλον της αστικής κινητικότητας

Η BMW Motorrad Definition CE 04

Ανακάλυψε με ποιον τρόπο η BMW Motorrad Definition CE 04 συνεχίζει το όραμά μας για αστική κινητικότητα.

Μετάβαση στην Definition CE 04
spinner