Εδώ και 100 χρόνια κάνουμε τα πάντα για να περάσουμε ιδέες στον δρόμο, να σπάσουμε τα ρεκόρ, να εξερευνήσουμε νέα εδάφη και να αμφισβητούμε συνεχώς τα τετριμμένα. Δύο νέα highlights για την επέτειο είναι τα μοντέλα Edition BMW R 18 100 Years και BMW R nineT 100 Years που περιορίζονται σε 1.923 τεμάχια εκάστοτε. Αυτό που ακτινοβολεί εδώ δεν είναι μόνο εμείς, αλλά και η αποκλειστική τεχνολογία Paint-on-Chrome. Γιόρτασε μαζί μας 100 χρόνια του Make Life a Ride Spirit.

+ ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
« 

Το #SoulFuel στην πιο αποκλειστική του μορφή: η R 18 100 Years.

»
Το περιορισμένης έκδοσης μοντέλο Edition BMW R 18 100 Years για την 100ή επέτειο της BMW Motorrad 

Η BMW R 18 100 Years 

Η BMW R 18 ήταν, είναι και παραμένει εμβληματική. Πολλά από τα χαρακτηριστικά της έρχονται από το μακρινό παρελθόν, όπως ο κινητήρας boxer ή το μοναδικό ρεζερβουάρ καυσίμου σε σχήμα σταγόνας. Η BMW R 18 100 Years αποτελεί την αποθέωση της μοτοσικλέτας και μόνο με την εμφάνισή της. Το μοντέλο Edition φέρνει στο προσκήνιο ιστορικά εξαρτήματα με πολύ χρώμιο – ένα πραγματικό μοντέλο για τους εραστές της μάρκας. Το έμβλημα των 100 ετών με την ένδειξη «1 of 1.923» υπογραμμίζει αυτή την αποκλειστικότητα.

+ ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Ανακάλυψε τα δύο μοντέλα Edition 

«

Roadster με άποψη: η R nineT 100 Years.

 »
Το περιορισμένης έκδοσης μοντέλο BMW R nineT 100 Years για την 100ή επέτειο της BMW Motorrad 

Η BMW R nineT 100 Years  

Η BMW R nineT 100 Years ενσαρκώνει με τρόπο που γίνεται άμεσα αντιληπτός την ιστορία μας και παραμένει πάντα σύγχρονη. Ως ιδρύτρια του κόσμου της BMW Motorrad Heritage, έχει κατακτήσει εδώ και καιρό το cult status της. Αυτή η μοτοσικλέτα αποτελεί τον ορισμό της εξατομίκευσης. Το ιδιαίτερο highlight του μοντέλου Edition: τα κατεργασμένα εξαρτήματα Option 719 σε μαύρο χρώμα για μια κυρίαρχη, υψηλής ποιότητας εμφάνιση. Ένα πραγματικό masterpiece – που αναγνωρίζεται από το αποκλειστικό έμβλημα 100 ετών στο ρεζερβουάρ καυσίμου.

+ ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Δύο ορόσημα της εξατομίκευσης – τώρα ακόμη πιο μοναδικά 

Δύο ορόσημα της εξατομίκευσης – τώρα ακόμη πιο μοναδικά 

Ακόμα και οι «απλές» BMW R nineT και BMW R 18 είναι μοτοσικλέτες για τους λάτρεις της μοναδικότητας, πάντα έτοιμες για customizing. Τα δύο μοντέλα Edition ξεφεύγουν ακόμη περισσότερο από το mainstream χάρη στην αποκλειστική τους σχεδίαση και τον περιορισμένο αριθμό των τεμαχίων. Αυτές οι μοτοσικλέτες είναι για τους αληθινούς φίλους της μάρκας. Ποια σου ταιριάζει;

+ ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Τα highlights της επετείου 

spinner