Ενα αριστουργημα φτιαγμενο απο ανθρακονηματα.

Το κυνήγι για το αδύνατο με την HP4 RACE.

Είναι κάτι περισσότερο από το άθροισμα των εξαρτημάτων της. Η HP4 RACE μπορεί να σε εκπλήξει με το πλαίσιο και τους τροχούς εξ’ολοκλήρου κατασκευασμένα από ανθρακονήματα , αλλά πραγματικά παίρνει σάρκα και οστά εντός αγωνιστικής πίστας.

Ένα πλαίσιο από άνθρακα: αυτό είναι το βασικό στοιχείο της HP4 RACE. Παράγεται από ανθρακονήματα σε παραγωγή μικρής κλίμακας. Ο project manager, Christian Gonschor αναφέρεται στον ενισχυμένο πλαστικό με ίνες άνθρακα (CFK) στην ομάδα HP4 RACE. Και δεν τα παρατάει μέχρι όλοι να πεισθούν ότι το πλαίσιο και οι τροχοί μπορούν να κατασκευαστούν εξ’ ολοκλήρου από άνθρακα. Τον Μάϊο του 2017, η παραγωγή του HP4 RACE αρχίζει στο εργοστάσιο της BMW Motorrad στο Βερολίνο. Τρεις μηχανικοί είναι ειδικά εκπαιδευμένοι για τη συναρμολόγηση της μοτοσικλέτας. Το χρονοδιάγραμμα είναι μια πρόκληση - όπως και όλα τα άλλα σχετικά με την HP4 RACE. Κάνοντας το αδύνατο δυνατό? Αυτός είναι ο χαρακτήρας της μοτοσικλέτας και παράλληλα η μεγάλη πρόκληση.

+ ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Αλλά η πραγματική επιτυχία δεν είναι η πρώτη παγκοσμίως τυποποιημένη παραγωγή μιας μοτοσικλέτας από ανθρακονήματα. Τα αποτελέσματα αυτής της καινοτομίας είναι εκπληκτικά, τα οποία γίνονται όλο και πιο ξεκάθαρα στην πίστα αγώνων. Η HP4 RACE αντιδρά με το καλύτερο τρόπο και ταυτόχρονα είναι αιχμηρή σαν μαχαίρι, δίνοντας ανατροφοδότηση από τον πρώτο γύρο. "Η μοτοσικλέτα δεν σε κυβερνά, αλλά το αντίστροφο, είναι μία μοτοσικλέτα για όλους, ανεξάρτητα από το αν είναι επαγγελματίες ή ερασιτέχνες", λέει ο product manager Josef Mächler . Για αυτόν, η HP4 RACE έχει όλα τα χαρακτηριστικά μίας standard μοτοσικλέτας, όπως η οδική ικανότητα και η ασφάλεια - παρ 'όλα αυτά χωρίς συμβιβασμούς. "Από το συνδυασμό των επιμέρους τμημάτων, έχει γίνει κάτι σπουδαίο", δηλώνει ο Christian Gonschor. Θεωρεί την HP4 RACE ως αριστούργημα με ιδιαίτερη λάμψη κατασκευασμένη από ανθρακονήματα.

+ ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΤΕΤΡΑΚΥΛΙΝΔΡΟΣ, ΤΕΤΡΑΧΡΟΝΟΣ ΕΝ ΣΕΙΡΑ ΚΙΝΗΤΗΡΑΣ

215
HP (158 KW) στις 13.900 σ.α.λ. (μέγιστος αριθμός στροφών 14.500 σ.α.λ.)
999
ccm κυβισμός
120
Nm / ροπή
14.500
Μέγιστος αριθμός στροφών
Υγρόψυκτος, τετράχρονος, 4-κύλινδρος εν σειρά κινητήρας

HP4 RACE

Η επανάσταση στην τεχνολογία της μοτοσικλέτας.

Η επανάσταση στην τεχνολογία της μοτοσικλέτας.

Η HP4 RACE είναι η πρώτη μοτοσικλέτα στον κόσμο που διαθέτει πλαίσιο και τροχούς από ανθρακονήματα. Η μοτοσικλέτα είναι χειροποίητη και σε περιορισμένη έκδοση από τους ειδικούς της BMW Motorrad στο Βερολίνο. Κάθε μεμονωμένη μηχανή ενσωματώνει το πάθος για τις μοτοσικλέτες και γράφει ιστορία καινοτομίας.

+ ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Μία ματιά στο χώρο του εργοστασίου.

Μία ματιά στο χώρο του εργοστασίου.

Μπορεί ένας κατασκευαστής μοτοσικλετών να ξεκινήσει και να ολοκληρώσει την παραγωγή μίας μοτοσικλετας σε μόλις 14 μήνες; Βεβαίως. Ο συνδυασμός της αποδοτικότητας και της παραγωγής απαιτεί να φτάνεις πέρα από τα όρια. Το εργοστάσιο της BMW Motorrad αγωνίζεται ενάντια στα ρολόγια.

+ ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Δοκιμή στο νησί Μαν.

Δοκιμή στο νησί Μαν.

Ένα θεαματικό τεστ ride στο νησί Μαν: Ο Peter Hickman οδηγεί την HP4 RACE σε μία αναμφισβήτητα δύσκολη πορεία στον κόσμο και με την πρωτοποριακή μοτοσικλέτα φέρνει το μέλλον σε έναν αγώνα δρόμου γεμάτο ιστορία. Μια δοκιμαστική διαδρομή που ξεπερνάει τα όρια.

+ ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Μεγιστη αποδοση για την μοτοσικλετα σου

Εξαρτήματα HP

Μέγιστη απόδοση για την μοτοσικλέτα σου.

μαθε περισσοτερα

Κατάλληλες μοτοσικλέτες.

spinner