Τα παντα για το motosport.

Η γοητεία της υψηλής απόδοσης.

Υψηλότερο, ταχύτερο και μεγαλύτερο. Είναι γνωστό ότι το motorsport είναι η σφαίρα του υπερθετικού βαθμού. Και η φιλοσοφία HP δεν αποτελεί εξαίρεση. Αλλά όταν πρόκειται για την υψηλή απόδοση, το υψηλότερο, το ταχύτερο και το μεγαλύτερο δεν αρκεί. Μετά από όλα αυτά, είμαστε έτοιμοι να κυνηγήσουμε το αδύνατο. Και η γραμμή τερματισμού είναι μόνο η αρχή.

Όταν πρόκειται για HP, όλα σχετίζονται με το motosport, τις επιδόσεις και την ποιότητα των υλικών. Πρόκειται για τον καθορισμό νέων προτύπων και την αύξηση των ορίων. Αυτή η φιλοσοφία ενσωματώθηκε ήδη στην πρώτη μοτοσικλέτα της BMW, την R 32, πολύ πριν γεννηθεί η φιλοσοφία και η μάρκα HP. Η μοτοσικλέτα από το 1923 είχε γρήγορα τη φήμη του racing μοντέλου, καθώς ο Ernst Henne σημείωσε το ένα παγκόσμιο ρεκόρ μετά το άλλο. Το 1939 ο Schorsch Meier έγραψε ιστορία με τη θρυλική νίκη με την BMW Kompressor RS 500 TYP 255.

Στη δεκαετία του '70, ο Steve McLaughlin, ο Reg Pridmore και ο Helmut Dähne εξασφάλισαν μεγάλη επιτυχία στον αγώνα Superbike με τη νίκη της R 90 S στη Daytona. Μετά από αυτό, οι Hubert Auriol και Gaston Rahier συνέχισαν την ιστορία επιτυχίας στην κορυφή του R80 G / S μέσα από την έρημο του ράλλυ Παρισιού-Ντακάρ. 

+ ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

αυτο που εχει σημασια για εμας

HP σημαίνει ταχύτητα. Έκτος όμως από αυτό, σημαίνει και καινοτομία και νέες τεχνολογίες. Για λεπτομερείς λύσεις, χαρακτηριστικά ασφαλείας, μείωση βάρους και βελτίωση της απόδοσης. Ταυτόχρονα, η υψηλή απόδοση είναι ο συνδυασμός των βασικών στοιχείων προάγοντας τις απαίτησεις του motosport. HP συνεπάγεται μη συμβατικά μονοπάτια. Ο προορισμός είναι ξεκάθαρος και μπορείς να φτάσεις σε αυτόν.

Αυτό συνέβη από την αρχή. "Ο διευθυντής προϊόντος του πρώτου μοντέλου HP, Markus Theobald, έχει περάσει τον ελεύθερο χρόνο του δοκιμάζοντας το στα λιβάδια της στρατιωτικής βάσης αμέτρητες ώρες", λέει ο Sepp Mächler. Από το 2007 είναι διευθυντής προϊόντων της σειράς HP. "Το motorsport απαιτεί πάντοτε να φύγεις εκτός ορίων. Αυτό ακριβώς έχει ήδη κάνει η ομάδα του προϊόντος και σήμερα δεν αποτελεί εξαίρεση".

+ ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
«
Δεν είμαστε τεχνοκράτες. HP εκφράζεται ως το καθαρό πάθος των τρελών μοτοσικλετιστών. »

Sepp Mächler

Διευθυντής παραγωγής της HP4 RACE

η δημιουργια

Όταν η HP εισήχθη το 2005, η εικόνα της σούπερ μοτοσικλέτας για την οποία η HP ήταν έτοιμη να δημιουργήσει τη βάση τρέχει ήδη γύρω από τους επικεφαλής της τότε ομάδας. Πριν από την κυκλοφορία του S 1000 RR το 2009, οι μηχανικοί που εργάζονταν για τα projects της HP ανέπτυξαν μεταξύ άλλων την υποβοήθηση αλλαγής ταχυτήτων HP και το race ABS  ως πρότυπο. Ακόμη και μετά την κυκλοφορία της μοτοσικλέτας, η BMW Motorrad διαμορφώνει δρόμους με καινοτομίες όπως την πρώτη ηλεκτρονική ανάρτηση.
 Με την HP4 RACE, η BMW Motorrad θέτει και πάλι το σημείο αναφοράς της: για πρώτη φορά, ένας κατασκευαστής παράγει πλαίσιο και τροχούς από άνθρακα. Αυτή είναι η HP φιλοσοφία που βρίσκεται πίσω από όλα αυτά.

+ ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

HP μοντελα

Αυξάνοντας τις επιδόσεις: Enduro HP2.

Αυξάνοντας τις επιδόσεις: Enduro HP2.

Erzbergrodeo, Baja California, GCC - το πρώτο μοντέλο της σειράς HP αποστέλλεται από τη BMW Motorrad κατευθείαν στο σημείο όπου ανήκει. Όμως, την ίδια στιγμή, είναι και το σήμα εκκίνησης για κάτι εντελώς νέο.  

+ ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

HP στην άσφαλτο: HP2 Megamoto.

HP στην άσφαλτο: HP2 Megamoto.

Η HP2 Megamoto φέρνει την δυναμική στο δρόμο - εξαιτίας των εξαρτημάτων από άνθρακα που είναι τοποθετημένα σε αυτή. Υψηλή απόδοση για κάθε μέρα.

+ ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Racing boxer: HP2 Sport.

Racing boxer: HP2 Sport.

Πόσο δυναμική μπορεί να είναι η BMW Motorrad; Με την HP2 Sport μπορείς να εισπνεύσεις τον αγωνιστικό αέρα της μάρκας και πλέον πρέπει να ξέρεις ότι βρίσκεται στο δρόμο η πρώτη τετρακύλινδρη μοτοσικλέτα από τη Βαυαρία.

+ ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Μία ιδιαίτερη μοτοσικλέτα: HP4.

Μία ιδιαίτερη μοτοσικλέτα: HP4.

Ακολουθώντας την σχεδίαση της προκατόχου μοτοσικλέτας, το νέο μοντέλο είναι ακόμα πιο γρήγορο και πιο καινοτόμο. Σε αυτή την έκδοση, με βάση την S 1000 RR, εμφανίστηκε το πρώτο τετρακύλινδρο μοντέλο HP και η πρώτη μοτοσικλέτα στον κόσμο με ηλεκτρονικές αναρτήσεις.

+ ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Ένα αριστούργημα κατασκευασμένο από ανθρακονήματα: HP4 RACE.

Ένα αριστούργημα κατασκευασμένο από ανθρακονήματα: HP4 RACE.

Το σύνολο είναι μεγαλύτερο από το άθροισμα των τμημάτων της. Η HP4 RACE μπορεί να σε εκπλήσσει με το ιδιαίτερο πλαίσιο της και με τους κατασκευασμένους από άνθρακα τροχούς της. Αλλά η μεγάλη επιτυχία καθίσταται σαφής μόνο στην πίστα αγώνων.

+ ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
HPstory
Hpstory
HPstory
Hp4story
HP4story
HPstory
Hpstory
HPstory

υψηλη αποδοση για την μοτοσικλετα σου

Εξαρτήματα HP

Μέγιστη απόδοση για τη μοτοσικλέτα σου.

μαθε περισσοτερα

Κατάλληλες μοτοσικλέτες.

spinner