Οι πιο ομορφες παρακαμψεις προς το Βερολινο.

Η διαδρομή σας με μοτοσικλέτα προς το φεστιβάλ Pure&Crafted.

Όλοι οι δρόμοι οδηγούν στην πρωτεύουσα – αλλά σε ποιον αρέσει να οδηγεί στην ευθεία; Μακριά από αυτοκινητοδρόμους και ευθείες διαδρομές, οδηγήστε σε επαρχιακούς δρόμους με στροφές μέσα σε τοπία με ποτάμια και λιβάδια και ανακαλύψτε τα καλύτερα πολιτιστικά αξιοθέατα σε πόλεις και χωριά. Ξεκουραστείτε και βρείτε το δρόμο σας για το Pure&Crafted στο Βερολίνο για την έναρξη του εξαιρετικού φεστιβάλ. Συμβουλές για διαδρομές προς, μέσα και γύρω από το Βερολίνο.

Λιμνοθαλασσες στην ακρη του δρομου

Από το Hof στο Βερολίνο.

Από το Hof στο Βερολίνο.

Από τη βορειοανατολική βαυαρική πόλη του Hof, η διαδρομή της ημέρας σας οδηγεί ανατολικά και περνάει από το Klingenthal που βρίσκεται στο Vogtland. Από εκεί, κατευθύνεστε προς τη Δρέσδη. Όσοι το επιθυμούν μπορούν να κάνουν ένα διάλειμμα στη σαξωνική πρωτεύουσα. Αξίζει επειδή η Δρέσδη εκπλήσσει, όχι μόνο με τη μεγαλοπρεπή αρχιτεκτονική της, δείγμα της οποίας είναι Όπερα Semper, αλλά πάνω από όλα με τον ανοικτό τρόπο ζωής της και τη μεσογειακή της κομψότητα. Σας προΐδεάζει για το ταξίδι στο Spreewald που ακολουθεί. Τα κανάλια εκτείνονται σαν λιμνοθάλασσες στην εξοχή, ένας λαβύριθνος από υδάτινα σώματα και φυτά. Από το Spreewald, το Βερολίνο απέχει μόλις μία ώρα.

+ ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

καταβαση στο Elbtal

Από το Αμβούργο στο Βερολίνο.

Από το Αμβούργο στο Βερολίνο.

Με τη μοτοσικλέτα στο σημαντικότερο τοπίο με ποτάμια της Γερμανίας: το Elbtalaue. Η διαδρομή περνάει μέσα από επαρχιακούς δρόμους κατά μήκος βοσκοτόπων με πλούσια βλάστηση στο Dannenberg. Η πόλη βρίσκεται ανάμεσα στο Wendland, το Altmark, το Elbtalniederung και το Lüneburger Heide. Από εδώ, η διαδρομή σας συνεχίζει στο Elbtal έως το Βραδεμβούργο. Μετά από τρεις ώρες οδήγηση, θα φτάσετε στο Wittenberge, το οποίο χάρη στην τοποθεσία του απευθείας στο Elbe είναι ένας ελκυστικός προορισμός για να απολαύσετε το μεσημεριανό σας. Από εδώ, το Rummelsburg του Βερολίνου απέχει άλλες τρεις ώρες. Στη διαδρομή σας περιμένει η ομορφιά του Havelland με το Schloss Kleßen που βρίσκεται σε μία από τις ομορφότερες λίμνες του Βραδενβούργου.

+ ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Berlin Breeze

Οδήγηση στην πόλη του Βερολίνου.

Οδήγηση στην πόλη του Βερολίνου.

Από το Rummelsburg, οδηγείτε κατά μήκος του Spree με βορειοδυτική κατεύθυνση. Περνώντας ανάμεσα από ιστορικά μνημεία, θα φτάσετε στη λίμνη Tegel στο δυτικό Βερολίνο. Απέχει μόλις δύο λεπτά από το Spandau, όπου βρίσκεται το εργοστάσιο της BMW Motorrad στο Βερολίνο. Τώρα κατευθυνθείτε στην πόλη. Περιηγηθείτε στην πόλη, με ελιγμούς στα μποτιλιαρίσματα, την κίνηση και τα πλήθη. Μόλις κατεβείτε από τη σέλα, θα ανακαλύψετε τα κυριότερα σημεία της μητρόπολης: την Πύλη του Βραδεμβούργου, τη Στήλη της Νίκης, την Πλατεία Ποτσντάμερ. Οδηγήστε στην αστική ζούγκλα έως το Platz der Luftbrücke με το γειτονικό Tempelhofer Feld και ευθεία ξανά στο Rummelsburg.

+ ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Στα προάστια του Βερολίνου.

Στα προάστια του Βερολίνου.

Εμπνευσμένοι από τη μουσική, τις μοτοσικλέτες και τη νέα heritage, μπορείτε να ξεκινήσετε μια εκδρομή στα προάστια του Βερολίνου από το φεστιβάλ Pure&Crafted. Θα φτάσετε στο Müggelsee, το σημαντικότερο σημείο της εκδρομής, κατευθυνόμενοι προς τα ανατολικά. Είναι μια δημοφιλής περιοχή αναψυχής για τους Βερολινέζους και ένας παράδεισος για τους λάτρεις των θαλάσσιων σπορ. Σε αυτήν την εκδρομή γίνεται διαρκώς αντιληπτό ότι το Βερολίνο περιτριγυρίζεται παντού από βλάστηση και νερά. Για παράδειγμα, στο ταξίδι κατά μήκος του Fredersdorfer Mühlenfließ, βλέπετε το Langes Luch και τους χερσότοπους Breites Luch. Στη διάρκεια του τετράωρου ταξιδιού, φτάνετε επίσης στο Märkische Schweiz, το παλαιότερο φυσικό πάρκο του Βραδεμβούργου με αμέτρητες λίμνες, πηγές και δάση με οξιές.

+ ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Περισσότερες ιστορίες που μπορεί να σε ενδιαφέρουν.

Κατάλληλες μοτοσικλέτες.

spinner