Απο αγαπη για τις μοτοσικλετες.

Εκεί που η προσαρμογή μετατρέπεται σε τρόπο ζωής.

Δεν είναι μόνο η μυρωδιά της βενζίνης και ο ήχος των κινητήρων που εντυπωσιάζουν τους λάτρεις των μοτοσικλετιστών στο Pure&Crafted. Τους σαγηνεύουν και τα μεμονωμένα έργα τέχνης – χειροποίητα και με ιδιαίτερη προσοχή στη λεπτομέρεια. Στο φεστιβάλ μπορείτε να βρείτε πολλή καλή μουσική, υπέροχες μοτοσικλέτες και συζητήσεις στη σκηνή των προσαρμοσμένων μοτοσικλετών. Βρείτε μια σειρά από customizer τους οποίους θα γνωρίσετε παρακάτω.

Berham Customs

Berham Customs

Το Berham Customs είναι ένας χώρος όπου κατασκευάζονται ασυνήθιστες μοτοσικλέτες. Κανένα προσχέδιο δεν εφαρμόζεται δύο φορές. Τα παιδιά στο εργαστήρι του Βερολίνου έχουν πειστεί: "Μπορείτε να φτιάξετε κάτι όμορφο από οτιδήποτε έχει δύο τροχούς". Μαζί με το KRT Framework, το Berham Customs σχεδιάζει, δημιουργεί και πουλά μικρές σειρές από προσαρμοσμένα εξαρτήματα με την κοινή ετικέτα #bhckrt. Το επίκεντρο είναι τώρα στις BMW με δύο βαλβίδες – που γίνεται προφανές στο Pure&Crafted.  

+ ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Herzbube

Herzbube

Διατηρούμε ζωντανά τα παλιά καλά στιλ μοτοσικλετών – αυτό είναι το Herzbube Motorcycles.  Επαναφέροντας τις παλιές μοτοσικλέτες, ο customizer του Βερολίνου θέλει να φέρει ποικιλία στους δρόμους και να δώσει δημιουργικά ερεθίσματα. Οι μοτοσικλετιστές συμμετέχουν σε αυτήν τη διαδικασία που ο άνθρωπος και η μηχανή γίνονται ένα. Το Herzbube εστιάζει στις κλασικές μοτοσικλέτες από τη δεκαετία του '20 έως το τέλος του '70. Θα είναι ένα παλιό σχολείο στο Pure&Crafted!  

+ ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Karoo

Karoo

Το Karoo Motorcycles είναι ένα εργαστήρι προσαρμοσμένων μοτοσικλετών που εξειδικεύεται στην κατασκευή σύγχρονων κλασικών μοτοσικλετών που ταιριάζουν με την προσωπικότητα και το στιλ του οδηγού τους. Το όνομα "Karoo" προέρχεται από τη σχεδόν ερημική περιοχή στο υψίπεδο του Δυτικού Ακρωτηρίου της Νότιας Αφρικής, το οποίο καυχιέται για μερικές από τις καλύτερες διαδρομές και off road για μοτοσικλέτες. Ο Gadso Hautmans που κατάγεται από την περιοχή του Δυτικού Ακρωτηρίου, ίδρυσε το Karoo Motorcycles στο Αμβούργο ως ένα project μερικής απασχόλησης. Προσφέρει στους πελάτες την ευκαιρία να οδηγήσουν μια νεοκλασική μοτοσικλέτα με σύγχρονη τεχνική αλλά με δυναμικό χαρακτήρα και ανεπανάληπτο σχέδιο. Καλώς ορίσατε στο Pure&Crafted!

+ ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Kradwahn

Kradwahn

Το Kradwahn είναι μια ομάδα με λάτρεις των μοτοσικλετών από την περιοχή Münsterland της Γερμανίας. Κύριο ερέθισμα είναι το πάθος για παλιοσίδερα που μπορούν κάλλιστα να μετατραπούν σε αληθινούς θησαυρούς. Η κοινότητα Kradwahn θα κάνει βόλτες με μοτοσικλέτες, θα επισκεφτεί εκδηλώσεις για προσαρμογές, θα συναγωνιστεί σε αγώνες σπριντ και κυρίως: θα προσαρμόσει μοτοσικλέτες. Στα γκαράζ τους προσαρμόζουν κυρίως BMW από τις δεκαετίες του '60, του '70 και του '80. Μετατρέπονται σε μεμονωμένα οχήματα με γνήσια αισθητική και αγάπη για τις λεπτομέρειες. Αυτό ταιριάζει απόλυτα στο Pure&Crafted.  

+ ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Krautmotors

Krautmotors

Στους προηγούμενους αγώνες για τους καλύτερους κινητήρες και τους πιο γρήγορους οδηγούς, η "Krauts" ήταν ένα βήμα μπροστά. Αυτό είναι το Krautmotors: ιστορικές παραδόσεις συνδυασμένες με το σύγχρονο στιλ. Με αυτό το ρητό, οι προσαρμοσμένες μοτοσικλέτες της Krautmotors φεύγουν από την πεπατημένη. Γιατί οι μοτοσικλέτες τους είναι ασύγκριτα μοναδικές και υπήρξαν αντικείμενο πόθου για τους customizer επί χρόνια.

Οι λέξεις αντισυμβατικό και μοναδικό περιγράφουν επίσης το νέο τους project: το Pure&Crafted Signature Bike που δημιούργησε ο κ. Krautmotors Rolf Reick προσαρμόζοντας το ηλεκτρικό maxi-scooter C evolution της BMW Motorrad. Θα το ολοκληρώσει και θα το αποκαλύψει στο φετινό Pure&Crafted. 

+ ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

KRT Framework

KRT Framework

Το KRT Framework δεν είναι ένα συνηθισμένο εργαστήρι. Είναι ένα εργοστάσιο που κατασκευάζει μεμονωμένα, χειροποίητα οχήματα με τον παραδοσιακό τρόπο. Σε συνεργασία με το Berham Customs, το KRT Framework σχεδιάζει, δημιουργεί και πουλά μικρές σειρές από προσαρμοσμένα εξαρτήματα με την κοινή ετικέτα #bhckrt. Το επίκεντρο τώρα είναι στις μοτοσικλέτες BMW με δύο βαλβίδες. Στο φεστιβάλ Pure&Crafted, επιδεικνύουν την κλασική δεξιοτεχνία τους σε συνδυασμό με την αφοσίωσή τους στις μοτοσικλέτες.

+ ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Motorworld

Motorworld

Τρία άτομα από το Βερολίνο υποσχέθηκαν την αφοσίωσή τους σε ένα πολύ ξεχωριστό τσίρκο. Ως πρέσβεις της κουλτούρας των μοτοσικλετών, ζουν για ένα ιδανικό που υπερβαίνει την απλή οδήγηση μοτοσικλετών. Ζουν με έναν τρόπο ζωής που επέλεξαν οι ίδιοι, ο οποίος συνίσταται σε αρκετά σημαντικά στοιχεία. Η αγάπη τους για τις προσαρμοσμένες μοτοσικλέτες είναι το θεμέλιο του πάθους τους και βάση για κάθε νέα περιπέτεια. Για το λόγο αυτό, έχουν πολλές ιστορίες να διηγηθούν στο Pure&Crafted.  

+ ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Omega Kraftrad

Omega Kraftrad

Η πολυετής πρακτική εμπειρία καθιστά τους τέσσερις λάτρεις της μοτοσικλέτας από την Omega Kraftrad ειδικούς στο χώρο τους. Στο εργαστήρι τους κατασκευάζουν και ανακατασκευάζουν μοτοσικλέτες. Στο Pure&Crafted παρουσιάζουν εντυπωσιακές προσαρμοσμένες μοτοσικλέτες αλλά και ρούχα και ανταλλακτικά.

+ ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

The Curves

The Curves

Με άφθονη ιπποδύναμη, η ομάδα MC "μόνο για γυναίκες" που ονομάζεται The Curves γιορτάζει τη θηλυκή πλευρά της μοτοσικλέτας και της σκηνής των προσαρμοσμένων μοτοσικλετών. Πιστές στο μότο "ενθουσιασμός για περιπέτειες", αυτές οι κυρίες από 25 έως 50 ετών συναντιούνται για βόλτες με τις μοτοσικλέτες και για μηχανολογικά εργαστήρια που οργανώνουν οι ίδιες. Το 2016, οι κυρίες αυτές ξεκίνησαν την εκδήλωση Petrolettes που γιορτάζει τον τρόπο ζωής των σύγχρονων γυναικών-μοτοσικλετιστριών. Ήρθε η ώρα για γυναικεία συζήτηση στο Pure&Crafted.  

+ ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Urban Motor

Urban Motor

Το Urban Motor απέχει πολύ από τον υπερβολικό μόχθο για επιτυχίες. Αντιθέτως, τα παιδιά από το Βερολίνο είναι γνωστά για τις μοναδικές μοτοσικλέτες τους που είναι κατασκευασμένες από παλιό και νέο μετάλλο. Παραδοσιακές αξίες αλλά πάντα υπερσύγχρονα – έτσι ζουν το όνειρό τους στο κέντρο του Βερολίνου. Η παραδοσιακή δεξιοτεχνία και η γνήσια αισθητική είναι το ιδιαίτερο πάθος τους. Ας δούμε τι εκπλήξεις κρύβει στο κατάστημά της η Urban Motor στο φετινό φεστιβάλ Pure&Crafted.  

+ ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Περισσότερες ιστορίες που μπορεί να σε ενδιαφέρουν.

Κατάλληλες μοτοσικλέτες.

spinner