Το σύστημα επικοινωνίας αποτελείται από ένα σύστημα ελέγχου M-ASK-H, ένα μικρόφωνο και δύο ηχεία για το κράνος, καθώς και μπαταρίες NiMH που μπορούν να λειτουργούν συνεχώς για έως δώδεκα ώρες. Το σύστημα ελέγχεται από μονάδα τριών πλήκτρων που τοποθετείται ακριβώς στο πίσω μέρος του κράνους.
Το σύστημα επικοινωνίας της BMW Motorrad επιτρέπει την επικοινωνία ανάμεσα στον οδηγό και τον συνεπιβάτη, αλλά επίσης και την επικοινωνία με άλλες συσκευές bluetooth. Για παράδειγμα, ενώ ο οδηγός μπορεί να μιλά με τον συνεπιβάτη, μπορεί επίσης να ακούει οδηγίες από το BMW Motorrad Navigator, να τηλεφωνεί ή να ακούει μουσική, με την προϋπόθεση ότι και οι συσκευές αυτές υποστηρίζουν bluetooth.
Το σύστημα επικοινωνίας της BMW Motorrad επιτρέπει επίσης την επικοινωνία ανάμεσα σε μοτοσικλέτες. Ανάλογα με τις συνθήκες, το σύστημα επιτρέπει την επικοινωνία σε αποστάσεις έως και 100 μέτρα, με μικρή έκπτωση στην ποιότητα του ακουστικού σήματος. Αν η σύνδεση διακοπεί λόγω μεγαλύτερης απόστασης ή αντίξοων συνθηκών, θα αποκατασταθεί αυτόματα μόλις επανέλθει η απαιτούμενη απόσταση μεταξύ των μερών.
+ ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

περισσοτερη αναλυση

spinner