Από την αρχή, εστιάζουμε στην αρμονική εμφάνιση του οχήματος, κάτι που σημαίνει ότι όλα τα εξαρτήματα ενσωματώνονται απόλυτα στις αρχές της σχεδίασης της οικογένειας R nineT, καθώς και της K 1600 GT/GTL και R 1200 RT, χαρίζοντας στη μοτοσικλέτα μια συνεκτική και ξεχωριστή εμφάνιση.

Ο συνδυασμός ανάμεσα στις μακροχρόνιες ικανότητες σχεδίασης της BMW Motorrad και τις πολύπλοκες διαδικασίες παραγωγής που συνδέονται με την παραδοσιακή δεξιοτεχνία προάγουν ένα νέο επίπεδο σημασίας και αποκλειστικότητας. Στο σύστημα διαμόρφωσης μπορείς να κάνεις τη μοτοσικλέτα σου όσο πιο δική σου γίνεται με ειδικό εξοπλισμό, ειδικές δυνατότητες και προαιρετικά αξεσουάρ, αλλά και να συναρμολογηθεί από εκείνους που γνωρίζουν καλύτερα τις μοτοσικλέτες BMW. Από εμάς.

+ ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Χρωματα Spezial

Τα νέα χρώματα της Spezial σου επιτρέπουν να δώσεις στη μοτοσικλέτα σου ειδική λάμψη. Εξαιρετικά σύγχρονη τεχνολογία βαψίματος συνδυασμένη με προσοχή στη λεπτομέρεια κάνουν τη μοτοσικλέτα σου να ξεχωρίζει στο δρόμο. Κάθε μοτοσικλέτα γίνεται μοναδική χάρη στη δεξιοτεχία κατασκευής της και των βουρτσισμένων στο χέρι ρεζερβουάρ της. Το καλύτερο όλων είναι ότι τα χρώματα της Spezial ταιριάζουν απόλυτα με όλα τα εξαρτήματα του ειδικού εξοπλισμού της BMW Motorrad Spezial.

+ ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Το στέμμα για τη μοτοσικλέτα σου

Το στέμμα για τη μοτοσικλέτα σου

Μόνο κορυφαίοι σχεδιαστές με εξαιρετικές δεξιότητες είναι σε θέση να χειριστούν τέλεια το πινέλο. Η πολύ εξεζητημένη δουλειά με τα χέρια επιφέρει μοναδικά αποτελέσματα. Οι χρωματιστές γραμμές στολίζουν μοναδικά το ντεπόζιτο στα πλαινά του R 1200 RT, K 1600 GT και K 1600 GTL, κάνοντας τη μοτοσικλέτα σου μοναδική. Η μοναδική χειροτεχνία συναντά μία απόλυτα μοντέρνα μοτοσικλέτα. Αυτή είναι η επένδυση που βασίζεται στο αληθινό πάθος και τις μακρόχρονες παραδόσεις - από το 1923 στη BMW Motorrad.


+ ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Με την δεξιοτεχνία των τελειομανών

Με την δεξιοτεχνία των τελειομανών

 Κάθε βήμα προς την ολοκλήρωση του χρώματος Spezial πραγματοποιείται με τη μέγιστη προσοχή από εξειδικευμένους ειδικούς και τελειομανείς - μερικοί από τους οποίους είναι ακόμη και το αποτέλεσμα της πραγματικής χειροτεχνίας. Πάρε για παράδειγμα τη μαύρη μεταλλική / Vintage βαφή, η οποία σου κάνει το R nineT πραγματικά μοναδικό. Οι χειροποίητες εφαρμογές δίνουν στη μοτοσικλέτα μια εμφάνιση vintage και κάνουν κάθε ποδήλατο μοναδικό. 

+ ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Option 719

Το Option 719 σου χαρίζει ένα μέρος από την αληθινή ιστορία της BMW Motorrad. Αυτός ο αριθμός χρησιμοποιούταν πάντα στα εργοστάσιο στο Βερολίνο για προϊόντα προσαρμοσμένα στις ανάγκες του πελάτη. Με την επιλογή Option 719, θα βρεις ειδικό εξοπλισμό διαμόρφωσης, όπως τα αποκλειστικά σετ κατεργασμένων εξαρτημάτων ή υψηλής ποιότητας σφυρήλατες ζάντες, τα οποία μπορείς να παραγγείλεις ως επιλογή από το εργοστάσιο. Τέλος θα βρεις και προαιρετικά εξαρτήματα που θα κάνουν τη μοτοσικλέτα σου να ξεχωρίζει στον δρόμο. Τώρα διαθέσιμα και ως πρόσθετος προαιρετικός εργοστασιακός εξοπλισμός.

+ ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Σφυρήλατοι τροχοί με εντυπωσιακά γραφικά.

Σφυρήλατοι τροχοί με εντυπωσιακά γραφικά.

 Οι σπινθήρες πετούν παντού στον αέρα. Το burr κόβει τη βαφή και εκθέτει μόνο τις καλύτερες κατασκευές αλουμινίου. Το λαμπερό κράμα παγιδεύει αμέσως το μάτι. Μια τέλεια αντίθεση. Ο σφυρήλατος τροχός της επιλογής 719 είναι η έκφραση των υψηλότερων προτύπων ποιότητας. Κάθε μετακίνηση και λειτουργία του χεριού πραγματοποιείται με τη μέγιστη προσοχή - πράγμα που σημαίνει ότι ένας πολύ εξελιγμένος σφυρηλατημένος τροχός προκύπτει από ένα συμπαγές μπλοκ αλουμινίου.

+ ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Τέλεια σέλα με κομψή εμφάνιση.

Τέλεια σέλα με κομψή εμφάνιση.

 Μπορείς να αισθανθείς τόσο την ποιότητα όσο και την προσοχή στη λεπτομέρεια - και δεν είναι περίεργο, επειδή μόνο οι καλύτεροι επαγγελματίες δουλεύουν με τη μέγιστη προσοχή στον πάγκο καθισμάτων Option 719 - από το πρώτο βήμα μέχρι το τελευταίο νήμα. Αυτό επιτρέπει την επίτευξη της υψηλότερης ποιότητας, καθιστώντας το ένα πραγματικό αριστούργημα της δεξιοτεχνίας. Και αυτό είναι μόνο η αρχή: η επιφάνεια του πάγκου είναι απόλυτα ανθεκτική στις καιρικές συνθήκες. Η ραφή σε σχήμα διαμαντιού και η κεντημένη ονομασία μοντέλου δίνουν όλο το κομμάτι σε μια κομψή εμφάνιση.

+ ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Ταιριαστά μέρη με προσοχή στη λεπτομέρεια.

Ταιριαστά μέρη με προσοχή στη λεπτομέρεια.

 Δεν υπάρχει αμφιβολία: οι υψηλής ποιότητας αναχωρήσεις απαιτούν πολύπλοκες διαδικασίες. Μπορείς να δεις την αξία των κομμένων τμημάτων από την πρώτη ματιά. Η ακρίβεια στην παραγωγή συναντά την πολύπλοκη σχεδίαση. Ιδιαίτερα σκληρός φορητός μοχλός αλουμινίου και χειρολαβές αλέθονται από ένα ενιαίο μπλοκ αλουμινίου, καλύμματα κυλινδροκεφαλής και καλύμματα ιμάντων που παράγονται από σφυρήλατο κενό. Αναπτύχθηκαν σύμφωνα με τις αυστηρότερες κατευθυντήριες γραμμές ποιότητας της BMW, ταιριάζουν πάντα τέλεια. Σημαίνει ότι έχεις φτιάξει τη μοτοσικλέτα σου στο υψηλότερο επίπεδο ποιότητας - από το εργοστάσιο.

+ ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Εξαρτηματα HP

Υψηλή απόδοση – μια έννοια γι' αυτούς που ψάχνουν το απολύτως μέγιστο. Εξαρτήματα υψηλής ποιότητας που είναι κατασκευασμένα από ανθρακονήματα, τιτάνιο και αλουμίνιο μετατρέπουν κάθε μοτοσικλέτα σε μοναδική. Τα υψηλής ποιότητας εξαρτήματα που αυξάνουν την απόδοση προσδίδουν στη μοτοσικλέτα σου μοναδικό χαρακτήρα και εξασφαλίζουν την απόλυτη υπεροχή.

+ ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Κατεργασμενα εξαρτηματα

Αν έχεις ήδη μία BMW Motorrad και θέλεις να την εξατομικεύσεις τα κατεργασμένα εξαρτήματα που σχεδιάζονται από τον Roland Sands αποτελούν την ιδανική επιλογή για εσένα.

 

+ ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

#MAKEITSPEZIAL

Κάθε μοτοσικλετιστής είναι διαφορετικός, όσον αφορά τον χαρακτήρα, τις φιλοδοξίες και τις οδηγικές του προτιμήσεις. Το ίδιο ισχύει και με την εμφάνισή μας. Είμαστε όλοι μοναδικοί. Υπάρχει μόνο μία για τον καθένα μας. Γιατί να οδηγούμε όλοι την ίδια μοτοσικλέτα; Η BMW Motorrad Spezial σου επιτρέπει να εκφράζεις τον χαρακτήρα σου στον δρόμο.

+ ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Πάντα εν κινήσει.

Πάντα εν κινήσει.

Ο Hing Yeung οδηγεί 12 μοτοσικλέτες.

Αν ο Hing είχε τον δικό του δρόμο, θα ήταν συνέχεια εν κινήσει. Ταξίδια, ταξίδια και ακόμα περισσότερα ταξίδια. Με μία από τις 12 μοτοσικλέτες. Δεν αποτελεί έκπληξη: Ο Hing αισθάνεται σαν στο σπίτι του παντού, είναι πάντα ανοιχτός στον κόσμο. Γεννημένος στο Χονγκ Κονγκ και μεγαλωμένος στην Ολλανδία, τώρα ζει και εργάζεται στο Long Beach, της Καλιφόρνια.    

+ ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Μία μαμά μοιράζεται την ιστορία της.

Μία μαμά μοιράζεται την ιστορία της.

H Jennifer McCann ξετρελαίνεται για την οδήγηση.

Η Jennifer έχει περάσει αρκετά. Δεν είναι του στυλ της να είναι συνεπιβάτης για πάντα. Είναι γυναίκα της δράσης και κάνει τα πράγματα με τον δικό της τρόπο. Μερικά χρόνια πριν, έμαθε να οδηγεί μόνη της μοτοσικλέτα καθώς αποτελεί την ιδανική επιλογή για αυτήν όταν θέλει να ξεφύγει από τα προβλήματα της καθημερινότητας. Χρειάζεται χρόνο για τον εαυτό της και η μοτοσικλέτα της είναι πάντα δίπλα της.

+ ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Ο άντρας των πολλών μιλίων.

Ο άντρας των πολλών μιλίων.

Ο Brian Tinkler οδηγάει αρκετά.

Φιγουρατζήδες. Ο Brian δεν έχει αρκετό χρόνο για τέτοιου είδους μοτοσικλετιστές. «Μεγάλη προσποίηση αν με ρωτάτε», δηλώνει ο 60χρονος συνταξιούχος από τη νότια Καλιφόρνια. Δεν επιδεικνύει τις δεξιότητες του στην οδήγηση και δεν χρειάζεται να καυχιέται για τις ικανότητές του. Ο Brian δεν μιλάει καθόλου για την οδήγηση. Απλώς το κάνει. «Η βόλτα είναι που μετράει», δηλώνει. Ιδίως μια γρήγορη βόλτα.

+ ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Της αρέσει κάθε καινοτομία

Της αρέσει κάθε καινοτομία

Η Kelsey Coppetti αγαπά τον άνεμο και την ελευθερία της οδήγησης.

Τα πάντα ξεκίνησαν όταν το συνειδητοποίησε. Η Kelsey ζούσε ακόμα στο Σαν Φρανσίσκο όταν παρατήρησε πως όλο και περισσότερες γυναίκες οδηγούσαν μοτοσικλέτες. Πέρασε ο καιρός που μόνο οι άντρες έκαναν βόλτες στην πόλη πάνω σε δύο ρόδες. Ήταν η μόνη που δεν είχε ακόμα αγοράσει μια μοτοσικλέτα; Η ιδέα του να αγοράσει μια μοτοσικλέτα δεν την άφηνε να ησυχάσει.

+ ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Γρήγορος σαν κεραυνός.

Γρήγορος σαν κεραυνός.

Ο Nick Huber είναι δαίμονας της ταχύτητας.

Τα μωρά του είναι οι κλασικές μοτοσικλέτες BMW. Πάντα βρίσκει χρόνο για βόλτες. Σταματάει σε ένα μικρό εστιατόριο, σταθμεύει τη μοτοσικλέτα του μπροστά από το παράθυρο και τρώει ένα μπέργκερ ενώ χαζεύει με λαχτάρα τη σύντροφό του. Αλλά στον Nick αρέσει επίσης η ταχύτητα και απολαμβάνει τη συγκίνηση της ταχύτητας σε αρκετές μοτοσικλέτες. Οι φίλοι του δεν τον φωνάζουν "Blitzen" τυχαία. "Είμαι δαίμονας της ταχύτητας" παραδέχεται.

+ ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Κάν' την δική σου.