Mars red metallic
Black storm metallic
Lupin blue metallic / Black storm metallic

Άλλο μοντέλο

Οι φωτογραφίες ενδέχεται να περιλαμβάνουν προαιρετικό εξοπλισμό

  • F 800 GT
  • R 1200 RT
  • K 1600 GTL
  • K 1600 B

K 1600 GT

Ταξίδεψε πάνω σε δύο τροχούς.

Να κάνεις βόλτα με τη μοτοσικλέτα σου, να κερδίζεις όλες τις εντυπώσεις, να βιώνεις ασύγκριτες εμπειρίες, χαλαρή και όμως δυναμική οδηγική απόλαυση: κάπως έτσι μοιάζει ο κόσμος από τη σέλα της νέας K 1600 GT. Σου προσφέρει ακόμα πιο δυναμική γραμμή οδήγησης και ακόμα μεγαλύτερη άνεση: ο 6-κύλινδρος σε σειρά κινητήρας θεωρείται ήδη ο απόλυτος κυρίαρχος με την απόδοση της ισχύος και την ομαλή λειτουργία του. Εκτός από αυτό, και χάρη στην προστασία και στον εξοπλισμό που διαθέτει για τον άνεμο και τις καιρικές συνθήκες, είναι κατάλληλη για μεγάλες αποστάσεις. Με την K 1600 GT, μπορείς να δεις πολλές νέες εικόνες, αλλά και εσύ ο ίδιος εντυπωσιάζεις. Πράγματι, θα τραβήξεις όλα τα βλέμματα, ανεξάρτητα από το αν είσαι στάσιμος ή σε κίνηση.

Δυναμική εμφάνιση: ο σχεδιασμός.

Δυναμική και άνεση, αυτά τα χαρακτηριστικά της K 1600 GT αντανακλώνται επίσης στο σχεδιασμό της: η μπροστινή ανάρτηση Duolever, ο προβολέας Xenon με προσαρμοζόμενους προβολείς, ο ισχυρός 6-κύλινδρος κινητήρας και το πλαίσιο κάνουν την υψηλής ποιότητας συνολική εικόνα πραγματικά να ξεχωρίζει.
Το μπροστινό μέρος και τα πλαϊνά είναι αθλητικά και έντονα σχηματισμένα για να εξασφαλίσουν μία σπορ, αεροδυναμική εμφάνιση. Ο 6-σε-2 σιγαστήρας αντανακλά τις δυνατότητες του 6-κύλινδρου κινητήρα τόσο οπτικά όσο και ακουστικά.
Η εξαιρετική εμφάνιση του K 1600 GT ενισχύεται ακόμη παραπάνω από την υψηλής ποιότητας βαφή: από πολύ διακριτική μέχρι σπορ δυναμική. Εσύ αποφασίζεις τι σου ταιριάζει.

Υψηλής ποιότητας six-pack: η τεχνολογία.

Βρίσκεται τεχνικά στο υψηλότερο επίπεδο καθώς ο βασικός εξοπλισμός της K 1600 GT καλύπτει όλες σου τις ανάγκες: ABS Pro, το οποίο εγγυάται ασφαλές φρενάρισμα ακόμα και στις στροφές, ο καινοτόμος xenon προβολέας και το multi-controller είναι μερικά μόνο από τα extra που είναι ήδη τοποθετημένα στο βασικό εξοπλισμό. Η νέα προσθήκη στον βασικό εξοπλισμό είναι το Dynamic ESA. Η μονάδα αναγνωρίζει και ελέγχει την απόσβεση και τον αισθητήρα κλίσης σε χιλιοστά του δευτερολέπτου. Με τον τρόπο αυτό, εξασφαλίζει τις καλύτερες ρυθμίσεις για τις αναρτήσεις σε όλες τις οδηγικές συνθήκες. Ακόμα και στις στροφές, επιτυγχάνεται άνετη απόσβεση που δεν μπορούσε να φανταστεί κανείς μέχρι τώρα και συνεπώς μία σταθερή συμπεριφορά οδήγησης.
Ο θρύλος: ο εξακύλινδρος σε σειρά κινητήρας. Μετατρέπει την κάθε βόλτα σε απόλυτη απόλαυση: με την ασύγκριτη ομαλή λειτουργία και απόδοση ισχύος του, εξασφαλίζει την επιθυμητή δυναμική. Οι 118 kW / 160 hp και η μέγιστη ροπή 175 Nm αναπτύσσουν μια ασύγκριτη και αβίαστη δυναμική γραμμή οδήγησης. Με τον τρόπο αυτό, οδηγώντας την K 1600 GT, με την παραμικρή κίνηση του χεριού σου, έχεις καλύτερο έλεγχο στα ταξίδια σου: ανταπόκριση στη συμπεριφορά και το χειρισμό από μία καθαρόαιμη touring μοτοσικλέτα.

Θέλεις ακόμη περισσότερα; Ο προαιρετικός εξοπλισμός.

Ο πολυάριθμος εξοπλισμός, όπως ο προσαρμοζόμενος προβολέας, το keyless ride ή το κεντρικό κλείδωμα με το πάτημα ενός κουμπιού, εξασφαλίζουν ακόμη περισσότερη άνεση, ασφάλεια και συνεπώς μια ξένοιαστη οδήγηση. Η BMW Motorrad είναι ο πρώτος κατασκευαστής μοτοσικλετών που προσφέρει το προαιρετικό σύστημα "Intelligent Emergency Call", διασφαλίζοντας ακόμη μεγαλύτερη ασφάλεια. Χάρη στην προσθήκη της υποβοήθησης αντίθετης κίνησης, οι ελιγμοί και το παρκάρισμα σε χώρους στάθμευσης όπου το έδαφος είναι απότομο γίνονται πιο εύκολοι. Η υποβοήθηση αλλαγής ταχυτήτων Pro εξασφαλίζει ακόμα πιο άνετη και δυναμική εναλλαγή ταχυτήτων.

Με τα γνήσια αξεσουάρ:topcase και tank bag, οι touring βαλίτσες συμπληρώνουν τον ήδη μεγάλο αποθηκευτικό χώρο, ώστε να υπάρχουν αρκετές δυνατότητες να πάρεις μαζί σου ό,τι μπορεί να χρειαστείς. Ανεξάρτητα από το αν πρόκειται για ένα μεγάλο ταξίδι, μία σύντομη εκδρομή ή τις καθημερινές σου διαδρομές μέσα στην πόλη.

Η K 1600 GT τηρεί την υπόσχεσή της, όταν πρόκειται για σπορ εμφάνιση και υψηλή ποιότητα εξοπλισμού. Η δυναμική και η άνεση αλληλοσυμπληρώνονται για να διασφαλίσουν την απόλυτη οδηγική απόλαυση.