Gravity blue metallic matt
Light white
Black storm metallic

Άλλο Μοντέλο

Οι φωτογραφίες ενδέχεται να περιλαμβάνουν προαιρετικό εξοπλισμό.

  • R 1200 RT
  • K 1600 GT
  • K 1600 GTL
  • K 1600 B

F 800 GT

Η BMW F 800 GT: Βγες στο δρόμο και ξεκίνα το ταξίδι σου.

Απλά ανέβα επάνω και βάλε μπρος, άφησε την καθημερινότητα πίσω σου και ζήσε την απόλυτη οδηγική εμπειρία. Η ανανεωμένη F 800 GT σου δίνει ακόμα πιο σπορ και δυναμική απόδοση σε κάθε σου ταξίδι - για ειδυλλιακές διαδρομές, απότομες στροφές και ατελείωτους αυτοκινητόδρομους. Χάρη στο δικύλινδρο σε σειρά κινητήρα με εντυπωσιακά 90 hp ισχύος, θα κινείσαι ταχύτατα σε κάθε ταξίδι – ενώ παράλληλα θα τηρείς τις προδιαγραφές εκπομπής ρύπων EU-4. Αυτή η μοτοσικλέτα είναι εξοπλισμένη με Ride-by-Wire και διάφορα Riding Modes, ABS στον βασικό εξοπλισμό και προαιρετικά συστήματα όπως το ASC ή τη δοκιμασμένη Dynamic ESA (Ηλεκτρονική Ρύθμιση Ανάρτησης). Με λίγα λόγια: Το μόνο που μένει να κάνεις είναι να ανέβεις επάνω και να ξεκινήσεις το ταξίδι σου.
Κλασική GT. Ατελείωτα ταξίδια.

Ο σχεδιασμός: δυναμικά ελαφρύς και κομψός.

Το σώμα της μοτοσικλέτας διαθέτει δυναμική σχεδίαση και είναι ιδανικό για οδήγηση σε όλες τις καιρικές συνθήκες. Οι καθαρές γραμμές υπόσχονται απόλυτη οδηγική απόλαυση από την πρώτη στιγμή - μια υπόσχεση που έχει πραγματοποιηθεί. Ο πίνακας λειτουργιών διαθέτει νέα σχεδιαστική γραμμή και παρέχει ένα ευρύτερο φάσμα πληροφοριών. Όμορφες λεπτομέρειες όπως η νέα ζελατίνα με το ματ GT λογότυπο ή τα γαλβανισμένα πλαϊνά με την επιγραφή της F 800 GT απογειώνουν τη νέα σχεδίαση. Τα βλέμματα όλων τραβάει και ο νέος πίσω σιγαστήρας, ο οποίος δεν είναι μόνο εντυπωσιακός, αλλά πληροί παράλληλα τις προδιαγραφές εκπομπής ρύπων EU-4.

Τρεις χρωματικοί συνδυασμοί είναι διαθέσιμοι για μια ξεχωριστή εμφάνιση. Κάθε ένας δίνει στην F 800 GT έναν διαφορετικό χαρακτήρα, από το κομψό μέχρι τον σπορ. Μένει να αποφασίσεις ποιος ταιριάζει περισσότερο στον χαρακτήρα σου και το στυλ οδήγησής σου.

Η τεχνολογία: ισχυρός δικύλινδρος κινητήρας για δυναμική οδήγηση.

Ο ήχος του κινητήρα και οι 90 ίπποι διασφαλίζουν πως η ρουτίνα της καθημερινότητας δεν πρόκειται να σε πλήξει. Ο υδρόψυκτος δικύλινδρος σε σειρά κινητήρας με χωρητικότητα 798 cc σου δίνει εντυπωσιακή επιτάχυνση σε κάθε σου ταξίδι, προσφέροντας υπέρτατη δύναμη χάρη σε έναν ιμάντα μετάδοσης κίνησης χαμηλής συντήρησης. Το μακρύ ψαλίδι του πίσω τροχού και η σφιχτή ανάρτηση διασφαλίζουν ένα υψηλό επίπεδο σταθερότητας, που εγγυάται ανώτατη οδηγική εμπειρία.

Ο εξοπλισμός: Η άνεση και η ασφάλεια είναι οι καλύτεροι συνταξιδιώτες.

Ο τέλειος έλεγχος και η άνεση είναι επίσης δεδομένα με αυτή την ισχυρή και διασκεδαστική μοτοσικλέτα. Ένα ευρύ φάσμα επιλογών σέλας, η ρυθμιζόμενη μανέτα συμπλέκτη και φρένου σου επιτρέπουν να προσαρμόσεις τη μοτοσικλέτα στις ατομικές εργονομικές ανάγκες σου. Η Dynamic ESA (Ηλεκτρονική Ρύθμιση Ανάρτησης) σου επιτρέπει να ρυθμίσεις την απόσβεση για βέλτιστη οδηγική άνεση. Χάρη στο σύστημα Ride-by-Wire, έχεις πλέον πολύ καλύτερο έλεγχο του γκαζιού. Χάρη στα Rain και Road Modes του βασικού εξοπλισμού και το προαιρετικό Dynamic Mode, η F 800 GT μπορεί να προσαρμοστεί ακόμα καλύτερα σε οποιαδήποτε επιφάνεια δρόμου και στυλ οδήγησης

Το BMW Motorrad ABS περιλαμβάνεται επίσης στο βασικό εξοπλισμό για να σε βοηθάει σε κάθε ελιγμό. Το προαιρετικό ASC (Αυτόματος Έλεγχος Ευστάθειας) παρέχει ακόμη μεγαλύτερη ασφάλεια - ειδικά σε βρεγμένους δρόμους.

Περισσότερη ατομικότητα: προαιρετικός εξοπλισμός και αξεσουάρ.

Η F 800 GT αποτελεί ήδη την ιδανική Gran Tourismo συνδυάζοντας τέλειες σπορ διαδρομές και άνετη οδήγηση. Η BMW Motorrad προσφέρει ένα ευρύ φάσμα προαιρετικού εξοπλισμού και αξεσουάρ για να διαμορφώσεις την F 800 GT ανάλογα με τις ανάγκες σου. Για παράδειγμα, προσφέρουμε μια σειρά από πρακτικές λύσεις αποθήκευσης. Με αυτές, μπορείς να πάρεις μαζί σου ό,τι θέλεις, είτε πρόκειται για μακρινά ταξίδια, σύντομες εξορμήσεις ή την καθημερινή σου μετακίνηση για τη δουλειά.