Granite Grey metallic / Black Storm metallic
Light White / Lupin Blue metallic / Racing Red
Racing Red / Light White

Άλλο μοντέλο

Οι φωτογραφίες ενδέχεται να περιλαμβάνουν προαιρετικό εξοπλισμό.

  • R 1200 RS

S 1000 RR

Η απόλυτη κυρίαρχος ανάμεσα στις superbikes.

Από τη στιγμή που εμφανίστηκε, η BMW S 1000 RR ξεκίνησε μια επανάσταση στην κατηγορία των sport superbikes. Όσο η μοτοσικλέτα συνέχισε να εξελίσσεται, έγιναν δοκιμές, έλεγχοι και προστέθηκε η τελευταία λέξη της τεχνολογίας στον εξοπλισμό της. Ωστόσο, σταθερός παράγοντας παρέμεινε η εντυπωσιακή καμπύλη ισχύος της RR. Όσον αφορά τις επιδόσεις της, είναι το ίδιο πρωτοποριακή μέχρι και σήμερα.
Πλέον, η S 1000 RR είναι διαθέσιμη με το DTC (Dynamic Traction Control) στο βασικό της εξοπλισμό για ακόμα μεγαλύτερη δυναμική οδήγηση και οδική ασφάλεια. Ως αποτέλεσμα, η S 1000 RR παραμένει μια καθαρόαιμη σπορ μοτοσικλέτα - είτε στο δρόμο είτε στην πίστα. Και η καινοτόμα τεχνολογία της σου επιτρέπει να ζήσεις την απόδοσή της με μεγαλύτερη ένταση και αμεσότητα από ποτέ.

Το βλέμμα του νικητή. Ή των υψηλών επιδόσεων. Ή ενός μαχητή.

Η RR είναι η επιτομή των superbikes - και αυτό ισχύει και για το σχεδιασμό της. Με τη ξεχωριστή όψη της και τους ασύμμετρους εμπρός προβολείς, είναι άμεσα αναγνωρίσιμη. Οι κοφτερές γραμμές, της δίνουν μια ιδιαίτερη εμφάνιση, ενώ τα περιγράμματα και τα σχήματα της αλληλοσυμπληρώνονται υπέροχα. Είναι εμφανής η αγάπη της για τον δρόμο και τις στροφές από το μπροστινό έως και το πίσω μέρος, αλλά και η δίψα της για τις επιδόσεις υψηλού επιπέδου. Η RR συμμερίζεται μαζί σου την επιθυμία για γρήγορη επιτάχυνση και ταχύτητα.
Η S 1000 RR έρχεται σε τρεις χρωματικές εκδόσεις. Το Granite Grey metallic με Black Storm metallic χρώμα, αιχμαλωτίζει τα σκοτεινά χάσματα της μεγαλούπολης και δημιουργεί μια εκπληκτική εμφάνιση. Το Racing Red με Light White χρώμα περιλαμβάνει κόκκινη διακοσμητική λωρίδα στα στεφάνια των τροχών της μοτοσικλέτας, το οποίο δίνει ακόμη μεγαλύτερη έμφαση στη δυναμική απόδοσή της. Το Light White με Lupin Blue metallic και Racing Red χρώμα με κόκκινες λεπτομέρειες στις άκρες, είναι μια οπτική ένδειξη της ρίζας της στις αγωνιστικές μοτοσικλέτας και της θέσης της στην οικογένεια των BMW Motorsport.

Κερδίζοντας τις στατιστικές. Ισχυρή απόδοση.

Ο υδρόψυκτος τετρακύλινδρος σε σειρά κινητήρας της S 1000 RR φτάνει τα 146 kW (199 hp) σε 13.500 σ.α.λ. και έχει μέγιστη ροπή 113 Nm σε 10.500 σ.α.λ. Εντυπωσιακά χαρακτηριστικά που είναι σημαντικά για τους αναβάτες της. Ωστόσο, ακόμη σε αυτό το επίπεδο απόδοσης, το DTC (Dynamic Traction Control) του εργοστασιακού εξοπλισμού, εξασφαλίζει σημαντικά μεγαλύτερη ασφάλεια.

Η εντυπωσιακή S 1000 RR, φτάνει αβίαστα αυτά τα επίπεδα απόδοσης, ενώ παράλληλα τηρεί τις προδιαγραφές εκπομπών ρύπων EU-4.
Πολλές λεπτομέρειες σου δίνουν τη δυνατότητα να ζήσεις την απόδοση του S 1000 RR ακόμη πιο έντονα και να διατηρήσεις μια ακόμα καλύτερη εμπειρία σε όλες τις συνθήκες κυκλοφορίας. Τα τρία Riding Modes "Rain", "Sport" και "Race" εξασφαλίζουν το βέλτιστο συντονισμό της ηλεκτρικά ελεγχόμενης πεταλούδας γκαζιού, του ABS και του ASC, ακόμα και σε μεταβαλλόμενες συνθήκες. Το DTC (Dynamic Traction Control) και το ABS, τα οποία πλέον συμπεριλαμβάνονται στο βασικό εξοπλισμό, εξασφαλίζουν ακόμη μεγαλύτερη ασφάλεια. Η ηλεκτρικά ελεγχόμενη πεταλούδα γκαζιού επιτρέπει στη τεράστια δύναμη της μοτοσικλέτας να διανέμεται ακόμα πιο εύκολα και άμεσα. Με εξαιρετικά υψηλή ανάλυση, ο πίνακας ενδείξεων παρέχει μια σαφή εικόνα των επιλεγμένων ρυθμίσεων, μαζί με την ταχύτητα του κιβωτίου και τις στροφές του κινητήρα. Ως αποτέλεσμα, έχεις μια βέλτιστη επισκόπηση των επιδόσεων της RR και των ρυθμίσεων σου ανά πάσα στιγμή.

Επιδόσεις και τελειότητα μέχρι και την τελευταία λεπτομέρεια.

Κι όμως, ακόμη και εδώ είναι εφικτή η περαιτέρω βελτίωση, για παράδειγμα, με τη προαιρετική λειτουργία Riding Modes Pro, με τις δύο επιμέρους λειτουργίες της - "Slick" και "User Mode", καθώς και με το ABS Pro με τον αισθητήρα κλίσης.
Ακόμα και στο υψηλότερο επίπεδο της απόδοσης, η RR είναι διαθέσιμη με μια σειρά από συστήματα άνεσης όπως η προαιρετική υποβοήθηση αλλαγής ταχυτήτων Pro που σου επιτρέπει να αλλάζεις ταχύτητες χωρίς να χρειάζεται να πατήσεις το συμπλέκτη - για ακόμα καλύτερη οδήγηση. Το Launch Control και το Pit Lane Limiter είναι επίσης μέρος των Riding Modes Pro.

Η S 1000 RR παραμένει μια κορυφαία superbike. Στο δρόμο αλλά και στην πίστα.