Light white

Άλλο Μοντέλο

Οι φωτογραφίες ενδέχεται να περιλαμβάνουν προαιρετικό εξοπλισμό.

  • R nineT
  • R nineT Scrambler
  • R nineT Pure
  • R nineT Racer

R nineT Urban G/S

H BMW R nineT Urban G/S.

Εντυπωσιακή. Ισχυρή. Αερόψυκτη.

Απόλαυσε την αυτοπεποίθηση ενός boxer με ανυψωμένη και χαλαρή θέση οδήγησης, σε συνδυασμό με πρωτοποριακή τεχνολογία. Επίλεξε ανάμεσα σε αμέτρητες επιλογές εξατομίκευσης για τις δικές σου μοναδικές ιδέες. Η R nineT Urban G/S χαιρετίζει τις πρώτες ημέρες της επιτυχημένης G/S ιστορίας της BMW Motorrad. Με μία μόνο ματιά γίνεται σαφές πως η R nine T Urban G/S ενσαρκώνει το off-road πνεύμα εκείνης της εποχής. Ταυτόχρονα, τα οδηγικά χαρακτηριστικά της, την κάνουν γνήσιο μέλος της σημερινής R nineT οικογένειας. Αντικατοπτρίζει τον τρόπο ζωής εκείνης της εποχής: οι άνθρωποι ήξεραν που ήθελαν να πάνε, και ήξεραν ακριβώς τον τρόπο που θα φτάσουν εκεί.

Η πηγή της έμπνευσης: αλάνθαστη.

Ο σχεδιασμός της R nineT Urban G/S είναι εντυπωσιακός. Κάποια από τα χαρακτηριστικά στοιχεία που αποτίνουν φόρο τιμής στον γνήσιο G/S σχεδιασμό και κάνουν τη μοτοσικλέτα ισχυρή και στιβαρή είναι: ο μπροστινός τροχός 19 ιντσών, το τηλεσκοπικό πιρούνι με τις γνωστές φυσούνες, η μάσκα του προβολέα με τη ζελατίνα και το υπερυψωμένου κάλυμμα του μπροστινού τροχού καθορίζουν την όψη της μοτοσικλέτας. Στο προφίλ, τη διασχίζει μια έντονη οριζόντια γραμμή. Λευκά στοιχεία στη σιλουέτα της και η στενή, λίγο πιο μεγάλη κόκκινη σέλα αναβιώνουν το πνεύμα του θρυλικού R 80 G/S από το 1980. Ο μαύρος κινητήρας και το μαύρο πλαίσιο τονίζουν ακόμη περισσότερο την ομοιότητα της. Ο νέος κλασικός στρογγυλός πίνακας οργάνων δείχνει πως η Urban G/S είναι καθαρό μέλος της R nineT οικογένειας.
Η R nineT Urban G/S αριστεύει στα πάντα, από ασφάλτινους έως χωμάτινους δρόμους. Σε αυτό συμβάλλουν και τα προαιρετικά χωμάτινα ελαστικά και ζάντες, τα Enduro μαρσπιέ, η βιδωμένη ποδιά κινητήρα και ο μοχλός φρένου από χάλυβα, τόσο λειτουργικά όσο και οπτικά.

Τεχνολογία για καθαρή οδηγική απόλαυση.

Με την εμφάνισή της, η R nineT Urban G/S παραμένει πιστή στην παράδοση, αλλά με τη σύγχρονη τεχνολογία της δείχνει ισάξιο σεβασμό για το παρόν. Διαθέτει τον ήδη γνωστό κινητήρα και το ηλεκτρικό σύστημα της BMW R nineT. Η Urban G/S ικανοποιεί επίσης τις προδιαγραφές εκπομπής ρύπων EU-4. Ο ισχυρός, αερόψυκτος, δικύλινδρος boxer κινητήρας διαθέτει χωρητικότητα 1170 ccm και ισχύ 110 hp για μια εξαιρετικά δυναμική απόδοση, ακόμη και σε χαμηλές ταχύτητες. Όλα αυτά συμβάλλουν για να έχεις μία χαλαρή και μοντέρνα εμπειρία οδήγησης. Το ABS του βασικού εξοπλισμού και το προαιρετικό ASC (Αυτόματος Έλεγχος Ευστάθειας) εξασφαλίσουν την ασφάλειά σου, στην άσφαλτο και στο χώμα. Υπάρχει μια ακόμη οπτική αναφορά στις Εnduro ρίζες της G/S: το υπερυψωμένο σύστημα εξάτμισης από ανοξείδωτο ατσάλι.

Υπερυψωμένη και μεγαλοπρεπής.

Το ισορροπημένο εργονομικό τρίγωνο της Urban G/S σε κρατά ευέλικτο και γεμάτο αυτοπεποίθηση στο δρόμο. Το ελαφρώς υψηλότερο τιμόνι, η μεγάλη επιφάνεια της σέλας και τα ελαφρώς βαθύτερα και μεγαλύτερα πίσω μαρσπιέ συμβάλουν για μια πιο χαλαρή και γεμάτη αυτοπεποίθηση οδηγική εμπειρία. Το κανονικό ύψος της σέλας είναι 850 mm. Όμως χάρη σε μια προαιρετική χαμηλότερη σέλα, η R nineT Urban G/S προσφέρει σταθερότητα για τους αναβάτες όλων των σωματότυπων.

Ακόμη ένα οπτικό αποκορύφωμα είναι η δερμάτινη εμφάνιση της σέλας. Κατασκευασμένη με υψηλή τεχνογνωσία που εστιάζει στην αυθεντική επιφάνεια και τον ιδιαίτερο χρωματισμό. Ρουχισμός όπως σκουρόχρωμα τζιν, μπορεί να μεταβάλλει το χρωματισμό της σέλας. Η vintage όψη είναι επακόλουθο της χρήσης, δεν αποτελεί ελάττωμα και οφείλεται στη δερμάτινη κατασκευή της σέλας.

Εξατομίκευση σχεδόν χωρίς όρια.

Είτε θέλεις off-road εμφάνιση ή ένα ρετρό στυλ, η R nineT Urban G/S εκφράζει απόλυτα τον τρόπο ζωής σου. Όταν πρόκειται για την εξατομίκευσή της, οι δυνατότητες είναι σχεδόν ατελείωτες, όπως έχουν αποδείξει αμέτρητες adventures σε όλη την ιστορία των G/S. Η R nineT Urban G/S μπορεί να μετατραπεί γρήγορα σε μονόσελη μοτοσικλέτα, χάρη στην αφαιρούμενη σέλα του συνεπιβάτη. Υπάρχει επίσης πλούσια γκάμα Γνήσιων Αξεσουάρ BMW Motorrad από τα οποία μπορείς να επιλέξεις. Στις επιλογές σου περιλαμβάνονται μπάρες προστασίας, προστατευτικά κάγκελα κινητήρα και κάλυμμα προβολέα. Η μοτοσικλέτα συνοδεύεται επίσης από διάφορα προαιρετικά εξαρτήματα όπως ακτινωτές ζάντες, διάφορα ρεζερβουάρ, ASC (Αυτόματος Έλεγχος Ευστάθειας), θερμαινόμενα grips και LED φλας. Ακόμα η R nineT Urban G/S είναι ιδανική για την τοποθέτηση ειδικώς κατασκευασμένων εξαρτημάτων όπως τα νέα Κατεργασμένα αξεσουάρ της BMW Motorrad. Με λίγα λόγια: η μοναδικότητά σου είναι τόσο απεριόριστη όσο και η οδηγική σου απόλαυση.