Light White

Άλλο Μοντέλο

Οι φωτογραφίες ενδέχεται να περιλαμβάνουν προαιρετικό εξοπλισμό.

  • R nineT
  • R nineT Scrambler
  • R nineT Pure
  • R nineT Urban G/S

R nine T Racer

Η BMW R nineT Racer.

Στιβαρή, δυναμική, αερόψυκτη.

H R NineT Racer σε ταξιδεύει πίσω στην εποχή των θρυλικών superbikes. Μακριά από κάθε έμμονη με ρετρό ρομαντισμούς, πρόκειται για μια μοτοσικλέτα με δυνατότητα εξατομίκευσης, πρωτοποριακή τεχνολογία και στη συνήθη υψηλή ποιότητα της BMW Motorrad.
Σκύψε πίσω από το εντυπωσιακό μισό φέρινγκ, με τα δύο χέρια σφιχτά στις χαμηλωμένες χειρολαβές του τιμονιού, μπορείς να νιώσεις την ισχυρό boxer κινητήρα, μπορείς να ακούσεις τον ασύγκριτο ήχο του. Και γνωρίζεις ήδη πως: μόνο ένας ισχυρός χαρακτήρα μπορεί να κρατηθεί στην αγωνιστική γραμμή. Τόσο στο δρόμο, όπως και στη ζωή.

Με στυλ στη λωρίδα ταχείας κυκλοφορίας.

Ο σχεδιασμός της R NineT Racer εμπνέεται άψογα από τo μηχανοκίνητο αθλητισμό της δεκαετίας του '70. Οι επιμήκεις αναλογίες της εκτείνονται σε όλο το σχεδιασμό της και υπόσχονται καθαρή επιτάχυνση. Το διακριτικό φέρινγκ, το ρεζερβουάρ και η σέλα διαμορφώνουν τη λεπτή σιλουέτα της. Το μακρύ μεταξόνιο και το χαμηλωμένο τιμόνι τοποθετημένα αρκετά εμπρός ολοκληρώνουν τη χαμηλή, σπορ θέση της σέλας, ενώ με τα υψηλά και πολύ πίσω τοποθετημένα μαρσπιέ βρίσκεσαι κυριολεκτικά σε αγωνιστική θέση οδήγησης. Είναι βαμμένη σε λευκό χρώμα, το οποίο ξεχωρίζει σε σχέση με τα σκοτεινά χρώματα των τεχνολογικά εξελιγμένων εξαρτημάτων. Ακόμη και οι ρίγες στα χρώματα της BMW Motorsport που εκτείνονται σε όλη τη σιλουέτα της, φαίνεται πως σε καλούν συνεχώς για την επόμενη επιτάχυνση.

Δυνατός boxer κινητήρας για να βρίσκεσαι πρώτος στην αγωνιστική γραμμή.

Η τεχνολογία της R NineΤ Racer είναι το ίδιο ισχυρή και με την ίδια αυτοπεποίθηση που έχει και ο σχεδιασμός της: το σύστημα μετάδοσης κου και το ηλεκτρικό σύστημα της μοτοσικλέτας έχουν συγκλονίσει τους αναβάτες από την BMW R NineΤ. Όντας προηγμένης τεχνολογίας, η R NineT Racer πληροί επίσης τα πρότυπα EU-4. Ο ισχυρός, αερόψυκτος, δικύλινδρος boxer κινητήρας διαθέτει χωρητικότητα 1170 κυβικών και 110 ίππων για μια εξαιρετικά δυναμική απόδοση ισχύος, ακόμη και σε χαμηλές ταχύτητες. Απλά μια τυπική boxer. Χάρη στο μισό φέρινγκ και τη χαμηλή θέση της σέλας, μπορείς να απολαύσεις ακόμα και συνεχείς υψηλές ταχύτητες. Το ABS που βρίσκεται στον εργοστασιακό εξοπλισμό και το προαιρετικό ASC διασφαλίζουν ότι θα είσαι πάντα ασφαλής όταν φτάνεις την πλήρη δύναμη στο δρόμο. Επιπλέον, η 2-σε-1 εξάτμιση με τη χαρακτηριστική café racer σχεδίαση δείχνει πως ούτε η τεχνολογία δεν χρειάζεται να κρύβεται.

Οδηγείς όπως κάθεσαι.

Σπορ και δυναμική: οι λαβές του τιμονιού της R NineΤ Racer είναι τοποθετημένες χαμηλά στο ύψος του πάνω μέρους του πιρουνιού. Το μέτριο offset προστατεύει τους καρπούς. Τα μαρσπιέ, από την άλλη πλευρά, έχουν τοποθετηθεί προς τα πίσω και προς τα πάνω για να υποστηρίζουν τη σπορ θέση οδήγησης. Επιπλέον, το μαξιλάρι στο κάθισμα του αναβάτη είναι ελαφρώς υψωμένο στο πίσω μέρος. Με αυτό το τρόπο εξασφαλίζεται αισθητή ανακούφιση για την πλάτη στις μεγάλες διαδρομές. Ακριβώς όπως και το δυναμικά σχεδιασμένο μισό φέρινγκ - ειδικά σε ταχύτητες πάνω από 90 km / h.

Εξατομίκευση με στυλ.

Η R NineT Racer εμπνέεται από τον μηχανοκίνητο αθλητισμό του παρελθόντος. Για αυτό, ως βασικό εξοπλισμό, έχει χώρο για εσένα και μόνο. Επικεντρώνεται στον αναβάτη και το δείχνει. Με την τεχνική αναβάθμιση του πίσω πλαισίου, η σέλα μετατρέπεται γρήγορα σε διθέσια. Μόνο μία από τις πολλές δυνατότητες που σου δίνονται για να κάνεις την εμφάνιση της μοτοσικλέτας σου, μοναδική. Η γκάμα του προαιρετικού εξοπλισμού περιλαμβάνει, μεταξύ άλλων: δύο αλουμινένια ρεζερβουάρ, ακτινωτές ζάντες ή ακόμα και χαμηλωμένη ανάρτηση. Μπορείς να προσθέσεις γνήσια BMW Motorrad Αξεσουάρ, όπως εξαρτήματα HP από άνθρακα ή έναν HP σπορ σιγαστήρα. H R NineΤ Racer είναι επίσης άριστα προετοιμασμένη για ειδικά κατασκευασμένα εξαρτήματα, όπως τα νέα Κατεργασμένα Αξεσουάρ επειδή αγαπά τα χέρια που πειραματίζονται, όπως και την αυτοπεποίθηση της γρήγορης επιτάχυνσης.